Kanal Kapanmaları Hakkında Anket (Tüm üyeler)

Tüm üyeler - Kanal Kapanmaları Hakkında

• Bugün Spamden Kanalım Kapanmadı (Videoyap kullanmıyorum)

Oy: 23 22,1%
  • Bugün Spamden Kanalım Kapanmadı (Videoyap kullanıyorum)

Oy: 15 14,4%
  • Bugün Spamden Kanalım Kapandı (Videoyap kullanmıyorum)

Oy: 12 11,5%
  • Bugün Spamden Kanalım Kapandı (Videoyap kullanıyorum)

Oy: 54 51,9%

• Kullanılan toplam oy
    104
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] Yasinciğim bugün bilgisayarı sabaha kadar açık bırakıp senin alexa'yı düşürücem :)

2 gün önce gece vdsden yükledigim ve bu son 2-3 hafta içinde açtıgım kanallar toplu halde kapandı. ve tanıdıgım bi arkadaşımın son 1,5 aydır ne hesap açtıysa o 2 haftada kapandı youtube biraz detaya inmeye başladı sanırım

Sen söylediklerine inanıyorsan yapacak birşey yok. Hiç bir üyeme ait 71 kanal kapanmamış. Senide iyi kekliyorlar. Gaza gel belki 100 üyeimi alırsın. Ben bu sıkıntıları yaşıyorum sen primdesin. Sana cevabım yok.
ister inan ister inanma o gerçek... alexa yüksek dersin, adam destekten yazar gün boyu cevap bekler. beklerken de sitede geziri alexa yükselir bunun başka açıklaması yoktur ;)
umarım sistemini yakın vakitte düzeltirsin :)

Yöneticilerden de özür dilerim.
Bot almaya gelip satmadığım kişilerde çamur atmasın gözlerini seveyim onların.
son mesajımı yazdım içten geçmiş olsun dileklerim ile anketin kaldırılmasını rica ediyorum.

Kibir denen seyin kotu oldugunu hala anlayamadiysaniz, gece ruyaniza ak sacli dedenin girip kafaniza vurmasini mi bekliyorsunuz anlamadim?

Kanallar kapaniyor, milletin emekleri bosa gidiyor.. Siz hala birbirinizi ezme derdindesiniz..

Onemli olan kimin cok uyesi oldugu degil, kimin musterilerine durust oldugudur..

Ayrica sunu da unutmayin, fanatikligin her turlusu kotudur.. Insanlari veya kurumlari kiskirtmaktan baska bi ise yaramaz..

Bunu dusunerek hareket edin.. Benden size bir arkadas tavsiyesi..

Simdi bi iki akli evvel arkadas gelip bana da laf atmaya calisirsa diye en bastan uyarayim.. Inanilmaz derecede yogunum, o yuzden hakaret veya laf sokma cabalarinizi bana ozel mesaj ile gonderirseniz musait oldugumda cevap veririm..

bitanesin abi süper bir insansın sen :) gercekten kim senden yardım itemişse eminim geri cevirmemişsindir. botunla vds'en ile her türlü yardımı yapmıssındır kendimdn biliyorum yptıkların için cok tesekkür edrim :)

Forumda uzunca bir zaman konusu geçti spam işi artık iyice zorlaşıyor diye bence bundan sonra youtube işleri iyice sıkılaştırdı bundan sonra aklını kullanarak üşenmeyerek kaliteli spam yapma zamanı forumda bir çok kullanıcı var onlarca videoyap hesabı olan ve uzun bir süredir kanalları kapanmayan botu kullanmanında bir usülü vardır 6 tane 1 senelik video yap hesabına bağlı 125 tane kanalım var bu zamana kadar hiç biri kapanmadı en ufak örnek 2. telifde isterse günlük 100 tl bırakan bir kanal olsun yinede silerim

icratmıs sen videoyapla hak satın almadan video yükleyeblynmu toplu ben günde 10 k 15 k video yüklyrm bunu tüm arkadaşlarmda biliyor Yalansa yasinde sölesin hak satın almadan ama ben yüklyrm sen yükeleyemesn

keske benimde senin gibi böyle güzel övüncek bişeyim olsa...

Aferin çok iyi yapıyorsun.Birde mağrifetmiş gibi yazıyorsun.Senin gibi bilinçsizce deli gibi spam yapanlar yüzünden youtube bu önlemleri yapıyor.

Söyleyecek çok şeyim var sanada banlanmak istemiyorum..

benim nasıl spam yaptığım ilgilendiriyormu seni Ben kazanıyormuyum Kanallarım kapanıyormu kapanmıyor Ozaman beni tınlarmı

15 kanalımın hiç birisi kapanmadı, videoyap kullanıyorum, günlük 3 4 tane kanalıma girdiğim için kapanmadı sanırım

@web_scripti
100 üyemi al diyerek üyelerini umursamıyorsun, sürekli bi atışma içindesin. Burada sorunu olan [B [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION][/B] değil sensin. Burda atışıcağına bi iletişim kur, bi çözüm ara. Kullanıcıların para verip kanallarının kapanmasını sağlıyolar. [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] tamam kullanıcılarında bu tür sorunlar yaşanmıyo ama burda rakibine bi tekme de senin atman ne sana bişey kazandırır, ne de ona bişey kaybettirir.

Müşteri kimin botunu daha çok severse onun botunu kullanır, kim daha iyi laf atıyosa onunkini değil. İkinizin de botunda aynı özellikler var. Birbiriniz ne yapsa onu çalmaktansa yeni şeyler üretin ki farkınız olsun. Zor zamanlarda birbirinize yardım edin biraz da yarın öbür gün karşılığını alın.
Siz rekabet içindesiniz diye kullanıcılar mağdur, hiç mi umrunuzda değil. Birbirinize biraz saygı gösterin de bizden de saygı bekleyebilesiniz.
http://www.ytpara.com/7797/web_scripti.html

[MENTION=14622]medser[/MENTION] ytpara kazan tarihinin en sacma yorumunu yaptın ..

1. 10k - 15k video atıyorum dedin 1 gunde ..

2. Sana bedava veriyorsa bize de bedava hak versin demi :) ( Resmen Ytkazani yerden yere vurdun ) neymis sana bedavadan hak veriyormus :) bak sen su isee Banada versin bakalım vercek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri