Merhaba, daha önce bir kaç defa başıma geldi fakat kanallardan veya kanal onaylama işleminde kullanılan numaralardan oldugunu varsaymıştım.
Yaptığım testler neticesinde sonuca varamadım başka kapanma yaşayan varsa yazabilir.
1-)Client değiştirdim (ortak ve kanallara eklenti ile client verdim) = Kapandı
2-)Kanal adını ve resmini güncellemedim = Kapandı
3-)Çerçeve ve render alarak yükledim = Kapandı
4-)IP ve çerez temizliğine hep dikkat ediyorum. Lütfen ip ve çerez muhabbetleri demeyin.
5-)PC ye yeniden format atıp ilk defa nete bağlayıp kanal yaptım = Kapandı
6-)Kanalları normalde satın alırım kanalalsat tan fakat kendi açtığım kanallarda kapandı, bazı boş kanallar topluluktan ve bazıları da spamdan
7-) Mail aldığım kişiyi değiştirdim yine kapanmalar devam ediyor.
Not: Firefox gizli sekme ve geçmişi asla hatırlama yaptığımda ve [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] nin eklentisi çalışacak şekilde ayarladığımda yine kapanmalar yaşadım.
Bunun yanısıra opera da da sonuç aynı.
Toplu kapanmalar yaşadığım zamanlarda oldu ve her gün tek tek kapanmalar devam ediyor eski kanallarda dahil..
Kullandığım bot: Videoyap (Bottan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum benim çalıştığım arkadaşlardan başka kapanma yaşayan yok veya böyle bir toplu kapanma yaşayan yok bot konusunda)
Sorun yaşayan arkadaşlar varsa beraber çözüme ulaşmak için testler yaparız gerekirse. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] [MENTION=12367]ArtigmA[/MENTION] [MENTION=12964]Red[/MENTION]
Lütfen cevabınız yoksa can sıkıcı boş şeyler yazmayalım..
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Yaptığım testler neticesinde sonuca varamadım başka kapanma yaşayan varsa yazabilir.
1-)Client değiştirdim (ortak ve kanallara eklenti ile client verdim) = Kapandı
2-)Kanal adını ve resmini güncellemedim = Kapandı
3-)Çerçeve ve render alarak yükledim = Kapandı
4-)IP ve çerez temizliğine hep dikkat ediyorum. Lütfen ip ve çerez muhabbetleri demeyin.
5-)PC ye yeniden format atıp ilk defa nete bağlayıp kanal yaptım = Kapandı
6-)Kanalları normalde satın alırım kanalalsat tan fakat kendi açtığım kanallarda kapandı, bazı boş kanallar topluluktan ve bazıları da spamdan
7-) Mail aldığım kişiyi değiştirdim yine kapanmalar devam ediyor.
Not: Firefox gizli sekme ve geçmişi asla hatırlama yaptığımda ve [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] nin eklentisi çalışacak şekilde ayarladığımda yine kapanmalar yaşadım.
Bunun yanısıra opera da da sonuç aynı.
Toplu kapanmalar yaşadığım zamanlarda oldu ve her gün tek tek kapanmalar devam ediyor eski kanallarda dahil..
Kullandığım bot: Videoyap (Bottan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum benim çalıştığım arkadaşlardan başka kapanma yaşayan yok veya böyle bir toplu kapanma yaşayan yok bot konusunda)
Sorun yaşayan arkadaşlar varsa beraber çözüme ulaşmak için testler yaparız gerekirse. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] [MENTION=12367]ArtigmA[/MENTION] [MENTION=12964]Red[/MENTION]
Lütfen cevabınız yoksa can sıkıcı boş şeyler yazmayalım..
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.