KANAL ismi değiştirdim. Patladık.

Alper Tolga T. / Müzik

Kayıtlı Üye
Normalde videolarım 30bin öneriliyordu.
Kanal ismi değiştirdim öneriler sıfıra düşmüştü.

Shorts video atmaya başlamıştım. Öneriliyordu.
Yine kanal ismi değiştirdim shorts'ta da öneri sıfıra düştü.

Sırf merakımdan bunu yaptım öncekinin sebebini anlamak için. Evet , kesinlikle kanal ismi değiştirince sıfıra düşüyor. Hatta öneriyi bırakın kanal sayfalarında gösterim bile yapmiyor sıfır.

Bunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. :) Böyle böyle tercübeleniyoruz :)

enes baturda ndgn- enes batur ismini enes batur yaparak 1.5Milyon aboneden buralara geldi çok inanmayın bence böyle şeylere tamamen tesadüf diye düşnüüyorum

enes baturda ndgn- enes batur ismini enes batur yaparak 1.5Milyon aboneden buralara geldi çok inanmayın bence böyle şeylere tamamen tesadüf diye düşnüüyorum

Enes oyun kategorisinin düşüşünü görünce eğlence/challenge kategorisine döndü bu sebepten yükseldi.

kanallarım da yıllardır isim değiştiririm hiç bir zararını görmedim...

ancak short videolar yayınlayan bir kanal da farklı bir etki yapabilir. Hiç denemedim

Sırf merakımdan bunu yaptım öncekinin sebebini anlamak için. Evet , kesinlikle kanal ismi değiştirince sıfıra düşüyor. Hatta öneriyi bırakın kanal sayfalarında gösterim bile yapmiyor sıfır.

Kanal ismi değiştirince otomatik kanalım kapatıldı, itiraz edin. Youtube girince direk itiraz başvurusu yapacağınız ekran çıkıyor bende tekrar açmışlardı (yorum başlığa göre)

Son düzenleme:
Kanal ismi değiştirince otomatik kanalım kapatıldı, itiraz edin. Youtube girince direk itiraz başvurusu yapacağınız ekran çıkıyor bende tekrar açmışlardı
Hocam kanalı kapanmamış izlenmeler düşmüş sadece, ama sorunu onunla alakalı değil bence ya içeriği kısıtlı:)

geçmiş olsun hocam. En nihayetinde youtube'de indexleme yaparken aynı internet sitesi indexler gibi kanalları ve içeriklerini alıyor. İsim değişince isme verdiği index gücünü boşluyor. Zamanla yine düzelir, fakat sitelerde de aynı mantık. Google robotlarının uğradığı bir uzantıyı değiştirince site google indexten düşebiliyor. Tekrar geçmiş olsun.

Eski yıllarda herhangi bir sıkıntı olmuyordu. Youtube algoritması ile son birkaç aydır deli gibi problemi olanlardan birisi de benim. Daha önce de burada konu açmıştım.

Kanal isim değişikliğinin etkisi ile ilgili hiç ama hiçbir yerde net bir bilgi yoktur.Forumlarda yorumlarda. Aylardır sabır ve planlama yaparak bunu sonunda test ettim.

Şu anda %100 kesin bilgidir. Aman diyeyim dikkat edin. Ben para falan kazanmıyorum. Müzik yapıyorum ara sıra eski ve küçük bir kanalım var. 250 abone var.

Youtube bırakın önermeyi desteği, son isim değişikliğinden sonra KÖSTEK oldu. Sanki bilerek engelliyor.

12 saatte bırak shortsu gösterim sadece 30. İzlenme 6 diyor. Sadece 6. Komedi.

Zamanla duzelir konusunu da test ettim. 4 aydır hiç ellemeden devam ettim. Onerilme hiç değişmedi Sıfıra yakın.

Valla youtube kendisini geliştireceğine rekabette yokuş aşağı gidiyor. Geçen bir anket rica etmişler. Tamam dedim. Anket dedigin 2 dakika olur. İnat ettim sonunu görmek için.

Uzun uzun sorular ve birbirine benzer. Yarım saat sürdü. Sürmedi sürmedi. Baktım devam ediyor kufrettim kapattım.

Youtubeda sanırım 3-4 kategori dışında çok fazla birşey olmayacak gibi artık.

Kanal ismi degistirmenin olumsuz etkisi konusunda halen şüphede olan varsa yazsın , müsait bir zamanda neler yaptığımı detaylı yazarım.

Isim degistirerek önce
Uzun videolaeda 30bin onerilmelerden sıfıra,

Sonra tekrar isim degistirerek bu defa da
Shorts videolarda 15-20bin onerilmeden sıfıra...

Başka kriter kalmadı zaten.

---------- Spam Engelliyici 08:50 ---------- Önceki Mesaj 08:44 ----------

Bu arada ,
Bildirim sayısı SIFIR.

Abonelere bildirimde gitmemiş.

Youtube algoritması sürekli değişiyor. Ben de ay başında bir tane kanal almıştım. Adını değiştirdim. Youtube kanalı kapamıştı. Geri de açmadı. Kanal patladı. Kanal ismi değiştirme artık bir şekilde etki ediyor. Ben de buna kesin eminim.

Youtube algoritması sürekli değişiyor. Ben de ay başında bir tane kanal almıştım. Adını değiştirdim. Youtube kanalı kapamıştı. Geri de açmadı. Kanal patladı. Kanal ismi değiştirme artık bir şekilde etki ediyor. Ben de buna kesin eminim.

24 saatte 50 gösterim 9 izlenme yaptı.
Videoyu sildim yeniden yukledim ama basligi falan degistirdim.
Oneri moneri yok. Spama attı muhtemelen.

Duzelecegi de yok galiba.

Boylece 6 ayda merakimi gidermek icin herseyi yaptim ve sebebini cozmus oldum.

Son 3-4 videom önerilenlerde 1 ben de diyorum bu kanal niye gelişmiyor Benim şu kapanan kanalımdan sonra diğer kanalım önerilenlerde çıkmıyor spama düştüm ben de sanırım. Boşa kürek çekiyorum.

Dip not vereyim.
3 ay kadar önce konu açtığımda 30bin onerilmeden düştü dedigim gunden onceki videolarım çatır çatır oneriye devam ediyor ve izleniyor.

5 yıl önceki videolar bile.

Eski yıllarda herhangi bir sıkıntı olmuyordu. Youtube algoritması ile son birkaç aydır deli gibi problemi olanlardan birisi de benim. Daha önce de burada konu açmıştım.

Kanal isim değişikliğinin etkisi ile ilgili hiç ama hiçbir yerde net bir bilgi yoktur.Forumlarda yorumlarda. Aylardır sabır ve planlama yaparak bunu sonunda test ettim.

Şu anda %100 kesin bilgidir. Aman diyeyim dikkat edin. Ben para falan kazanmıyorum. Müzik yapıyorum ara sıra eski ve küçük bir kanalım var. 250 abone var.

Youtube bırakın önermeyi desteği, son isim değişikliğinden sonra KÖSTEK oldu. Sanki bilerek engelliyor.

12 saatte bırak shortsu gösterim sadece 30. İzlenme 6 diyor. Sadece 6. Komedi.

Zamanla duzelir konusunu da test ettim. 4 aydır hiç ellemeden devam ettim. Onerilme hiç değişmedi Sıfıra yakın.

Valla youtube kendisini geliştireceğine rekabette yokuş aşağı gidiyor. Geçen bir anket rica etmişler. Tamam dedim. Anket dedigin 2 dakika olur. İnat ettim sonunu görmek için.

Uzun uzun sorular ve birbirine benzer. Yarım saat sürdü. Sürmedi sürmedi. Baktım devam ediyor kufrettim kapattım.

Youtubeda sanırım 3-4 kategori dışında çok fazla birşey olmayacak gibi artık.

Kanal ismi degistirmenin olumsuz etkisi konusunda halen şüphede olan varsa yazsın , müsait bir zamanda neler yaptığımı detaylı yazarım.

Isim degistirerek önce
Uzun videolaeda 30bin onerilmelerden sıfıra,

Sonra tekrar isim degistirerek bu defa da
Shorts videolarda 15-20bin onerilmeden sıfıra...

Başka kriter kalmadı zaten.

---------- Spam Engelliyici 08:50 ---------- Önceki Mesaj 08:44 ----------

Bu arada ,
Bildirim sayısı SIFIR.

Abonelere bildirimde gitmemiş.

Evet hocam dediğiniz gibi ben de aynı sorunu yaşadım. Ben de shorts videolar paylaşıyordum, belki shorts ile alakalı bir durum olabilir. Kanal ismini değiştikten sonra abonelerim düşmeye başladı 5-10 diye. Son gün -400 görünce sinir oldum saatte bir şekilde video yükledim 2-3 gün olacak diye. Bir de bunları oynatma listesine aldım ve birkaç defa izlettim. Ayrıca beğeni de aldım 20-30 falan. 2-3 gün sonra kanal eski haline döndü :)
Bu da shorts algoritması ile alakalı test ettiğim en güncel deneyler.

-Düzenli olarak çok video atmak
-20-30 da olsa beğeni almak videolara
-Videolara hit göndermek.
-Videolarda yazı bulunması
- Videoların canlı renkte bulunması.

Test ettiğim kullanınca faydasını gördüğüm taktikler.

Benim başıma söyle bir olay geldi video edit yaptım üye sayım 6k oldu pk açılmadı bnde tüm videoları silip kanal ismi değiştirip özgün videolar yükledim şimdi youtube ön plana çıkarıyor beni sorun yok ama pk açılır mı
bilmiyorum videolar tamamen özgün benm sesim var
Bakalm ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri