Kanal Kapanmaları Hakkında Anket (Tüm üyeler)

Tüm üyeler - Kanal Kapanmaları Hakkında

• Bugün Spamden Kanalım Kapanmadı (Videoyap kullanmıyorum)

Oy: 23 22,1%
  • Bugün Spamden Kanalım Kapanmadı (Videoyap kullanıyorum)

Oy: 15 14,4%
  • Bugün Spamden Kanalım Kapandı (Videoyap kullanmıyorum)

Oy: 12 11,5%
  • Bugün Spamden Kanalım Kapandı (Videoyap kullanıyorum)

Oy: 54 51,9%

• Kullanılan toplam oy
    104
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugun kanalım kapanmadı ama yarına kapanmayacağı garanti değil. kapanma olaylarında %100 olmamakla birlikte kullandığımız botunda payı olduğunu düşünüyorum. Botu kullanarak aşırı derecede yükleme yapıyoruz. Web_Scripti hocam geçenlerde kuyrukta 10 milyon video olduğundan bahsetmişti. bu rakam çok büyük ve yakalama ihtimalleri oldukça yüksek.

ben sana söyleyeyim kardeşim 280bin ekli kanaldan 10 tanesi kapandı (gerçeği yansıtmamaktadır)

anketi yaparken biraz daha detaylı yapında ak akçe belli olsun. her bot farklı anketin kapatılıp yenisinin daha düzgün halinin açılmasını istiyorum

Son düzenleme:
ben sana söyleyeyim kardeşim 280bin ekli kanaldan 10 tanesi kapandı

anketi yaparken biraz daha detaylı yapında ak akçe belli olsun. her bot farklı anketin kapatılıp yenisinin daha düzgün halinin açılmasını istiyorum
koyun can derdinde kasap et derdinde..

Arkadaşlar bi nokta var kapanan kanallar son 10 gün içinde yaptığınız kanallarmı yoksa eski kanallarda kapanıyormu ?

Hocam sizdeki kapanmaların sebebinin ne olduğunu düşünüyorsunuz ?

Ben videoyap kullanıyorum ve sorunun genel olarak oto kontrol ip bazlı olduğu düşüncesindeyim.

Arkadaşlar bi nokta var kapanan kanallar son 10 gün içinde yaptığınız kanallarmı yoksa eski kanallarda kapanıyormu ?

4.5 Aylık eski kanal ve tertemiz bir partner kanalıydı.

Bütün botlar kapanıyor, botlar ile ilgisi yok deneyin görün.

koyun can derdinde kasap et derdinde..
kimsenin müşterisinin peşinde değilim, ben profesyonel bir satıcı değilim satmak için her önüme gelenede satmam ama böle bir konu açılıyorsa düzgün açılması gerekir.

280 bin kanalmı :D:D hiç gülesim yoktu Allahta seni güldürsün

vzABzO.png

Şuan 70 oydaki sonuç kanalı kapananların %90 ı videoyap kullanıcısı. Geçmiş olsun.

İlk başladığımda sizin botu kullanıyordum . Sonra baktım sizde kanal işindesiniz youtubeden para kazanma derdindesiniz ve düşünmeden videoyap'a geçtim (kanal kopyalanma). Dedim adam hiç değilse sadece botla uğraşıyor .
Nerden çıktı bu derseniz ne bileyim söyleyesim geldi :)

İlk başladığımda sizin botu kullanıyordum . Sonra baktım sizde kanal işindesiniz youtubeden para kazanma derdindesiniz ve düşünmeden videoyap'a geçtim (kanal kopyalanma). Dedim adam hiç değilse sadece botla uğraşıyor .
Nerden çıktı bu derseniz ne bileyim söyleyesim geldi :)

Videoyapın yt kanalı olmadığını nerden biliyorsun :D Uqrasmazmı oda ytle işinle yanlış bi işmi

Her mesajında bir ezicilik var. Sana gerçekleri göstereyim mi? Sen benim 10'da 1'im olamadın ve hiç bir zaman olamayacaksın. Sen yerinde sayan bir adamsın. Ben sana 1defa laf atmadım. Senin 10 tane mesajın bilgisayarımda loglu. Benim konumda senin yazmaya hakkın yok(geçen gün bir kişiye sen demiştin. Konuna yazdığı için). Senin anlayacağın tabirde öyle.

Al sana sonuç:

videoyap.com Site Overview (Türkiye 835. si)
ytkazan.com Site Overview (Türkiye 8.781 si)

Aramızda 10 katdan fazla fark var. Bende 125.000 kanal kayıtlıyken sende 280.000 kanal kayıtlı olması çok ilginç. Daha senin 10 kat yol alman lazım ki benimle piyasada rakiplik yap. Ben piyasayı yürütüyorum. Anket sonuçlarına bakarsan katılanlarda hep videoyap üyesi. Yani videoyap dışı video yükleme yapanda yok. o

(Videoyap kullanmıyorum) Yani senin botun dahil tüm türkiye : 14 + 7 = 21 kişi
(Videoyap kullanıyorum) Yani sadece benim botum : 55 kişi.

Bence sen hayaller aleminden çıkda bana laf yetiştirmeyi bırak. Konularındaki aşağılayıcı lafların için bu mesaj sana yeterli gelir.

Domates kamyonu devrilirde domatesler yola saçılır. ya Domatesleri toplamaya gelmiş bazı arkadaşlar.

Arkadaşlar Acı Şekilde Özet Geçiyorum Sorunu:

Her ne yaparsan yap çözümü görülemeyen, bir türlü netleşmeyen, sinir bozucu bir durum ile karşı karşıyayız.

10 gündür her türlü varyasyon'u denediğimi söyleyebilirim, allah şimdiden yolumuzu açık etsin.

Umarım geçici bir durumdur.

Hiçbir bot ile alakası yok sorunun.

Tüm masaüstü botlarda, manuel yüklemeler de dahi kapanıyor. Ben denedim.

Botlar sorunsuz, sebep onlar değil.

Zaten sebep kolay görülebilecek birşey de değil.

Aklınıza gelecek tüm ilk fikirleri aşıp düşünün bir çözüm arayacaksanız.

Gazamız mübarek olsun :(

Kesin çözüm istiyorsan birde dediğimi dene. Bu sistemle kanallarım 15 gündür kapanmıyor. Ama arada eskisi gibi yaptıklarım daha para kazanmasını açmadan kapanıyor.

İnternet kafeye gidip 5 kanal aç ordan gerçek tel ile. Tüm ayarlarını ordan yap. Evden kesinlikle bir daha girme o kanallara. EVden sadece bot yada temiz bir vds ile video yükle.

Her fırsat bulduğunda başka ip lerden bu şekilde 5 er 5 er kanal açmaya devam et.

Bu şekilde şimdilik sorunu çözdüm.

Birde ben evde interneti ve pc yi değiştirdim. Sorun yine yaşamıyorum.

Bazen eski pc eski inetenetimi kullanarakda denemeler yapıyorum ama açık kanal kalmıyor.

Bu arada videoyap kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri