Kanal bilgilerinizi düzenli tutmaya yarayan dosya. Exel'e görsellik kattım.

Arkadaşlar exel kullanarak bir liste hazırladım.

Kanal adlarını, giriş maillerini, giriş maillerinin şifrelerini, açılış tarihlerini not alıyorsunuz.

Eğer kanalınız adsense'ye bağlıysa bulunduğu hizada gerekli kutucuğa "evet" yazıyorsunuz. Kutu yeşil yanıyor. Adsense'ye bağlı değilse "hayır" yazıyorsunuz. Kutu kırmızı yanıyor.

Eğer kanalınız adsense'ye bağlıysa devamına bağlı olduğu adsense'nin mail adresini ve şifresini yazıyorsunuz.

Eğer tek bir listede kanalların kazancını görmek istiyorsanız; kazançlarını da ilgili kutucuğa yazıyorsunuz.

Son olarak; kanalınızın uyarı alma durumlarını kontrol etmek için "Uyarı Durumu" sütunu bulunuyor. Oraya;
eğer kanalınız hiç uyarı almamışsa "yok" yazıyorsunuz. Kutu yeşil yanıyor.
eğer kanalınız bir uyarı almışsa "1" yazıyorsunuz. Kutu sarı yanıyor.
eğer kanalınız iki uyarı almışsa "2" yazıyorsunuz. Kutu kırmızı yanıyor.
eğer kanalınız üçüncü uyarısını da alıp kapatılırsa "3" yazıyorsunuz. Kutu siyah yanıyor.

Bu kadar yazıyı okumak istemeyenler için video hazırladım. Video 1 dakika 25 saniye.

RESİM

NOT: UMARIM İŞİNİZE YARAR.
SİSTEMDE VE FORUMDA YENİYİM. AKLIMA GELDİĞİNCE DÜZENLEME YAPTIM.
SİZLERİN ÖNERİLERİYLE GELİŞTİREBİLİRİZ. EXELİ BİLDİĞİM KADARIYLA.

EXEL DOSYASINI EKTE. BU YAZININ ALTINDAKİ BENZER KONULAR BÖLÜMÜNÜN HEMEN ALTINDA.
TIKLAYIP İNDİREBİLİRSİNİZ.

Temiz ve düzenli iş :) Ellerine Sağlık

baya güzel bişeye benziyor kardeşim ellerine sağlık.son halini merakla bekliyor olacağım :)
Bittiğinde haber edersin değilmi :D

Tabi ki. :)

Ben şuanda mevcut olan bu sistemi geliştirmeyi düşünüyorum. Senin sistemine
benzer özelliklerde ekliyeyim bari. Belki bir arada kullanmak isteyen olur. Hem ne kadar fonksiyon o kadar iyi. :)

Temiz ve düzenli iş :) Ellerine Sağlık

Eyvallah.

Eyvallah.

---------------------------------------------------
NOT: SİSTEMİ GELİŞTİRİYORUM. BİLGİNİZE

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri