Kanal Analytics Yorumları

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
şimdi baktım 16. nın kazancı yansımış ama izlenimi yansımamış ama bende kazanç düşüklüğü yok normalin az üstü hatta

Bir yıldan uzun süredir günlük 14-15 dolar alti kazanmayan partnerli kanalin geliri 16 Mart icin 3.77 dolar yansmis analitige, İzlenim falan normal her zamanki gibi, genel bir sorun mu var acaba?

150 200 dolar arası veren kanal 10 dolar canın c...... youtube

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Video ortasi var mi hocam?

var hocam nerde ise tüm videolarımda

edit:Şimdi diğer partner kanalıma baktım 3/1 gibi bir kazanç düşüklüğü var [MENTION=11554]kizilaslan[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=11554]kizilaslan[/MENTION]
yeni kanallarda herhangi bir anormallik yok beklenen kazanç yansımış. ancak eski 1-2 yıllık kanallarda durum aynı değil. ciddi saçmalık var.(hepsi partner kanal) ya ilerleyen günlerde analytics verilerini düzelteceklerdir ya da bir sebepten dolayı reklam çıkmıyor olabilir.

[MENTION=11554]kizilaslan[/MENTION]
yeni kanallarda herhangi bir anormallik yok beklenen kazanç yansımış. ancak eski 1-2 yıllık kanallarda durum aynı değil. ciddi saçmalık var.(hepsi partner kanal) ya ilerleyen günlerde analytics verilerini düzelteceklerdir ya da bir sebepten dolayı reklam çıkmıyor olabilir.
Kisa videolu bir kanalim var 7dk civarı onda sorun yok hiç 20 dk lik videolarda %50 dusmus 2 saatlikde %90 düşme var. Video ortasiyla alakali gbi geldi bana

Bu ne ya kanalin geliri yuzde 95 düşmüş cok fena cok

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

videolarda catır catır reklam cıkıyor ama tıklama cok az yansıyor (yansımıyor desek yeri).

izleyenler reklamlardan sikayetci bu aralar cok fazla reklam cıktıgını soyluyorlar.

adsense farklı sayıyor yt analitic farklı.

kac aydır sorun var filan diyoruz ama bence artık bunlar bu sekilde paraları kesiyor bence. dm de aynı sekil yapıyor.

arkadaş 3 haneden tek haneye düşmüş bu ne şaka mı bu nedenine dair fikri olan var mı beyler

her kanalda durum aynı değil. beni şaşırtan da bu. benzer kanala bakıyorum kazanç yansıması gerektiği gibi yansımış, aynı tarihlerde açtığım bir başka kanala giriyorum %95 kesinti var. genel sorun olsa bütün kanallarda olması gerekirdi. niye böyle oldu anlam veremedim.

Video ortası reklam diyorlar sorun için? Kontrol edin kanalları. Bende uzun videolu kanal yok hiç.

Aynı sıkıntı bende de var, kanalda herşey normal gelir dibe çakıldı!

4 haneden 2xx hanelere düsüs var ama adsense'deki kanalda hic düsüs yok galiba analizde bir sorun var ama bu son 3 günün verisinde tamamen var gibi geliyor bana

kazanç intihar etti bende de :)

kanal partnere bağlı üstelik

00b758ef64804ca998a7e55ab8aaea13.png

Bu durum ne olacak böyle altı üstü 1 kanal var partnerde oda boka sardı

Abi bugün bu izlenimlere ne oldu resmen 3 haneden 1 haneye düştü :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri