Kanal iyi durumda görünüyor; fakat kazanç 0 ?

• Kullanıcı volkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

volkan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
İyi geceler arkadaşlar, yaklaşık 1 yıl önce youtube ile uğraşıyordum fakat bırakmıştım. Kanallarımdan birisinin izlenmeleri ve abone sayısında artış olmuş fakat bu kanalı açtığım günden bu yana 0.01 tl dahi kazanç yansımadı. Bu kanalda 1 tane telif hakkı ihtarı var ben bıraktıktan sonra gelmiş haberim yoktu. Şu an video yöneticisine girdiğimde "telif hakkı ihtarının süresi doldu" şeklinde bir uyarı görünüyor. Video zaten silinmiş. 1 tane de eşleşen var kabul etmişim.

Bunların haricinde diğer kanalımın para kazanması devre dışı bırakılmıştı. 6 ay sonra tekrar açıldığı söylentilerini okumuştum; fakat 6 ay sonra da açılmadı, şu an hala açılmadı. Videolarımda reklamlarım görünüyor. Google adsense te ise 85.29 tl son 1 yıldır sabit bir şekilde kıpırdamadan duruyor. Kanallarım tek bir adsense hesabına bağlı. Bu durumu düzeltme gibi bir şansım var mıdır ? Gerekebileceğini düşündüğüm ekran görüntülerini konuya ekledim. Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır ?

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 2.jpg
    2.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 22
adsenseye bağlı olduğuna emin misin

offf offff eyvallah hocam sağolasın o dönem o kadar uğraşmıştık nasıl gözden kaçırmışım hayret ettim. Bağlı değilmiş; şimdi bağladım, teşekkür ediyorum.

İyi geceler arkadaşlar, yaklaşık 1 yıl önce youtube ile uğraşıyordum fakat bırakmıştım. Kanallarımdan birisinin izlenmeleri ve abone sayısında artış olmuş fakat bu kanalı açtığım günden bu yana 0.01 tl dahi kazanç yansımadı. Bu kanalda 1 tane telif hakkı ihtarı var ben bıraktıktan sonra gelmiş haberim yoktu. Şu an video yöneticisine girdiğimde "telif hakkı ihtarının süresi doldu" şeklinde bir uyarı görünüyor. Video zaten silinmiş. 1 tane de eşleşen var kabul etmişim.

Bunların haricinde diğer kanalımın para kazanması devre dışı bırakılmıştı. 6 ay sonra tekrar açıldığı söylentilerini okumuştum; fakat 6 ay sonra da açılmadı, şu an hala açılmadı. Videolarımda reklamlarım görünüyor. Google adsense te ise 85.29 tl son 1 yıldır sabit bir şekilde kıpırdamadan duruyor. Kanallarım tek bir adsense hesabına bağlı. Bu durumu düzeltme gibi bir şansım var mıdır ? Gerekebileceğini düşündüğüm ekran görüntülerini konuya ekledim. Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır ?

kazançlara dogru yerden baktıgına emınmısın

Kanalı silip geri getirirsen düzelme şansı var

arkadaşlar adsense ilişkilendirmesini gözden kaçırmışım, onu yaptım 48 saate kadar aktifleşir dedi google. Bakalım bekleyelim. Sorun büyük ihtimalle buydu. İlgileriniz için teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri