Kanal Analytics Yorumları

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

dervegider

Kayıtlı Üye
http://www.ytpara.com/partnerlik-soru-ve-sorunlariniz/53063-kanal-analytics-guncellendi.html Bu konuda [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] abimiz kesin karar koyarak gereksiz yorumların banlanacağını söyleyince, onlarca kişinin banlanmasına gönlüm razı olmadığı için böyle bir konu açtım.

Sadece partner kanalların kazançları hakkında yorumların yapıldığı konu burası olsun. Diğer konu sadece analytics güncellendiğinde, burası da güncellemenin getirdiği kötülükleri - iyilikleri tartışmak isteyenlerin mekanı olsun.

Yorum yaparken hangi günün kazancına ait yorum yaptığınızı belirtmeyi unutmayın.

Bu forum nereye gidiyor böyle.Nisan ayı berbat kazançalr yarı yarıya düştü nisanda değerlerim hep çok iyiydi bu sene çok kötü.Ulan yutup ulan yutup

Abi o Adsense raporu. Partner için bgbg (gerçek), tık oranı kaç kişi tıkladı falan görünmüyor. Orada Adsense hesabı olanların yorumları oluyor hep anlık yorum yapıyorlar bugün düştü falan diye. Partner kanallar 3 gün önceden geliyor. Ama eğer partnerler de oradan yazsın diyorsan, kilitleyebilirsin konuyu.

Abi o Adsense raporu. Partner için bgbg (gerçek), tık oranı kaç kişi tıkladı falan görünmüyor. Orada Adsense hesabı olanların yorumları oluyor hep anlık yorum yapıyorlar bugün düştü falan diye. Partner kanallar 3 gün önceden geliyor. Ama eğer partnerler de oradan yazsın diyorsan, kilitleyebilirsin konuyu.

o konuya pek girmedigim için detaylı kontrol etmedim hocam,öyle diyosan öyledir:)

Bu forum nereye gidiyor böyle.Nisan ayı berbat kazançalr yarı yarıya düştü nisanda değerlerim hep çok iyiydi bu sene çok kötü.Ulan yutup ulan yutup

Keşke yarı yarıya düşse benim yarıdanda fazla düştü anlayamıyorum youtube'u.

31 Mart günü elektrik kesintisinden dolayı Türkçe kanalımdaki izlenmeler yarıya düşmüştü şaka gibi. :D

1 Nisan beklediğim kadar kötü düşüş olmadı ama yine de düşüş var. Zor zamanları geride bırakıyoruz diye düşünüyorum, birkaç gün sonra aydınlıklar bizi bekliyordur inşallah. :) Yaz ayı bereket ayı.

ulen varya diğer konuya yorum yapanın ağzını burnunu kıracam :D

benim morali sıfır sıfır sıfır
yt ye tazminat davasına hazırlanıyorum

Bu konu da sabitlensin o zaman ;)

---------- Spam Engelliyici 15:59 ---------- Önceki Mesaj 15:57 ----------

Kanalimin biri gunluk 60 $ a çıktı ayni içeriğe üç ayrı kişi telif attı yuhhh dedim

Bu konunun sabitlenmesi gayet isabetli bir hareket, hem diğer konu sadece güncelleme haberi için kullanılır hem de yorum yapmak isteyenler rahatça aradığı başlığı bulmuş olur..

Süper konu :D Allah razı olsun :) Böyle konu şarttı!

2 Nisan izlenimler yükselmiş kazanç sabit kalmış, yine en sevmediğim şey ama buna da şükür.

2 nisan dünkünden biraz daha düşük izlenim artmış garip ama şükür

Son 1 haftadir ciddi bir dusus yasadm 20k dan 6 7k ya kadar geriledm nedeni nedir bilmiyorum.

Nisana kötü girdik %60 düşüşle devam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri