D
Dean
Guest
Bugün Spamden Kanalım Kapandı (Videoyap kullanıyorum)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
koyun can derdinde kasap et derdinde..ben sana söyleyeyim kardeşim 280bin ekli kanaldan 10 tanesi kapandı
anketi yaparken biraz daha detaylı yapında ak akçe belli olsun. her bot farklı anketin kapatılıp yenisinin daha düzgün halinin açılmasını istiyorum
Arkadaşlar bi nokta var kapanan kanallar son 10 gün içinde yaptığınız kanallarmı yoksa eski kanallarda kapanıyormu ?
ben sana söyleyeyim kardeşim 280bin ekli kanaldan 10 tanesi kapandı
anketi yaparken biraz daha detaylı yapında ak akçe belli olsun. her bot farklı anketin kapatılıp yenisinin daha düzgün halinin açılmasını istiyorum
Arkadaşlar bi nokta var kapanan kanallar son 10 gün içinde yaptığınız kanallarmı yoksa eski kanallarda kapanıyormu ?
kimsenin müşterisinin peşinde değilim, ben profesyonel bir satıcı değilim satmak için her önüme gelenede satmam ama böle bir konu açılıyorsa düzgün açılması gerekir.koyun can derdinde kasap et derdinde..
Eski kanal diye bişey mi kaldı ?
Yinede vardır hocam şahsen var tek tük ama yenilerde yaptığım kanallar kapanmış
280 bin kanalmıhiç gülesim yoktu Allahta seni güldürsün
![]()
İlk başladığımda sizin botu kullanıyordum . Sonra baktım sizde kanal işindesiniz youtubeden para kazanma derdindesiniz ve düşünmeden videoyap'a geçtim (kanal kopyalanma). Dedim adam hiç değilse sadece botla uğraşıyor .
Nerden çıktı bu derseniz ne bileyim söyleyesim geldi![]()
Arkadaşlar Acı Şekilde Özet Geçiyorum Sorunu:
Her ne yaparsan yap çözümü görülemeyen, bir türlü netleşmeyen, sinir bozucu bir durum ile karşı karşıyayız.
10 gündür her türlü varyasyon'u denediğimi söyleyebilirim, allah şimdiden yolumuzu açık etsin.
Umarım geçici bir durumdur.
Hiçbir bot ile alakası yok sorunun.
Tüm masaüstü botlarda, manuel yüklemeler de dahi kapanıyor. Ben denedim.
Botlar sorunsuz, sebep onlar değil.
Zaten sebep kolay görülebilecek birşey de değil.
Aklınıza gelecek tüm ilk fikirleri aşıp düşünün bir çözüm arayacaksanız.
Gazamız mübarek olsun![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.