Kanal ismi değiştirmek çok kötü etkiler mi?

• Kullanıcı Cinan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Cinan

Kayıtlı Üye
Selamlar, bir yt kanalı aldım 20k takipçili oyun kanalı. İsmi kötü alakasız, bunu oyun kanalına uygun olarak değiştirmeyi düşünüyorum.

Kimse kanal adı aratarak girmiyor, önerilen videolardan geliyor veya arama ile.

SEO anlamında kanal ismi değiştirmek kanalı bitirir mi? tecrübe ve bilgili arkadaşları konuya davet ediyorum :)

---------- Spam Engelliyici 23:32 ---------- Önceki Mesaj 23:32 ----------

önerilern videoları veya aramada ki videoları siler mi asıl soru sizce?

Selamlar, bir yt kanalı aldım 20k takipçili oyun kanalı. İsmi kötü alakasız, bunu oyun kanalına uygun olarak değiştirmeyi düşünüyorum.

SEO anlamında kanal ismi değiştirmek kanalı bitirir mi? tecrübe ve bilgili arkadaşları konuya davet ediyorum :)

Ben bir kanalımda yapmıştım bunu etkilemediğini fark etmiştim. Ama yine de sanki eski performansında değildi. Yani zararlı olduğunu düşünüyorum artık. Kanal ismi bence değişmemeli.

Gözatma özelliklerinden trafik gelmeye devam.eder ama önerilenlerden çikarmı şüpheli,kanal ismi değistirmek pek iyi olmuyor youtubenin gözünde birkaç hafta o isimde aratilınca listeye bile giremiyorsun ama tam terside olabilir mesela ben vlog kanalımı eglence kanalina cevirdim ismini degiştirdim izlenmeler daha da arttı ama asıl demek istediğim.videoların iyiyse kaliteliyse pek etki etmiyor hocam

Ben bir kanalımda yapmıştım bunu etkilemediğini fark etmiştim. Ama yine de sanki eski performansında değildi. Yani zararlı olduğunu düşünüyorum artık. Kanal ismi bence değişmemeli.

Gözatma özelliklerinden trafik gelmeye devam.eder ama önerilenlerden çikarmı şüpheli,kanal ismi değistirmek pek iyi olmuyor youtubenin gözünde birkaç hafta o isimde aratilınca listeye bile giremiyorsun ama tam terside olabilir mesela ben vlog kanalımı eglence kanalina cevirdim ismini degiştirdim izlenmeler daha da arttı ama asıl demek istediğim.videoların iyiyse kaliteliyse pek etki etmiyor hocam

anladım hocam çok değiştirmek istiyordum ama ertelicem biraz

Büyük kanallar bile isim değişikliğine gidebiliyor.
Kanal isminden rahatsızsanız eğer; kafanıza yatan bir isimle değiştirmeniz daha sağlıklı.

ben artısını gördüm abone sayısı daha çok arttı bende

SEO anlamında kanal ismi değiştirmek kanalı bitirir mi?

Kanalda isim dışında herhangi bir değişiklik olmaz kanalın bitmesi söz konusu değil.
Önerilen videolar etkilenmez.
Kanalın ismi yüklenen videolarla alakalı olursa daha faydalı olur.

Onceki videolarin aciklamalarinda veya etiketlerinde bu alakasiz dedigin kanal ismi kullanildiysa o degisiklikleri yapman yeterli.

değistirdim beyler, sonunu düşünen kahraman olamaz misali :p teşekkürler hayırlısı :)

Dostum kanal ismini değiştirdikten sonra sıkıntı yaşadın mı?

Şöyle düşünebilirsin. Ahmet adında bir youtube kanalın var. Bu kanal ismi bir marka ismine geldi ise ve youtube Ahmet vb tarzında şeyler yazınca sizin kanalınız çıkıyorsa ve siz bu marka olmuş ismi değiştirirseniz kanalı bence çok kötü etkiler. Youtube aramalar kısmından kanalınıza gelen trafik çok az olur ki ordan gelen trafik bana göre önerilmeye etki eden en büyük trafik. O Yüzden çok gerekmedikçe ben değiştirilmemesi taraftarıyım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri