allah bi daha göstermesin river15-16 mayis da bot benim için bitmişti ..
Bot yüzünden patlıyoruz o zaman başka açıklaması yok çünkü.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
allah bi daha göstermesin river15-16 mayis da bot benim için bitmişti ..
bugün benimde aralık 2013 ocak 2014 şubat 2014 açılış tarihli kanallarım kapandı.. aylık sabit geliri olan telifsiz, ünlemsiz, eşleşensiz kanallar.. neler oluyor anlamıyorum
Arkadaslar gmail hesaplarimi kontroll ediyorum herhangi bir sikayet yada benzeri bir sey yok ama youtubeye giris yaptigimda gecersiz istek diyor gecersiz istek diyen kanalimin icindeki videonun ismini yazinca youtubeye cikiyor ve izleniyor ne olmus olabilir
hiçbir şey olmamış yunus .. çerezleri silip dene açılacaktır.
Alakası yok VDS ile atılmıs ve yt kanalı bile olmayan hesaplar kapandı.Bot yüzünden patlıyoruz o zaman başka açıklaması yok çünkü.
bağlamasını bilememde sen [MENTION=13675]AborJin[/MENTION] [MENTION=9020]Alex[/MENTION] 3ünüzünde eski kanalları gitmiş 3ünüzde bildigim kadarıyla bot kullanıyorsunuz bu bir tesadüfmü?botu kötülemiyorum bende kullanıyorum ara ara![]()
ya arkadaş elimden 10 numara video çekilecek kanallar var çektıgım kanallarımın hepsi spamdan kapanıyor offf offf .
adam kopyalayacağım kanallar kapanmış demişsen bana yarısını ver hocam ben sana istediklerini çekip yüklim çerçeveleyem bilebende kapanma 0
adam kopyalayacağım kanallar kapanmış demiş![]()
Valla benimde öyle olmuş liste yapmistim baya kanal uçmuşadam kopyalayacağım kanallar kapanmış demiş![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.