Kanal Kapanmaları yaşayanlar içeri lütfen..

• Kullanıcı Doctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Doctor

Kayıtlı Üye
Merhaba, daha önce bir kaç defa başıma geldi fakat kanallardan veya kanal onaylama işleminde kullanılan numaralardan oldugunu varsaymıştım.

Yaptığım testler neticesinde sonuca varamadım başka kapanma yaşayan varsa yazabilir.

1-)Client değiştirdim (ortak ve kanallara eklenti ile client verdim) = Kapandı
2-)Kanal adını ve resmini güncellemedim = Kapandı
3-)Çerçeve ve render alarak yükledim = Kapandı
4-)IP ve çerez temizliğine hep dikkat ediyorum. Lütfen ip ve çerez muhabbetleri demeyin.
5-)PC ye yeniden format atıp ilk defa nete bağlayıp kanal yaptım = Kapandı
6-)Kanalları normalde satın alırım kanalalsat tan fakat kendi açtığım kanallarda kapandı, bazı boş kanallar topluluktan ve bazıları da spamdan
7-) Mail aldığım kişiyi değiştirdim yine kapanmalar devam ediyor.

Not: Firefox gizli sekme ve geçmişi asla hatırlama yaptığımda ve [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] nin eklentisi çalışacak şekilde ayarladığımda yine kapanmalar yaşadım.
Bunun yanısıra opera da da sonuç aynı.

Toplu kapanmalar yaşadığım zamanlarda oldu ve her gün tek tek kapanmalar devam ediyor eski kanallarda dahil..

Kullandığım bot: Videoyap (Bottan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum benim çalıştığım arkadaşlardan başka kapanma yaşayan yok veya böyle bir toplu kapanma yaşayan yok bot konusunda)

Sorun yaşayan arkadaşlar varsa beraber çözüme ulaşmak için testler yaparız gerekirse. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] [MENTION=12367]ArtigmA[/MENTION] [MENTION=12964]Red[/MENTION]

Lütfen cevabınız yoksa can sıkıcı boş şeyler yazmayalım..
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

sistem de yeni bir spam algoritması var.

Demekki attığınız içerikte bir sorun var hocam ya da atış şeklinizde.

Bende şunları sormak istiyorum. Ünlem geç 1i kullanıyor musunuz % kaç ? , kaç video atıyorsunuz video attığınız kanallar yeni mi?

sistem de yeni bir spam algoritması var.
Çözüm fikrin veya yaptığınız testler var mı hocam? Eğer yaptıysanız bu testlerde kaç tane kanalınız kapandı, ne tür sonuçlar elde ettiniz? Nereden bu kanıya vardınız? Spam algoritması zaten hep vardı. Eğer dediğiniz şekilde basitçe bunu söylüyorsanız geçerli nedenleriniz olmalı, örnek veriyorum;
1 kanal açtım kendi adım soyadım ile ve gerçek sim kart ile onayladım. Buna rağmen kapandı
Eğer dediğiniz gibi bir spam algoritması olursa ki buna karşı çıkmıyorum zaten, özgün kanal çalışacak ve yeni özgün kanal açanlarda bu algoritmaya takılır. Sonuç olarak kendi bacağına sıkarlar böyle bir durumda.

---------- Spam Engelliyici 15:56 ---------- Önceki Mesaj 15:55 ----------

Demekki attığınız içerikte bir sorun var hocam ya da atış şeklinizde.

Bende şunları sormak istiyorum. Ünlem geç 1i kullanıyor musunuz % kaç ? , kaç video atıyorsunuz video attığınız kanallar yeni mi?

Ünlem geç 1 tüm oranlarda test yaptım, ve günde maks 30 videoyu geçmiyorum yükleme yaptığım kanallarda aralıklı olarak atıyorum.
Ünlem geç 1 kullanmadığım kanallarda da kapanmalar var.

Benim düşüncem modem mac dsl adresi veya lokasyon olabilir mi acaba?

günde kaç kanal çalışıyorsunuz? ne sıklıkla gmail açıp token verdiriyorsunuz?

günde kaç kanal çalışıyorsunuz? ne sıklıkla gmail açıp token verdiriyorsunuz?
Genellikle gmail açmam hazır onaylı kanal alırım fakat günde 3 4 kanal yaptığımda kanal kapanmaları başladı, eskiden günde 20 25 kanal yapardım.

Kanal açma formunu doldururken kopyala yapıştır yapıyor musunuz ?
Telefon onayını yaptığınız sistemin numaralarında sıkıntı olabilir mi ?

Kanal açma formunu doldururken kopyala yapıştır yapıyor musunuz ?
Telefon onayını yaptığınız sistemin numaralarında sıkıntı olabilir mi ?
Hocam kanalları genellikle satın alıyorum kanal kapanmaları artınca satın aldığım kişileri değiştirdim yine devam etti kendim açayım dedim textplus kullandım yine aynı nextplus da aynı.. Kanal açılış şeklinde bir sorun olsa eskiden açılmış bir çok kanalım beraberinde neden gitsin ki..

ne zamandır bu işi yapıyon bilmiyorum ama california ekibi spamla mücadele kapsamında her sene spam botunu günceller. ancak benim şu aşamada böyle bir sorunum olmasa bile boş kanalların bile kapandığına dair haberler alıyorum. sistemde dolaşan yeni spam algoritması taze olduğu için detaylı görüşlerimi biraz daha gözlem yaptıktan sonra yazacağım. ancak şu kadarını söyleyeyim herkes adsensenin düzelmesini bekliyor. ama adsense düzeldiğin de asıl sorunların başlayacağını kimse tahmin etmiyor. california, hazirandan beri youtubun alt yapısını değiştirmek uğraşıyor. bunca zamandır sağlam bir şeyler yapmadan geri çekilmezler.

Çözüm fikrin veya yaptığınız testler var mı hocam? Eğer yaptıysanız bu testlerde kaç tane kanalınız kapandı, ne tür sonuçlar elde ettiniz? Nereden bu kanıya vardınız? Spam algoritması zaten hep vardı. Eğer dediğiniz şekilde basitçe bunu söylüyorsanız geçerli nedenleriniz olmalı, örnek veriyorum;
1 kanal açtım kendi adım soyadım ile ve gerçek sim kart ile onayladım. Buna rağmen kapandı
Eğer dediğiniz gibi bir spam algoritması olursa ki buna karşı çıkmıyorum zaten, özgün kanal çalışacak ve yeni özgün kanal açanlarda bu algoritmaya takılır. Sonuç olarak kendi bacağına sıkarlar böyle bir durumda.

---------- Spam Engelliyici 15:56 ---------- Önceki Mesaj 15:55 ----------

Ünlem geç 1 tüm oranlarda test yaptım, ve günde maks 30 videoyu geçmiyorum yükleme yaptığım kanallarda aralıklı olarak atıyorum.
Ünlem geç 1 kullanmadığım kanallarda da kapanmalar var.

Benim düşüncem modem mac dsl adresi veya lokasyon olabilir mi acaba?

içerikle ilgili olabilir mi
farklı kategoriler denediniz mi

[MENTION=13118]acan38[/MENTION] denedim hocam kategoriden değil malesef

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende kapanma yaşıyorum ama deneme amaçlı kanalalsattan 20 adet tokenli kanal aldım kanalların hiçbiri kapanmadı videoyap ile video attığımda benim kanallar olsa illa kapanan olurdu demekki maillerde bişey var şimdi mail aldığım kişiyi değiştirdim birde böyle deneme yapacağım bakalım.

Yok denemedim ama denerim bir ara şimdi bu soruna önem verdim birden bire ne değişti de sadece ben kapanma yaşıyorum...
bende aynı sorunu yasıyorum ustelık bot da kullanmıyorum 1 2 kanalım olsunsaglam olsun mantıgıyla gıdıyorum ama kanalı acalı 1 ay gecmeden kapanıyor kanal aklıma ne geldıyse denedım format attım bılgısayara wın 7 8 10 ingilizce turkce almancva hepsını denedım ınternetımı degıstırdım gmail hesaplarını hep yenı aldıgım telefon hatları uzerıne acarım operatoru degıstırdım her actıgım hesaba farklı bır ısımle farklı bır ddogum tarıhı gırdım ama nafıle sonuc hep aynı yıne kapandı yıne kapandı nasip ne yapalım ben elimden geleni yapıyorum

bende aynı sorunu yasıyorum ustelık bot da kullanmıyorum 1 2 kanalım olsunsaglam olsun mantıgıyla gıdıyorum ama kanalı acalı 1 ay gecmeden kapanıyor kanal aklıma ne geldıyse denedım format attım bılgısayara wın 7 8 10 ingilizce turkce almancva hepsını denedım ınternetımı degıstırdım gmail hesaplarını hep yenı aldıgım telefon hatları uzerıne acarım operatoru degıstırdım her actıgım hesaba farklı bır ısımle farklı bır ddogum tarıhı gırdım ama nafıle sonuc hep aynı yıne kapandı yıne kapandı nasip ne yapalım ben elimden geleni yapıyorum
Gerçekten bu kadar az mı bu sorunu yaşayan anlamıyorum 1 bucuk yıldan fazla sorunsuz çalışıyordum

google salak değil her türlü bot olayını çakar yani birazda robotların çalışma size denk gelme zamanına bağlı boşuna botu atlatmak içi,n beyin fırtınası yapmayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri