Kanal baslarken nasil basliyorsunuz?

• Kullanıcı harry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Her kanala ortalama 100 video atın derim ben de çok video kanalı riske götürür

hocam 100 vıdeo derken bence vıdeo sayısıyla alakalı degil gunluk atılan vıdeo cok daha onemlı gunde 100 tane atarsak bu ıs olmuyor ben suanda gunluk max 10 dıyorum ama henuz denemedım vızelerden sonra gunde 10 vıdeo bı kanala ve hergunde 10 degil 8 11 gıbı farklı sayılarda atmak .

Bence kanala kac video attin hic onemli degil, guncel buldukca atacaksin. Flitre de son 1 saat yapin arakadaslar, orda nekadar dikkat cekici video bulursaniz atin bence.

Bide ? inceleniyor da takilan videolari silmenizi tavsiye ederim. bi kac saat sonra ! boyle oluyor ve kanala kotu etkisi oluyor

hergun duzenli 100 100 atıordum eskiden mesela 5 gun atıp bırakıordum haftada 100 vıdeo atıcam bundan soora kanalı bı ayda tamamlamak hedefım tabı sırf bu degil bır cok sey daha var ama zamana deneye deneye bulacaz

Tum yazilari okumadim ama belki bilginiz vardir ama sahsen ben birkac sey soylemek istiyorum
Oncelikle bana gore gunde 10 kanala 500 er video atsaniz bile bir sikinti olacagini dusunmuyorum ama tabi dogru etiket kategori temiz bir ip ve mac adresi ile bunun mumkun olacagini dusunuyorum.
Sifirdan baslamak derken hocam naparsan yap su toplu satilan maillerden alma kimsenin isine kastim yok bizede dusmez ama ne kadar farkli ipden acilsada isin icerisinde mac adresi var ve bunlar illaki etkiliyor mac degistiriyoruz diyenlerde farkli bir pcye gecmeden bu is programlar ve ayarla olmaz bence.
Bana gore mesela gunde 20 20 20 video 5 gunde atacaginiza bir gunde 100 atin daha etkili oluyor diger turlu zaten kendinize ait olmayan videolarla ugrasiyorsaniz surekli islem olarak saptandigi icin daha cabuk algilanma ve kapatilma durumu soz konusu diye dusunuyorum.
Bunlar benim goruslerim cok sukur toplu bir kanal kapanma veya para kazanmaya kapanma yasamadim
Son olarakta calisacaginiz kategoriler cok onemli olabildigince teliften uzak kategorilerde is goturun cerezleriniz surekli temiz olsun ip saglam kalsin arada farkli pclerden duzenleme yapin bence bir sorun olusmayacaktir
Iyi forumlar

Tum yazilari okumadim ama belki bilginiz vardir ama sahsen ben birkac sey soylemek istiyorum
Oncelikle bana gore gunde 10 kanala 500 er video atsaniz bile bir sikinti olacagini dusunmuyorum ama tabi dogru etiket kategori temiz bir ip ve mac adresi ile bunun mumkun olacagini dusunuyorum.
Sifirdan baslamak derken hocam naparsan yap su toplu satilan maillerden alma kimsenin isine kastim yok bizede dusmez ama ne kadar farkli ipden acilsada isin icerisinde mac adresi var ve bunlar illaki etkiliyor mac degistiriyoruz diyenlerde farkli bir pcye gecmeden bu is programlar ve ayarla olmaz bence.
Bana gore mesela gunde 20 20 20 video 5 gunde atacaginiza bir gunde 100 atin daha etkili oluyor diger turlu zaten kendinize ait olmayan videolarla ugrasiyorsaniz surekli islem olarak saptandigi icin daha cabuk algilanma ve kapatilma durumu soz konusu diye dusunuyorum.
Bunlar benim goruslerim cok sukur toplu bir kanal kapanma veya para kazanmaya kapanma yasamadim
Son olarakta calisacaginiz kategoriler cok onemli olabildigince teliften uzak kategorilerde is goturun cerezleriniz surekli temiz olsun ip saglam kalsin arada farkli pclerden duzenleme yapin bence bir sorun olusmayacaktir
Iyi forumlar

Yorumun super kardesim, fakat kazandarcak katagoriler hangileri bilmiyorum yoksa hep onun uzerinden giderim. benim simdiki yaptigim ise 4 kanalim var her gun 10 tane video atiyorum yani toplam 40 video oluyor. zamanla gorecez bakalim kazancimiz ne olcak. eger kazancim yukselirse bende yeni baslayanlar icin yada para kazanamayanlar icin bi uzunca yazi yazacagim. herkez faydalana bilsin diye.

insallah kazancimiz bol olur arkadaslar, ve yine sesleniyorum: eger bir arkadasimiz biliyorsa kazanc nasil artilacani lutfen bizimle paylassin ve herkez mutlu olsun.

kolay gelsin,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri