Kanal kalitesi. Kanal satıcını değiştir veya kendin açıyorsan farklı yollar dene.
İçerik değiştir.
Otomatik para kazanması açılan kanallar vardı elimde 1000 tane falan 2008-2009 onları kullanıyorum. Eski yaptığım yine 2008-2009 normal kanallar vardı onlarda da para kazanmaya başvurup açtırdığım kanallar kapanıyor. Farklı yerlerden 2 tür kanal. İçerikte yüzlerce içerikte denedim. Yine kapanıyor. Dizi film hepsi kapanıyor. Tam ekran, crop, çerçeve hepsini denedim. Kanallara özel photoshopta kapak resmi yaptım. Özel küçük resimler yaptım. Profil resimlerini telefonumla çektiğim resimleri yaptım. Kanallara ilk yapılışından beri aynı portable dosyasıyla girdim. Her kanala adsense açtım. Özgün video atıpta denemeler yaptım. Yine kapanıyor. Yine kapanıyor. Hala videoyap alanlar var bu arkadaşların kanalları kapanmıyor mu ? Ben kendim render alıyorum. Portable ile yüklüyorum. Titiz davranıyorum. Ama para kazanmasını açtığım kapanıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
---------- Spam Engelliyici 18:03 ---------- Önceki Mesaj 18:00 ----------
Video ortalarını artık ben açmamaya karar verdim bence bunu bi dene hocam işe yarayacağını düşünüyorum
Hocam öylede kanalın hiç bir kazancı olmuyor. Öylede denedim ayrıca 10 dk 15 dk uzunluğunda denemelik bir kanalın para kazanmasını başvurup açtırdım hiç video ortası açmadım oda kapandı. Bu söylediğim kanallar en az 5 aylık kanallar. Telif yok uzun süredir açık kanallar .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi