Eski yıllarda herhangi bir sıkıntı olmuyordu. Youtube algoritması ile son birkaç aydır deli gibi problemi olanlardan birisi de benim. Daha önce de burada konu açmıştım.
Kanal isim değişikliğinin etkisi ile ilgili hiç ama hiçbir yerde net bir bilgi yoktur.Forumlarda yorumlarda. Aylardır sabır ve planlama yaparak bunu sonunda test ettim.
Şu anda %100 kesin bilgidir. Aman diyeyim dikkat edin. Ben para falan kazanmıyorum. Müzik yapıyorum ara sıra eski ve küçük bir kanalım var. 250 abone var.
Youtube bırakın önermeyi desteği, son isim değişikliğinden sonra KÖSTEK oldu. Sanki bilerek engelliyor.
12 saatte bırak shortsu gösterim sadece 30. İzlenme 6 diyor. Sadece 6. Komedi.
Zamanla duzelir konusunu da test ettim. 4 aydır hiç ellemeden devam ettim. Onerilme hiç değişmedi Sıfıra yakın.
Valla youtube kendisini geliştireceğine rekabette yokuş aşağı gidiyor. Geçen bir anket rica etmişler. Tamam dedim. Anket dedigin 2 dakika olur. İnat ettim sonunu görmek için.
Uzun uzun sorular ve birbirine benzer. Yarım saat sürdü. Sürmedi sürmedi. Baktım devam ediyor kufrettim kapattım.
Youtubeda sanırım 3-4 kategori dışında çok fazla birşey olmayacak gibi artık.
Kanal ismi degistirmenin olumsuz etkisi konusunda halen şüphede olan varsa yazsın , müsait bir zamanda neler yaptığımı detaylı yazarım.
Isim degistirerek önce
Uzun videolaeda 30bin onerilmelerden sıfıra,
Sonra tekrar isim degistirerek bu defa da
Shorts videolarda 15-20bin onerilmeden sıfıra...
Başka kriter kalmadı zaten.
---------- Spam Engelliyici 08:50 ---------- Önceki Mesaj 08:44 ----------
Bu arada ,
Bildirim sayısı SIFIR.
Abonelere bildirimde gitmemiş.