Kanal Çalıntımı Değilmi Nasıl Anlaşılır

YTcu

Kayıtlı Üye
Uygun fiyata pk açık kanal satın alıcam. Uygun ama sonuçta 2 tanesi bir asgari ücretten fazlaya gelicek. Bu kanallar çalıntıysa her an kanalın gerçek sahibinin geri alıp şifreyi değiştirme ihtimali var. Kanalın çalıntı olup olmadığını anlamanın bir yolu varmı? Eski bir kanal eğer yakın zamanda başka bir maile taşınıp satılıyosa büyük ihtimal çalıntı oluyo sanırım. Kanalın başka bir maile taşınıp taşınmadığını anlamanın kesin bir yolu varmı? Bilen arkadaşlar varsa kanal satın alanların mağdur olmaması için açıklayabilirmi?

Uygun fiyata pk açık kanal satın alıcam. Uygun ama sonuçta 2 tanesi bir asgari ücretten fazlaya gelicek. Bu kanallar çalıntıysa her an kanalın gerçek sahibinin geri alıp şifreyi değiştirme ihtimali var. Kanalın çalıntı olup olmadığını anlamanın bir yolu varmı? Eski bir kanal eğer yakın zamanda başka bir maile taşınıp satılıyosa büyük ihtimal çalıntı oluyo sanırım. Kanalın başka bir maile taşınıp taşınmadığını anlamanın kesin bir yolu varmı? Bilen arkadaşlar varsa kanal satın alanların mağdur olmaması için açıklayabilirmi?

Edit : mail değiştirme ile ilgili yeni bir güncelleme gelmis bu yüzden editliyorum yanlış yönlendirme olmaması için

Son düzenleme:
Lütfen 3 aşamalı kanal satanlar 1haftada (belki daha kısa sürede) kanalın patlama ihtimalinin yüksek olduğunu alıcılara söyleyin.
Ben de ticaret yapıyorum, eksileri artılardan fazla anlatırım alıcılara.

merhabalar hocam .

Eğer kanalın maili değiştirilmişse o kanalı eski sahibi asla geri alamaz. bu bakımdan maili değiştirilmiş kanal almak daha mantıklıdır.
Mail değiştirme işlemindeki amaç kanalın eski sahibi daha sonradan kanalı geri alma ihtimalini ortadan kaldırmaktır.
yani mail değiştirilmesi yada değiştirilmemesi ile kanalın çalıntı olunduğu anlaşılamaz. sadece kanalın maili değiştirildiyse eski sahibi kanalı geri alamaz ancak belki yeni maili açan kişi geri alabilir düşük bir ihtimalle . bu bakımdan sizde kendi açacağınız bir yeni maile taşıyabilirsiniz yada 2 aşamalı doğrulama oluşturabilirsiniz. (taşıma işlemi esnasında kanalın bugda kalma riski azda olsa vardır )

Tam tersi , yeni bi guncelleme gelmis sanirim , artik butun vietnamlilar kanallari orjinal ilk acilan maili ile aliyorlar , ilk acilan mail geri alabiliyormus kanali artik.Son zamanlarda calinan kanal sayisi cok artti oyuzden.

merhabalar hocam .

Eğer kanalın maili değiştirilmişse o kanalı eski sahibi asla geri alamaz. bu bakımdan maili değiştirilmiş kanal almak daha mantıklıdır.
Mail değiştirme işlemindeki amaç kanalın eski sahibi daha sonradan kanalı geri alma ihtimalini ortadan kaldırmaktır.
yani mail değiştirilmesi yada değiştirilmemesi ile kanalın çalıntı olunduğu anlaşılamaz. sadece kanalın maili değiştirildiyse eski sahibi kanalı geri alamaz ancak belki yeni maili açan kişi geri alabilir düşük bir ihtimalle . bu bakımdan sizde kendi açacağınız bir yeni maile taşıyabilirsiniz yada 2 aşamalı doğrulama oluşturabilirsiniz. (taşıma işlemi esnasında kanalın bugda kalma riski azda olsa vardır )
Bizzat kendi kanalım çalındı başka maile taşındı ve geri alabildim eksik olduğunuz konularda kesin konuşmayın ki insanlar yanlış yönlenmesin.

Kardeşim tüm kanallar geri alinabilir istersen 50 defa maili değişsin her türlü geri alınır o yüzden kimseden kanal almayın hepsi dolandırıcı kanal büyür adam 2 yıl sonra geri alir ağlarsınız

Tam tersi , yeni bi guncelleme gelmis sanirim , artik butun vietnamlilar kanallari orjinal ilk acilan maili ile aliyorlar , ilk acilan mail geri alabiliyormus kanali artik.Son zamanlarda calinan kanal sayisi cok artti oyuzden.
Kanalın orijinal ilk açılan mailimi, yoksa taşınmış mailmi nasıl anlıyolar ki?
Eğer öyle bi güncelleme geldiyse durum çok vahim, satın alınan kanalların çoğu her an çalınabilir :(
Zaten yüksek aboneli pk açık kanalların, pk kapalı kanal fiyatından bile ucuza satılmasından bişeyler olduğu belliydi.

---------- Spam Engelliyici 03:40 ---------- Önceki Mesaj 02:11 ----------

Arkadaşlar, kanalın orijinal ilk açılan mailimi, yoksa başka mailemi taşınmış, nasıl anlayabileceğimizi bilen yokmu? Kanal satın almış yada alıcaklar için çok önemli konu.

Son düzenleme:
Lütfen 3 aşamalı kanal satanlar 1haftada (belki daha kısa sürede) kanalın patlama ihtimalinin yüksek olduğunu alıcılara söyleyin.
Ben de ticaret yapıyorum, eksileri artılardan fazla anlatırım alıcılara.

Birsürü 3 aşamalı sattım halada kazananlar 250-300 k abone yapanlar var . Kategori kötüyse bunun kanalla alakası yok. Manuel onaylıda sattım içine çizgi film atıp 1 hafta sonra pk kapandı diye gelenler oldu. Bunun 3 aşamalıyla alakası yok. Yanlış yönlendirme yapmayalım. Pk açık kanal ytnin gözünde manuel olsun 3 aşamalı olsun aynı. Manuel onaylıyada spam atarsan pk gidecek her türlü 3 aşamalıyada. Kanal sattığım adamlarla bazen konusuyorum. Özgün çalışıyorlar yada yaparlarsada temiz özgün gibi spam yapıyorlar. Hiç biride şikayetçi değil almaya devam ediyorlar. Siz manuel onaylı kanal satıyorsunuz diye kötülemeyin.

Son düzenleme:
Kanalın mailini değiştirip 2 aşama doğrulama ekledikten sonra çalabiliyorlar mı? Helal olsun.

Kanalın mailini değiştirip 2 aşama doğrulama ekledikten sonra çalabiliyorlar mı? Helal olsun.

Misal olarak salıyorlar piyasaya mail adreslerini değiştirdikleri 100 tane pk açık kanal... Belli bir müddet sonrada kanalları geri alıyorlar yeni gelen güncelleme sayesinde çalıntı bildirimi yaparak.

Alacağınız pk açık kanalların ilk mailiyle almaya özen gösterin. Mailleri kontrol edin, ilk mail adresi olduğuna kanaat getirin öyle alın kanalları.

Misal olarak salıyorlar piyasaya mail adreslerini değiştirdikleri 100 tane pk açık kanal... Belli bir müddet sonrada kanalları geri alıyorlar yeni gelen güncelleme sayesinde çalıntı bildirimi yaparak.

Alacağınız pk açık kanalların ilk mailiyle almaya özen gösterin. Mailleri kontrol edin, ilk mail adresi olduğuna kanaat getirin öyle alın kanalları.
Hocam ilk mail adresi olduğuna nasıl kanaat getirebiliriz? Pk açınca mail geliyoda, kanal açınca mail gelmiyo.

Bu yeni gelen güncelleme eski kanallarıda kapsarmı, mesela 2-3 sene önce satın aldığımız kanallarıda geri alabilirlermi sizce?

Son düzenleme:
Birsürü 3 aşamalı sattım halada kazananlar 250-300 k abone yapanlar var . Kategori kötüyse bunun kanalla alakası yok. Manuel onaylıda sattım içine çizgi film atıp 1 hafta sonra pk kapandı diye gelenler oldu. Bunun 3 aşamalıyla alakası yok. Yanlış yönlendirme yapmayalım. Pk açık kanal ytnin gözünde manuel olsun 3 aşamalı olsun aynı. Manuel onaylıyada spam atarsan pk gidecek her türlü 3 aşamalıyada. Kanal sattığım adamlarla bazen konusuyorum. Özgün çalışıyorlar yada yaparlarsada temiz özgün gibi spam yapıyorlar. Hiç biride şikayetçi değil almaya devam ediyorlar. Siz manuel onaylı kanal satıyorsunuz diye kötülemeyin.

Kanal kötülemek ile alakası yok arkadaş gayet de haklı. Bu zamana kadar 2 tane 3 aşamalı kanal satın aldım 1 haftayı görmedi. Spamı bırak içine video dahi atmamıştım.

Olay bu şekildedir boşuna kendimizi kandırmaya gerek yok. Satanlar da bunun farkında, onaylı kanallar 2500 liraya satılırken 3 aşamalı kanallar neden 1500 liraya satılıyor? En basit örnek ile burdan bakabilirsiniz.

Komik :)

bu konuyla alakalı detaylı bir anlatım olsa aslında daha güzel olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri