Kanal Gizleme

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

fanitter

Yasaklanmış
2 Telif hakkı aldım 1200 dolar 1 telif sonra boşa gidecek kanalımı güvene almam lazım kanalı tamamen gizleme şansım var mı gizlersem telif hakkı gelir mi yada videoları silersem kesinleşmemiş olan 600 dolar gider mi bi yardım

peki videoları tamamen silsem kazandığım paraların gitme olasılığı var mı ?

Benim bildiğim gitmez paran silersen öle birşey duymadım hiç ama arkadaşın dediği gibi acilen
Video yöneticisi - kısmına gir - işlemler yazan yerin yanından tüm videoları seç - işlemler kısmına tıkla ve gizlilik kısmından özeli seç
silersen para gitmez ama silme gizle bu arada telif sahtemi bilmiyorum sahte olma şüphesi varsa çözümleri var forumda :)

Dostum silme videolarını. Arkadaşın dediği gibi gizle. Ekim itibariyle aç, kazanmaya devam et ama bu arada sakın yeni video yükleme!!!

sahte olup olmadığını bende bilmiyorum sildim

İHTAR 1
4 Eyl 2013
- ()
Video Kimliği: 1hZdFq9YV9s
Warner Music Group tarafından bulunulan bir telif hakkı hak talebi nedeniyle 4 Eyl 2013 tarihinde kaldırıldı

İHTAR 2
4 Eyl 2013
Justin Bieber - What She Wants (New Song 2013) - (Justin Bieber)
Video Kimliği: wXWYQr8MJlE
UMG tarafından bulunulan bir telif hakkı hak talebi nedeniyle 4 Eyl 2013 tarihinde kaldırıldı

yazıyor videolar sildim yinede telif hakkı kaldırma şansım var mı

kardeşim keşke silmeyip gizleyeydin şimdi neyapcan bence başka video varsa gizle başka video yükleme en azından paranı alana kadar sıkıntı olmasın iğtar almazsa olmaz yükleme iğtarda alma :D bekle o telifler iğtarlar kaç aya kalkıyor bilmiyom ama paranı alırsın
bu arada başka kanal varsa bu videoları orayada yükle :D o kazanç bu videolardanmı geldi birde kaç aylık kazan kaç aylık kanal sana zahmet diyiver merak ettim biyerde paylaştınmı drek yükleyip bıraktınmı riski severim :D

Ihtar birkac ayda degil 6 ayda kalkiyor. Gerci benim bir kanalimdaki ihtar 1 yil oldu hala kalkmadi.

Onun disinda benim de tavsiyem videolari gizlemen yonunde. Önceleri kesinlikle kapatilan kanalin parasi ödeniyordu, simdi ise kesinlikle odenmiyor. Belki bazi arkadaslar odeniyor diyecek ama kendi tecrubelerimi soyluyorum. Gecen ay kapanan kanalimin parasini alamamistim.

Herkese iyi forumlar.

%99 gerçek telif, zaten yediğin videolarda müzik videosu büyük ihtimal.
Sakın geri bildirim felan yapmaya kalkma.
Videolarını gizle.
Birdahaki ay parası keşinleşince Aç videoları kazanabildiğin kadar kazan.
Ama kanalın parası kesinleşmeden açma sakın videoların gizliliğini.

Yada 6ay beklemek istersen sen bilirsin.
Videoları gizle 6ay bekle.

para kazanma keşinleşince parayı aldıktan sonra açsam sorun olur mu

sen parayı almadan bişi yapma nolur nolmaz parayı al önce benim görüşüm riske girme kardeşim az para değil
varsa başka kanal at aynı videoyu yoksa aç at :D yine kazan bu arada bnm sorular vardı bi önceki sayfada onlara bi cvb atsan brde kanal partnermi ?

Edit : pardon indirme yapıyorum net sorunlu aynı msj 2 kere gitmiş editledim

Gizli kanaldaki videoya eşleşen uyarı gelmiş bugün karşılaştım

o kazanç bu videolardanmı geldi birde kaç aylık kazanç kaç aylık kanal sana zahmet diyiver merak ettim biyerde paylaştınmı direk yükleyip bıraktınmı kardeşim riski severim :D

6 aylık kanal ama 1 aydır para kazanma aktif

Warner Music Group Banada 55 telif gönderdi Halbukı benım videoların müzik ile hiç alakası yok en çok kazandıran 3 kanalımı çökertti Acaba başka telif yiyen varmı buradan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri