Kanal kapak ve profil tasarımlarınız tarafımdan hazırlanır.

• Kullanıcı Kaplan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube - Tasarım

Kaplan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Ben, YouTube para kazanma işine yeni başladım ve şuan oldukça acemiyim. Bu konu hakkında bilgi paylaşımımı bu forum üzerinden ve sizlerin vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda geliştirmekte ve öğrenmekteyim.

YTPara üzerinden birşeyler öğrenmeye çalışırken sadece bilgi sömürümü yapmak yerine en azından elimden gelen katkıyıda foruma ve siz bilgilerini paylaşan arkadaşlara forum içerisinde ben dahil diğer arkadaşlara vermiş olduğunuz bilgilere karşılık ücretsiz olarak kanallarınız için kapak ve profil resimleri hazırlamaya karar verdim.

Bu tür platformların amaçlarıda zaten bilgi alışverişi sağlamaktır. Henüz bilgi aktarımı yapamadığım için bu tür bir yaklaşım ile katkıda bulunmaya karar verdim.

Yapmış olduğum bir kaç çalışmayıda sizlerin görüşlerine ve beğenilerine sunuyorum. Referans olarak değerlendirebilirsiniz.

YDQoLYi.png

ZcABBY1.png

PLFdoLu.png

Yalnız bu çalışmayı yaparken şunuda belirtmek isterim ki; kendi iş kariyerim ve gündelik yaşamımın yoğunluğunu göz önünde bulundurarak tasarım alımlarını sıraya alarak yapabilirim.

İletişime geçen herkese geri dönüş sağlarım ve yoğunluğuma göre iletişim önceliği ile bu durumu suistimal etmeye çalışmayan arkadaşların tasarımlarını hazırlar kendilerine teslim ederim.

Bilgi ve tecrübe paylaştıkça çoğalır arkadaşlar.
Herkese bol kazançlar, iyi günler dilerim.

Ek olarak; "@Kaanbulut" arkadaşımın çalışmasına başlanmıştır. Kendisine tasarımı bittiğinde teslim edilecektir.

Tasarımlar güzel olmuş dilerseniz referans olabilirim :)

tasarımlar güzel bende referans olabilirim

ref olabilirim hocam

Edit : Hocam news olan çok iyiymiş hangi programla nasıl yaptığın hakkında biraz bilgi verebilirmisin seni yormak yerine kendimiz uğraşarak öğrenebiliriz

Super calismalar ya hepsi basarilar

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tasarımlar güzel olmuş dilerseniz referans olabilirim :)
Teşekkürler. Fakat referans olarak yapmıyorum, ücretsiz yapıyorum zaten.

referans olabilirim
Referans sistemi ile değil zaten, ücretsiz hazırlıyorum.

tasarımlar gerçekden nefis duruyor hocam elinize saglık
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Referans alabilir miyim hocam :)
Referans sistemi ile değil, ücretsiz olarak hazırlıyorum zaten.

tasarımlar güzel bende referans olabilirim
Referans sistemi ile değil, ücretsiz olarak hazırlıyorum zaten.

ref olabilirim hocam

Edit : Hocam news olan çok iyiymiş hangi programla nasıl yaptığın hakkında biraz bilgi verebilirmisin seni yormak yerine kendimiz uğraşarak öğrenebiliriz
Referans sistemi ile değil, ücretsiz olarak hazırlıyorum zaten. Photshop ile hazırlamaktayım.

hocam size zahmet banada lazım,bilgileri PM attım
Geri dönüş yaptım. Kanal çalışmanız kısa sürede size teslim edilecektir.

Super calismalar ya hepsi basarilar

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorumunuz için teşekkür ederim. :)

kardeşim bilgileri gönderdim

PM gönderirseniz sevinirim Post sayım yetmiyor göndermek için :)

merhaba arkadaslar ben kendımce çalışmalarımı hazırlıyorumama ıkı gundur bır sorun yasıyorum.

pixel olarak hangi olçüler kullanmak gerek önceki kullandıgım ölçüler 2048x1152 / 2560x1440 jpg veya png olarak hazırlıyordum ama suan bunları yapınca kabul etmıyoru yardımcı olabılırmısınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri