Kanal İsmi Güncellenmiyor

furkanture20

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Kanal ismini değiştirdim bazı yerlerde değiştirdiğim isimle kanal linkinde ise eski adıyla gözüküyor 2 gündür güncellenmedi daha önce bu sorunla karşılan oldumu

Güncellenmesi biraz uzun sürebilir.Kanal açısından zararı değil faydası var.

Her kanalda olmuyor.Genelde eski ve aboneli kanallarda oluyor.Mesela kanalın eski ismi a yeni ismi b olsun.
2 isimle de arama sonuçlarında videolar çıkabiliyor.Bazen bu tür kanallara çift url'de alınabiliyor.Şimdiye kadar 2 kanalımda olmuştu.Ciddi hit almıştı ikisi de.Sonra bunu her kanalda nasıl yaparım diye araştırdım bulamadım.
yani kanaldaki videolar yeniden pinglenip indexlendiğini mi söylüyorsunuz

Her kanalda olmuyor.Genelde eski ve aboneli kanallarda oluyor.Mesela kanalın eski ismi a yeni ismi b olsun.
2 isimle de arama sonuçlarında videolar çıkabiliyor.Bazen bu tür kanallara çift url'de alınabiliyor.Şimdiye kadar 2 kanalımda olmuştu.Ciddi hit almıştı ikisi de.Sonra bunu her kanalda nasıl yaparım diye araştırdım bulamadım.

hocam user/ mi değişti yoksa uc ile başlayan mı

ben en son 1 ay önce değiştirdim oturması 2 haftayı buluyor

edit:kanal isim değiştirmeden bahsediyordum ben

Son düzenleme:
2 adet özel url tek kanala.Biri eski biri yeni..QUOTE=unadikum;1668475]hocam user/ mi değişti yoksa uc ile başlayan mı[/QUOTE]

2 adet özel url tek kanala.Biri eski biri yeni..QUOTE=unadikum;1668475]hocam user/ mi değişti yoksa uc ile başlayan mı
[/QUOTE]

Özel URL'yi kaldırıp yeni bir tane oluşturma
Kanalınızın özel URL'sini yılda en fazla 3 kez kaldırabilirsiniz. Bu işlem, URL'yi devre dışı bırakır. Bu nedenle, bu adrese giden izleyiciler artık kanalınıza yönlendirilmez.

YouTube'da oturum açın ve "Hakkımda" sayfasına gidin.
Sağ üstten, YouTube kanalınızın bulunduğu hesabı seçin. Hesabınız listede görünmüyorsa Tüm Marka Hesaplarınız'ı tıklamanız gerekebilir.
"Siteler" bölümünün altında mevcut özel URL'nizi bulup Düzenle'yi tıklayın.
Kaldırmak istediğiniz URL'nin yanındaki X simgesini tıklayın.
Tamam'ı tıklayın.
Hesabınızın uygun olması durumunda, önceki URL'yi kaldırır kaldırmaz yeni bir özel URL alabilirsiniz. Ancak önceki özel URL, izleyicileri birkaç gün daha kanalınıza yönlendirmeye devam edebilir.

"Hakkımda" sayfasından yeni bir özel URL alınamaz. Yeni bir özel URL almak istiyorsanız genel uygunluk koşullarını karşılamanız ve yukarıdaki adımları uygulamanız gerekir.

Galiba bu başınıza geldi

Hayır.Advanced settings kısmında 2 url'den bahsediyorum.

https://www.youtube.com/account_advanced

Özel URL'yi kaldırıp yeni bir tane oluşturma
Kanalınızın özel URL'sini yılda en fazla 3 kez kaldırabilirsiniz. Bu işlem, URL'yi devre dışı bırakır. Bu nedenle, bu adrese giden izleyiciler artık kanalınıza yönlendirilmez.

YouTube'da oturum açın ve "Hakkımda" sayfasına gidin.
Sağ üstten, YouTube kanalınızın bulunduğu hesabı seçin. Hesabınız listede görünmüyorsa Tüm Marka Hesaplarınız'ı tıklamanız gerekebilir.
"Siteler" bölümünün altında mevcut özel URL'nizi bulup Düzenle'yi tıklayın.
Kaldırmak istediğiniz URL'nin yanındaki X simgesini tıklayın.
Tamam'ı tıklayın.
Hesabınızın uygun olması durumunda, önceki URL'yi kaldırır kaldırmaz yeni bir özel URL alabilirsiniz. Ancak önceki özel URL, izleyicileri birkaç gün daha kanalınıza yönlendirmeye devam edebilir.

"Hakkımda" sayfasından yeni bir özel URL alınamaz. Yeni bir özel URL almak istiyorsanız genel uygunluk koşullarını karşılamanız ve yukarıdaki adımları uygulamanız gerekir.

Galiba bu başınıza geldi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri