Kanal Kapanmaların Çözüm!

• Kullanıcı velixyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
konu sahibi arkadaşın yöntemine ek olarak mozilla portable da kullanabilirsiniz arkadaşlar kapanmalara karşı ekstra çözüm sağlar birde temizlik iyi olmalı ben spam döenmlerimde çokça kapanma yaşadım ve hepsi temizlik kaynaklıydı sonlara doğru sağlam bi şekilde aştım ama bu sefer güncellemeler vs çıktı 3-4 adet temizlik programlarını farklı modlarda kullanın her giriş çıkışta temizliğinizi sağlam yapın arkadaşın da dediği gibi spamı içeriğinizden anlamıyorlar temizliğinizden anlıyolar

hocam ben tüm kanallarımı farklı vds+farklı ip adresi kullanarak yükleme yaptım. adsenseye bağlamadığım sürece kanal kapanmıyordu. adsenseye bağladığımda kazanç sağladığı andan itibaren 7-45 gün arasında %95'i kapanıyordu. temizlikle hiç alakası yok.

hocam ben tüm kanallarımı farklı vds+farklı ip adresi kullanarak yükleme yaptım. adsenseye bağlamadığım sürece kanal kapanmıyordu. adsenseye bağladığımda kazanç sağladığı andan itibaren 7-45 gün arasında %95'i kapanıyordu. temizlikle hiç alakası yok.

eskiden vardı alakası,da artık yok bence :D

Bende çok farklı bir yöntem var aslında şuan deneme aşamasında
dün 300 video attım tek kanala bildiğin spam bastım yt to yt download upload render mender yok şuan kanal açık :)

dün 300 video attım tek kanala bildiğin spam bastım yt to yt download upload render mender yok şuan kanal açık :)

300 video bişey değil, hem kanalın kapanmasının sebebi genelde adsenseye bağlı olması ve reklam çıkması, bir yere bağlı olmayan kanallar kapanmıyor genelde :)

Hocam konu için tşk böyle güzel konu açıp laf edenlere sinir oluyorum.Kimse kimsenin babasının oğlu değil burda bir kişi millette kazansın kanal kapanmasın diye paylaşıyorsa tşk etmeniz gerekir laf edeceğinize ondan sonra kimse birşey paylaşmıyor diyorlar.

300 video nasıl yükledin acaba? tek seferde 50 video sınırı var. 8 saat geçmeden 50 videodan fazla yükleyemiyorsun

300 video nasıl yükledin acaba? tek seferde 50 video sınırı var. 8 saat geçmeden 50 videodan fazla yükleyemiyorsun

en son bi arkadaş deneme yapıyordu geçenlerde,40 video atıp 1 saat mi ne bekliyor ondan sonra bi 40 daha atıyordu.böyle böyle kanala 24 saat içinde 50 tane degil 200den fazla video attı.tam olarak nasıl attıgını hatırlamıyorum ama böyle bişeydi :)

en son bi arkadaş deneme yapıyordu geçenlerde,40 video atıp 1 saat mi ne bekliyor ondan sonra bi 40 daha atıyordu.böyle böyle kanala 24 saat içinde 50 tane degil 200den fazla video attı.tam olarak nasıl attıgını hatırlamıyorum ama böyle bişeydi :)

hocam ben 2 saat bekliyorum sonra 50 tane daha yüklemeye çalıştığımda 4-5 tanesi yükleniyor sonrası yüklenmiyor. tabi kısa videolarda yükleme biraz daha kolay. 30dk üstü videolarda 50'nin üstüne çıkmana zor veriyor. mecbur 8 saat bekliyorum

Merhaba arkadaşlar,
Buradaki konumda taktiği vereceğimi söyledim.

Malesef çok büyük bir kısmımız youtube işini bıraktı ve bırakmak üzere. Biz de bu gruba dahil sayılırız (abimle ben). Youtube her geçen gün bu işi zorlaştırmakta. Tam bir şeyleri aşıyoruz derken, yeni bir şeyler çıkıyor. İşte bu aştığım konulardan birisi de kanal kapanmaları idi. Uzun uğraş ve denemelerden sonra kapanmayı çözmüştüm bundan 3 ay önce. 4 haneli birşeyler aldık uzun zaman sonra (sadece 1 ay). İşte bu arada da yukarıda konuda belirttiğim şahsa yöntemi sattım samimi olduğum ve güvendiğim için. Hemen ardından reklam sorunu başladı. Ve bu sefer de telif vs başka sorunlar ile karşılaştım. iyice şevkim kırıldı tabi.. Şimdi de 10k olayı çıktı kanalım 2 haftadır onay bekliyor. Artık çok da umudum kalmadı..

Neyse yazacak çok şey var ben konuya gireyim :)
Maalesef forumda çok bilgi kirliliği olabiliyor bazen. Buna örnek vermek gerekirse reklam çıkmama konusunda ''özgün kanalımda reklam çıkmıyor vs.. '' gibisinden mesajlar görüyorum. Şunu belirtmek istiyorum arkadaşlar: Artık Youtube Spam istemiyor. Daha önce istiyor muydu? En azından göz yumuyordu.. Koskoca Google aynı ipten veya birbirine yakın iplerden (VDS gibi) ve aynı PC den 100 tane kanal basılmadığını anlamayacak kadar aptal değil. Öncelikle bunu anlamamız lazım. Ama çok önceden sadece arada bir temizlik yapıyordu. Ama biliyordu yani. Daha sonra kademe kademe spamı tamamen bitirme kararını aldılar belli ki.
Öncelikle şunu denemelerime dayanarak söylüyorum Türkiye'de dahil olmak üzere bazı ülkelerde Adsense 4-5 ay önce bir güncelleme ile yeni yapılan kanallarda belli bir kazanca ulaştıktan sonra otomatik kapatıyor. Özgün olsa bile mi diyeceksiniz. Evet. Çünkü her şey bir koda bağlı. Özgün olan itiraz etsin diyorlar. Peki özgüncülerin kanalı açılıyor mu her zaman? Bazen açılmıyor. Çünkü aynı zamanda spam kanal da çalıştıklarından dolayı çakışıyor ve özgünü de spam algılıyor. Ve itiraz maili de otomatik geliyor, incelemeyebiliyorlar bile...

Peki nasıl olacak? Evet hani yurtdışı adsense çalışıyoruz ya. İşte çözüm burada. Ama yurtdışı adsense çalıştığımızda da kanallar kapanıyor.. Neden? Çünkü belirttiğim gibi dünyanın hiç bir yerinde spam istemiyor youtube artık. Peki tr ile yabancı arasında ne fark var o zaman? Dediğim gibi tr'de direk kapanıyor belli kazançtan sonra. Ama bunu dünyanın her yerinde yapmak youtube'a zarar vereceği için sadece belli ülkelerde uyguluyor.
Peki nasıl aşılır yabancı adsense'e bağlı kanallar. İşte asıl iş burada başlıyor;
Yurtdışında özgün bir youtuber nasıl çalışıyorsa o şekilde çalışacağız. Bu nasıl olacak?
1- Formatlanmış temiz bir pcden yurtdışı(abd, inglitere vs..) proxy ile (vds olmaz, vds olsa bile proxy kullanılacak çünkü vdslerde ip sabit ve sıralı) sadece 1 kanal açılacak. Gmail de o proxyden açılacak kanal da.. Privete proxyler satılıyor. Bazen proxylerde gmail açarken tel noya takılıyor. Ondan dolayı temiz proxyler satan bir yerden alın. Chrome yüklemeyin ve kullanmayın. Sonuçta chrome onların. Proxy kullandığınızı tespit edebilirler. Mozilla ideal.
Daha sağlam olması açısından da Mozillayı inglizce olarak indirin. Google a mozilla english yazarak indirebilirsiniz. Bu şekilde yapın kanalınız benim tecrübelerime göre kapanmayacaktır. Youtube sizin içeriğinize göre spam yapıp yapmadını anlayamazzz. Bu düşünceden kurtulun arkadaşlar. Olay kanalın yapılışında. Bu yöntemi kimler çalışabilir? Botçular çalışamaz.. Elinde sağlam kategorisi olan arkadaşlar. Evinde 1 kaç pc varsa veya bir kaç tane vds alıp dediğim şekilde çalışabilir. Yani anlayacağınız 1000 kanal devri kapandı. Yani o kanallar adsense'e bağlayınca kapanacaktır. Bakmayın 1000 tane kanalı olanlara..

Bu yöntem ile çalıştığınızda 10k olayını aşarsanız sıkıntı yok. Ama benim bu şekilde yaptığım 1 kanal 2 haftadır onay bekliyor. Eski kanallar hemen otomatik onaylanıyor ama maalesef yeni kanallar manuel incelemeye alınıyor olabilir.

Şimdilik bu kadar. Hiç bir menfaat gözetmeksizin paylaşıyorum. Yazıda kopukluk olmamıştır umarım. Mantığı anlatmaya çalıştım.Denemek size kalmış :) Herkese bol kazançlar...
Edit: Mod arkadaşlar başlığı düzeltebilirse sevinirim :) Kanal Kapanmalarına Çözüm!

elıne saglık hocam.. dedıgın sekılde dııl ama suan bır kanalım 10k ıncelmesını gectı almanya adsnseye baglı fakat reklam cıkmıo belkı dedıgın sekılde yapmadıgm ıcın belkıde sıstem berbatlastı kabul etmek gerekıyor

[MENTION=58501]Viaccess[/MENTION] Kişi ile problemin varsa REPORT edersin, kimsenin kimseye özürlü deme gibi lüksü yok burda.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi uygun bir uslupta yazınız, haklı olabilirsin yada olmayabilirsin ama kendinizi savunma şekliniz yanlış.

Sorunu olan varsa Report tuşuna bassın.

Herkesin ayrı derdi var :) yaw ben bildiğin botcuyum dizi film çalışmam belgesel bilgi spor tekrarı ne bileyim videolar 10 25 dk arada 7 10 da var ayırt etmem yt toplam yt yaparım yabancı adsense tek kanala 800 100 300 500 video basarım:)kanal tutmaz ama sürüm olur işte bir adsenseye 10 15 kanal bağların hiç titiz davranmam valla ayıp olmasın diye modem rest atarım millet genel bir sorun yaşadımı normal olarak bende yasıyorum ama öyle böyle adsenselere para birikiyor 300 dolar 500 dolar 200 pound 300 pound rakamlar bunlar 7 8 adsense var valla aynı ipten girerim yani bazen stres etmem ama bunu bir pinleyemedim birde paynoer işini çözemedim :))onunda bor gün bir kardeşime rica ederim halde inşallah web sitesi aldım biraz onla boğuşuyorum ama yani ben harbiden sizlere göre amatörum sanırım ama çokta şanslı sayılamam bence temiz bir format atdin söyle Relax bam bam bam bidaha deneyin ne kaybedeceksiniz ki

Teşekkürler [MENTION=33115]velixyz[/MENTION]

İster çözüm olsun ister çözüm olmasın önemli olan paylaşım yapmak... Musait bir zamanda senin yazdıkların ve başka birkaç deneme daha yaparak deneyeceğim...

BOL KAZANÇLAR...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri