- Web sitesi
- www.youtube.com
İyi geceler arkadaşlar, yaklaşık 1 yıl önce youtube ile uğraşıyordum fakat bırakmıştım. Kanallarımdan birisinin izlenmeleri ve abone sayısında artış olmuş fakat bu kanalı açtığım günden bu yana 0.01 tl dahi kazanç yansımadı. Bu kanalda 1 tane telif hakkı ihtarı var ben bıraktıktan sonra gelmiş haberim yoktu. Şu an video yöneticisine girdiğimde "telif hakkı ihtarının süresi doldu" şeklinde bir uyarı görünüyor. Video zaten silinmiş. 1 tane de eşleşen var kabul etmişim.
Bunların haricinde diğer kanalımın para kazanması devre dışı bırakılmıştı. 6 ay sonra tekrar açıldığı söylentilerini okumuştum; fakat 6 ay sonra da açılmadı, şu an hala açılmadı. Videolarımda reklamlarım görünüyor. Google adsense te ise 85.29 tl son 1 yıldır sabit bir şekilde kıpırdamadan duruyor. Kanallarım tek bir adsense hesabına bağlı. Bu durumu düzeltme gibi bir şansım var mıdır ? Gerekebileceğini düşündüğüm ekran görüntülerini konuya ekledim. Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır ?
Bunların haricinde diğer kanalımın para kazanması devre dışı bırakılmıştı. 6 ay sonra tekrar açıldığı söylentilerini okumuştum; fakat 6 ay sonra da açılmadı, şu an hala açılmadı. Videolarımda reklamlarım görünüyor. Google adsense te ise 85.29 tl son 1 yıldır sabit bir şekilde kıpırdamadan duruyor. Kanallarım tek bir adsense hesabına bağlı. Bu durumu düzeltme gibi bir şansım var mıdır ? Gerekebileceğini düşündüğüm ekran görüntülerini konuya ekledim. Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır ?