Kanal Kapanmanın Önüne Geçemiyorum

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
вєякαη;470865' Alıntı:
Bana kalırsa kapanmalar İngiltere üzeri yükleme yapılıp Kanalların Tr üzerinden AdSenseye bağlanmasından veya kontrol edilmesinden kaynaklanıyor.

Öyle olsa herkesin kapanır Berkan. İlgili değil bence.

вєякαη;470878' Alıntı:
Zaten herkesin kapanıyor :)

nerde bir biz varız başkasını göremiyorum pek millet mutlu mesut kanal biriktiriyor.

nerde bir biz varız başkasını göremiyorum pek millet mutlu mesut kanal biriktiriyor.

Ben hiç öyle düşünmüyorum geriye spamı çok az yapan arkadaşlar kaldı... Bizim gibi çok video yükleyen arkadaşların oldugunu sanmıyorum artık..
kimsenin kanal biriktirdiğini sanmıyorum özellikle temmuzdan sonra açılan kanallara büyük darbe vurdu ve sürekli inceleniyor.

[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] Bende manuel yüklüyorum hocam, 6 7 aydırda 1 tane kanalım spamdan kapanmadı Allah'a Şükür, mailleri bekletmeye gerek yok onu söylemek istedim.. Maillerin açıldığı gün yükleme yapıyorum sorun olmuyor..

3cx'e bağlayan arkadaşlarda var.. inanınki alakası yok.. 1 numarayı bitene kadar kullanıyorum... sorun yok..

manuel yüklemeyi deneyin, 1 hafta bottan uzaklaşın.. Kanal takip için bile bota bağlamayın..

merhaba,

öncelikle, benim kapanmıyor hell yeaa !!, taktiğini bilecen goççumm, 200 tl'ye söylerim vs. Ego tatmini yapan arkadaşlar konudan uzaklaşsınlar. Report edilir itinayla.

Arkadaşlar, videoyap kullanarak son 5 günde 20-25 kanal açtım, her kanalın mail adresini itina ile kendim açtım. çerez silme, her mailde ip resetleme vs. Yaptım. Mailleri 1 kanal bitince diğerine geçerek açtım, sıralı açmadım aynı anda. Her kanalıma 50 video attım, abartmadan. Sıralı 3cx no kullanmadım, her kanala ayrı numara aldım, ayrı şehirden.

Nasıl olduysa youtube yine beni yakaladı ve 07:43'de bütün kanallarım aynı anda yine kapandı.

3-5 aylık kanallarımdan kazanıyorum sürekli, bir türlü yeni yatırım kanal yapamadım, hangi kanalı açsam kapanıyor 2-3 aydır.

Denemediğim kombinasyon, versiyon kalmadı diyebilirim.

çok kanal çalışıp da, tıkır tıkır toplu kapanma yaşamadan ilerleyebilen yardım etmek isteyen arkadaşlar büyük sevap işlemiş olurlar.

Kanallarım kapanmadan ilerleyişi nasıl sağlayacağım, bu konuda fikirleriniz gerekiyor.

Teşekkürler.

kardeş birde telekomdan sabit ıp alsan öyle denesen.

İlk gün spam ile başlamayın birinci gün birkaç tane özgün video yükleyin YT kanalınızı ilk günden kara listeye almasın. Sonraki günlerde ise 1 hafta boyunca günlük 20 den fazla video yüklemeyin. Şuan hiçbişey eskisi gibi değil algoritmaları çok gelişti ve değişti.

Sanırım sorun AdSense evet büyük ihtimal Artık AdSense üzerinde duruyorum ... Bilindiği gibi AdSense de 500 Kanal ekleme limiti bulunmakta, Bu seviye 250 - 300 seviyesini geçtiği zaman alarm veriyor tahminimce, VS AdSenseye kanal bağlama/eklemeyi farklı aralıklarda denenebilir, Ayrıca bu ekleme limiti aynı gün içerinde 2 olabilir 2' den fazla AdSenseye kanal eklemek sıkıntı yaratabilir, neden bu kanıya vardım kullanmadığım bir adsense vardı aynı işlemleri ona uyguluyorum onda herhangibir sorun yaşamıyorum, ama diğer Adsenselere ne zaman bağlasam toplu kapanma sorunu yaşıyorum

VDS denedim, satın alma mailler ile, manul attım bot kullanmadan. Yine kapandı. Anlamadım, nasıl bir uğursuzluktur.
Benim verdigim mail kapanmamisti hocam en son baktim 1 haftadan sonra bakmadim

Discovery cihazımdan gönderildi

Alex yabancı bir adam var pva satış yapan 50 adet gmail 6 dolar ben bi süre kullanmıştım arada sırada gene alırım ama genelde deneme kanalları yaparım onları ona rağmen sapa sağlam hiç kapanma yaşamadım istersen özelden linkini atıyım bi dene.

15 dk ları lazım olursa 3c ile açıyorum

[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] Bende manuel yüklüyorum hocam, 6 7 aydırda 1 tane kanalım spamdan kapanmadı Allah'a Şükür, mailleri bekletmeye gerek yok onu söylemek istedim.. Maillerin açıldığı gün yükleme yapıyorum sorun olmuyor..

3cx'e bağlayan arkadaşlarda var.. inanınki alakası yok.. 1 numarayı bitene kadar kullanıyorum... sorun yok..

manuel yüklemeyi deneyin, 1 hafta bottan uzaklaşın.. Kanal takip için bile bota bağlamayın..

Günde kaç kanal açıyorsun hocam, çok kanal mı çalışıyorsun bu önemli, biz çok kanal gitmeye çalışıyoruz çünkü, teşekkürler.

Günde 2-3 kanal yani.

Alex yabancı bir adam var pva satış yapan 50 adet gmail 6 dolar ben bi süre kullanmıştım arada sırada gene alırım ama genelde deneme kanalları yaparım onları ona rağmen sapa sağlam hiç kapanma yaşamadım istersen özelden linkini atıyım bi dene.
Onun linkini mumkunse banada atsana hocam

вєякαη;470907' Alıntı:
Sanırım sorun AdSense evet büyük ihtimal Artık AdSense üzerinde duruyorum ... Bilindiği gibi AdSense de 500 Kanal ekleme limiti bulunmakta, Bu seviye 250 - 300 seviyesini geçtiği zaman alarm veriyor tahminimce, VS AdSenseye kanal bağlama/eklemeyi farklı aralıklarda denenebilir, Ayrıca bu ekleme limiti aynı gün içerinde 2 olabilir 2' den fazla AdSenseye kanal eklemek sıkıntı yaratabilir, neden bu kanıya vardım kullanmadığım bir adsense vardı aynı işlemleri ona uyguluyorum onda herhangibir sorun yaşamıyorum, ama diğer Adsenselere ne zaman bağlasam toplu kapanma sorunu yaşıyorum

Adsense ile hiç alakası yok inan, bağlı olmayan kanallar da uçuyor. 10 tane hiç adsense bağlamadığım kanal da kapandı.

Birde burada satılan kanallar Onaylı satılıyor, Hem Gmail hemde 15 Dk. onaylı gmailler bu onaylar yapılırken yani Gmail + 15 Dk onayları aynı numaradan yapılmıyor. Ayrıca yine bu onaylar çok hızlı ve seri bir şekilde yapılıyor . Az önce @Cagdaser hocamızın dediğine göre 15 dakikası onaysız hesaplar bu kapanmayan gmailler

15 dk ları lazım olursa 3c ile açıyorum

Bir yolla deneyeyim onu da, gerçi mail satıcılarının maillerine pek güvenim kalmadı ama onu da deneyeyim PM gel teşekkürler.

вєякαη;470921' Alıntı:
Birde burada satılan kanallar Onaylı satılıyor, Hem Gmail hemde 15 Dk. onaylı gmailler bu onaylar yapılırken yani Gmail + 15 Dk onayları aynı numaradan yapılmıyor. Az önce [MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] hocamızın dediğine göre 15 dakikası onaysız hesaplar bu kapanmayan gmailler

Berkan asılsız teoriler üretiyorsun her dakika yine alakası yok :D

Berkan asılsız teoriler üretiyorsun her dakika yine alakası yok :D

Aramızda birileri biliyor ve söylemiyor bunu hissediyorum artık :D:D:D

Yoksa hemen birisi agrasifçe dalardı konuya benim kanallarım kapanmıyor diye :D
[MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] şu adamın adresini birde bana Pm yaparmısın :)

Son düzenleme:
bide sendeki azim ve inada helal olsun.. ben olsam pc yi duvara fırlatmıştım :D
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] ben kanalari [MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] den aldım tüm kanallar sağlam tek 1 tanesine bir şey olmadı ne onaylısına ne onaysızına ..

[MENTION=9020]Alex[/MENTION]
sanal pc kurmanı öneririm,kapanınan gmail hesap'da alt kanallar tekrar yeni kanallar açarak,başarılı sonuçlar elde ettim,tercih senin yinede

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri