Kanal Kapanmaları [TEK KONU]

• Kullanıcı bemonth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 yıllık 600 aboneli bilmem kaç izlenimli çok kez ödeme alınan, hiç telif topluluk vs olmayan kanal kapandı. Ne diyelim..

bugün benimde aralık 2013 ocak 2014 şubat 2014 açılış tarihli kanallarım kapandı.. aylık sabit geliri olan telifsiz, ünlemsiz, eşleşensiz kanallar.. neler oluyor anlamıyorum

olay basit youtube spamcılara savaş açtı.

Yakında partnerde ünlemde gelmeye başlar...

Arkadaslar gmail hesaplarimi kontroll ediyorum herhangi bir sikayet yada benzeri bir sey yok ama youtubeye giris yaptigimda gecersiz istek diyor gecersiz istek diyen kanalimin icindeki videonun ismini yazinca youtubeye cikiyor ve izleniyor ne olmus olabilir

Arkadaslar gmail hesaplarimi kontroll ediyorum herhangi bir sikayet yada benzeri bir sey yok ama youtubeye giris yaptigimda gecersiz istek diyor gecersiz istek diyen kanalimin icindeki videonun ismini yazinca youtubeye cikiyor ve izleniyor ne olmus olabilir

hiçbir şey olmamış yunus .. çerezleri silip dene açılacaktır.

hiçbir şey olmamış yunus .. çerezleri silip dene açılacaktır.

cerezlerle bir alakasi yok sadece 3 tane gmailimde öyle yapiyor geri kalan gmaillerde bir problem yok aciliyor youtube de gmail de hatta yeni format attigim bir bilgisayar var sifresiz bir baglanti var bi ordan deniyeyim

Aranıza bende katıldım, canım çok sıkkın 1 yıllık 15k aboneli 12milyon izlenimli kanalımda ihtar telif vs. hiç birşey olmamasına rağmen kapandı. Delirmek üzereyim...

Gecersiz URL yönelndirme parametresi , Malesef giris bilgileriniz yanlis diye uyari verdi yine ayni sekilde

Ben kendi adıma konuşayım kapanan kanalımda bot falan yoktu kendi bilgisayarımdan farklı yerdon down/up yapıyordum.

bağlamasını bilememde sen [MENTION=13675]AborJin[/MENTION] [MENTION=9020]Alex[/MENTION] 3ünüzünde eski kanalları gitmiş 3ünüzde bildigim kadarıyla bot kullanıyorsunuz bu bir tesadüfmü?botu kötülemiyorum bende kullanıyorum ara ara :D

Giden kanalımı manuel yüklemiştim ben, Youtube dışından. Bot ile alakalı değil.

Benim bugün giden 2 kanalda 7 8 aylık kanallardı. Telefon numaraları eş dost arkadaş numaralarından onaylanmıştı. 6 aydır ikisinede video yüklenmedi , zamanında video ortası reklamları girmiştim sadece bot ile. Uploadlar manueldi.

ya arkadaş elimden 10 numara video çekilecek kanallar var çektıgım kanallarımın hepsi spamdan kapanıyor offf offf .

Fırtına dinmedi mi hala.uyumaya bile gidemiyorum.uyku falan kalmadı korkudan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri