Tum yazilari okumadim ama belki bilginiz vardir ama sahsen ben birkac sey soylemek istiyorum
Oncelikle bana gore gunde 10 kanala 500 er video atsaniz bile bir sikinti olacagini dusunmuyorum ama tabi dogru etiket kategori temiz bir ip ve mac adresi ile bunun mumkun olacagini dusunuyorum.
Sifirdan baslamak derken hocam naparsan yap su toplu satilan maillerden alma kimsenin isine kastim yok bizede dusmez ama ne kadar farkli ipden acilsada isin icerisinde mac adresi var ve bunlar illaki etkiliyor mac degistiriyoruz diyenlerde farkli bir pcye gecmeden bu is programlar ve ayarla olmaz bence.
Bana gore mesela gunde 20 20 20 video 5 gunde atacaginiza bir gunde 100 atin daha etkili oluyor diger turlu zaten kendinize ait olmayan videolarla ugrasiyorsaniz surekli islem olarak saptandigi icin daha cabuk algilanma ve kapatilma durumu soz konusu diye dusunuyorum.
Bunlar benim goruslerim cok sukur toplu bir kanal kapanma veya para kazanmaya kapanma yasamadim
Son olarakta calisacaginiz kategoriler cok onemli olabildigince teliften uzak kategorilerde is goturun cerezleriniz surekli temiz olsun ip saglam kalsin arada farkli pclerden duzenleme yapin bence bir sorun olusmayacaktir
Iyi forumlar