Kanal Kapanmaların Çözüm!

• Kullanıcı velixyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
konuya öyle bir mesaj yazıyorsunuz ki adamı konu açtığına resmen pişman ediyorsunuz. ne kadar özürlü insan var bu forumda. konuyu okuyun işime yarar diye düşünüyorsanız pc'nize kaydedin bunlarla uğraşamam diyorsanız çıkın konudan gidin.

her neyse paylaşım için teşekkürler [MENTION=33115]velixyz[/MENTION]

konuya öyle bir mesaj yazıyorsunuz ki adamı konu açtığına resmen pişman ediyorsunuz. ne kadar özürlü insan var bu forumda. konuyu okuyun işime yarar diye düşünüyorsanız pc'nize kaydedin bunlarla uğraşamam diyorsanız çıkın konudan gidin.

Eyvallah hocam. Biz elimizden geleni yaptık. Mesajlara cevap da vermiyorum zaten. Herkes firkini beyan etmiş. Denemek veya denememek onlara kalmış :)

hitap şekline dikkat etmelisin :)

Konu emek verilmiş iyi bir konu.
Herkes kendine bir bilgi çıkartabilir, teşekkür edip geçebilirsiniz.
Kimse kimseye birşey ispatlamak zorunda değil.
Her yiğidin yoğut yiyişi farklıdır diye boşuna söylenmiyor.
Birçok kişiye fikir verebilir bu konu.

hitap şekline dikkat etmelisin :)

Yanlış anlama ama sanırım egon biraz fazla. Arkadaş konuyu açmış bilgi vermiş fakat konuyu sen ele almışsın resmen. Paylaşmak istediğin bişeyler varsa yeni konu açar paylaşırsın. Üstteki arkadaş dediklerinde haklı. Hitap şekline bişey Diyemiyeceğim.

Teşekkürler [MENTION=33115]velixyz[/MENTION]

bu forumda artık kimin ** kimin ** belli değil
bugünki konulara tartışmalara baktımda
içler acısı

Yanlış anlama ama sanırım egon biraz fazla. Arkadaş konuyu açmış bilgi vermiş fakat konuyu sen ele almışsın resmen. Paylaşmak istediğin bişeyler varsa yeni konu açar paylaşırsın. Üstteki arkadaş dediklerinde haklı. Hitap şekline bişey Diyemiyeceğim.

Teşekkürler [MENTION=33115]velixyz[/MENTION]

ben verilen yanlış bilgiyi düzeltmek için resim paylaştım eğer egom fazla olsaydı kalkıp bu forumda bir şeyler paylaşmak için çabalamazdım 1000 tane kanalı olan kazanmıyor yalanıyla kendiniz avutmayı bırakmalısınız hocam maalesef türk milleti çalışmamak için sürekli birbirini gazlıyor hakkımda bilginiz yoksa fikriniz de olmasın hocam

Son düzenleme:
soruyu şöyle de sormak gerekir. hangi ülkeye ait proxy kullanılmalı?

doğru diyorsunuz, şu yaş olayı 25- 30 gözükenler snaırım 15 yşaında ergenler, yoksa her konuda alaycı tavırla mesaj yazmazlardı:cool:

konuyu hazırlayan arkadaş elibe sağlık .bilgi her zaman bilgidir bunun çöp olup olmadığın kararı bizde.
yıllardır spam çekerim ve artık yapamaıyorum her yerden vurdukları için açıkçası gınada gelmedi değil. yapanlar bi anlatsında bizde yapalım yok anlatmayacaksanız anlatana gölge etmeyin.

konu sahibi arkadaşın yöntemine ek olarak mozilla portable da kullanabilirsiniz arkadaşlar kapanmalara karşı ekstra çözüm sağlar birde temizlik iyi olmalı ben spam döenmlerimde çokça kapanma yaşadım ve hepsi temizlik kaynaklıydı sonlara doğru sağlam bi şekilde aştım ama bu sefer güncellemeler vs çıktı 3-4 adet temizlik programlarını farklı modlarda kullanın her giriş çıkışta temizliğinizi sağlam yapın arkadaşın da dediği gibi spamı içeriğinizden anlamıyorlar temizliğinizden anlıyolar

bu şekilde kaç para kazandınız tek kanal ile 10-15k sterlin ile sorun çıkarmı fazla kazanınca çok fazla göze batıyor 5-6 hane aldınızmı hiç

öncelikle spam bitti diyenler, birde bu yöntemi deneyerek test etsinler. Madem elinde yöntem kalmadı, bir şekilde bu devirde gelir elde eden konu sahibi arakadaş ben böyle yaptım yapıyorum ve başarı var bu işin sonunde demiş. İsteyenler deneye bilir.
Konuyu açan kişi bu yazıları süsleyip püsleyip bir kaç görsel yapıp 25 - 85 atıyorum işte tl ye de satabilirdi. Ama yapmamış. Paylaşmış. Yöntemi bitenler denesin sonrasında onlarda olumlu/olumsuzyazsın.
Bence bu devir ücretsiz bişeler paylaşmak büyük bir işdir. Teşekkür ediyorum şahsen ben.

tek kanal tek adsense çalışanın zaten sorun yaşacağını zannetmiyorum ama TR Adsense eylül ekim kasım aralık hiç bir şey alamadık, boş iş adsenes madsense uğraşılmaz diyordum ama dün gördüm payooner ile yabancı adsense lardan millet gayet güzel ödeme almış, alıyor.. demekki olay Yabancı adsense'da,

tek kanal tek adsense çalışanın zaten sorun yaşacağını zannetmiyorum ama TR Adsense eylül ekim kasım aralık hiç bir şey alamadık, boş iş adsenes madsense uğraşılmaz diyordum ama dün gördüm payooner ile yabancı adsense lardan millet gayet güzel ödeme almış, alıyor.. demekki olay Yabancı adsense'da,

tek kanal tek adsense de kapanıyor abi, youtube iyice mallaştı.

Sorun bana kalırsa bununla ilgili değil. Keza yaklaşık 2 yıldır zaten proxyler, yabancı Adsenseler ile çalışıyorum. Adsenseler hala spama düşüyor. Bağladığım kanallar onaylanmıyor vs. Evet proxy bir çok konuda yardımcı olabilir. Ama maalesef sorunun çözümü değil. :/

tek kanal tek adsense de kapanıyor abi, youtube iyice mallaştı.

işim olmaz zaten ya, biz o 1 hafta denizlideki gibi durmadan 1 ay çalışsaydık şimdi zengindik, geçti borun pazarı sür eşşeğini niğde'ye, yeni kazanç yöntemleri bulmak lazım eskilere takılmak olmaz.

işim olmaz zaten ya, biz o 1 hafta denizlideki gibi durmadan 1 ay çalışsaydık şimdi zengindik, geçti borun pazarı sür eşşeğini niğde'ye, yeni kazanç yöntemleri bulmak lazım eskilere takılmak olmaz.

yapacak bir şey yok abi hayırlısı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri