Kanal Kapanması ve Ünlemden Kurtulun

• Kullanıcı Holyhero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Holyhero

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanalınızın kapanmaları lan kartınızla ilgili sürekli spam yapan kişileri youtube tespit edip mac adres ban ve ip adres ban atıyor. Kapanmalara karşı çözüm;

1)Öncelikle bilgisayarınıza format atın(Bu sayede youtube'un sisteminizi test etmek amaçlı gönderdiği dosyadan kurtulun)

2)En garantisi Yeni lan kartı varsa takın yoksa mac adress changer kullanın.

3)Modemi kapatıp açarak ip değiştirin(Uydunet kullanıcıları modem arayüzünden ip değiştirebiliyor router yöntemini deneyin.)

4)Bilgisayarınızı herşeyi temiz hale getirdikten sonra youtube'a temiz bir şekilde giriş yapın.Eğer yine eski kanallarınıza giriş yaparsanız youtube sizi yine anlar. Eskiyi unutun temizden kanal açıp kanalı 24 saat bekletin(kapanmadığını göreceksiniz) Daha sonra 5-6 tane özgün yükleyip kanalı kanıtlayın daha sonra spam yapabilirsiniz.

Ünleme gelirsek;

Ünlem algoritması spamla ilgilidir ne kadar çok spam o kadar çok ünlem. Youtube kanallarınızı 24 saatlik periyotlarda özgün-spam şeklinde geri bildirime sokar. Peki ünlem nasıl geçilir? Özgün çalışmadıkça sürekli spam yapan uzun vadede ünlem alan ve kanıt sunamayan kanallara daha çok ünlem yağar. Ünlemi geçmenin yolu sadece ve sadece kaliteli spamdır.(Ünlem gelen kanalınızda kanıt sunamazsanız bir daha o kanala video atmayın atarsanız daha çok ünleme düşecektir.Kalanlarla yolunuza devam edin) Özgün gibi spam yapın ünleme takılmayın :)

Saygılar bol kazançlar.

eski kanallara girmeyeceğiz buraya kadar sorun yok. peki adsense olayını nasıl çözeceğiz? eski adsenselerde çöp oldu o zaman onlara da girilmeyecekse?

hocam ünlem ile ilgili olarak camtasia ile videoyu inanılmaz hale getiriyorum ama 50 videodan sonra kanal yine ünleme giriyor. öneriniz var mı?

eski kanallara girmeyeceğiz buraya kadar sorun yok. peki adsense olayını nasıl çözeceğiz? eski adsenselerde çöp oldu o zaman onlara da girilmeyecekse?

Öncelikle adsense çöp olmaması için kapanan kanalları adsenseten temizleyin daha sonra adsensi yeni temiz bir maile yönlendirin eski maili silin.

hocam ünlem ile ilgili olarak camtasia ile videoyu inanılmaz hale getiriyorum ama 50 videodan sonra kanal yine ünleme giriyor. öneriniz var mı?

Hocam ünleme düşen kanalda kanıt gösteremediğiniz sürece ünleme düşecektir. Ünleme hiç düşmeyin kaliteli spam dediğim olay işte etiket açıklama tamamen özgün olmalı. videoda çok popüler ve çok spamlanan videosa zaten ünlemden kurtuluş yok. Ufak tefek oynamalarla ünleme yakalanmamaya çalışın. Ortada kanıt olmayınca yapacak pekte bir şey kalmıyor.

Hocam ünleme düşen kanalda kanıt gösteremediğiniz sürece ünleme düşecektir. Ünleme hiç düşmeyin kaliteli spam dediğim olay işte etiket açıklama tamamen özgün olmalı. videoda çok popüler ve çok spamlanan videosa zaten ünlemden kurtuluş yok. Ufak tefek oynamalarla ünleme yakalanmamaya çalışın. Ortada kanıt olmayınca yapacak pekte bir şey kalmıyor.

cevabınız için teşekkür ediyorum. çalıştığım kategoride 400 videoyu geçince güzel para var ama tam spam yapmak gerekiyor. onun içinde adım adım ilerlemeliyim sanıyorum

cevabınız için teşekkür ediyorum. çalıştığım kategoride 400 videoyu geçince güzel para var ama tam spam yapmak gerekiyor. onun içinde adım adım ilerlemeliyim sanıyorum

Rica ederim hocam elimden geldiğince bildiklerimi tecrübelerimi paylaşıyorum.
Size önerim 50 videodan sonra ünleme düşüyorsanız eğer her 40-50 videoda kanıt sağlayabileceğiniz özgün video yükleyin ve ünleme düşerse kanıtı gönderin. Buda youtube'un 24 saatlik kontrol mekanizmasını kıracak ve 24 saatte bu kanal özgün şeklinde youtube'a geri bildirim göndermiş olacaksınız.

kanıt sistemiyle ilgi,li bir çalışma yapacağım bir kaç video ekledim 3 gündür kanıt gelmedi. daha hızlı birşeyler araştırmam gerekli.

mac adresinize ulaşamaz youtube veya google yazılım izni olmaksızın kişisel bilgisayarınızın özelliklerine ulaşamaz zira mac adresinizi tespit edilmesi bundan sonra hiç bir anonim iş yapamamanız anl***** gelir

edit:örnek olarak bilgisayar diline veya browser bilgilerinize erişebilir

Son düzenleme:
+ ip değiştirmek zor geliyorsa turkcell vınn yada avea jet alarak ip adresinizi 5 saniye de bir değiştirebilirsiniz

mac adresinize ulaşamaz youtube veya google yazılım izni olmaksızın kişisel bilgisayarınızın özelliklerine ulaşamaz zira mac adresinizi tespit edilmesi bundan sonra hiç bir anonim iş yapamamanız anl***** gelir

Mac değiştirmeden ve formatlamadan kanal aç o zaman sonucu gör. Spam bir ihlal durumudur ve youtube'a olası bir saldırı durumunda her türlü yetkiye sahiptir. Zaten boş kanalları kapanan birisi format ve mac değiştirmezse yine kapanacaktır buda bunun kanıtıdır.

Mac değiştirmeden ve formatlamadan kanal aç o zaman sonucu gör. Spam bir ihlal durumudur ve youtube'a olası bir saldırı durumunda her türlü yetkiye sahiptir. Zaten boş kanalları kapanan birisi format ve mac değiştirmezse yine kapanacaktır buda bunun kanıtıdır.

güven bana mac adresine ulaşamıyor eğer öyle olsaydı şu an hapisde volta atardım:) tabi paronoyak olmak bu işlerde birinci kuraldır:)

örnek oyunlar sxe denen anti hile sistemi mac adresinize ulaşır ban atar olay biter yazılım izni olmadan bilgilerinize erişemez browser hariç

güven bana mac adresine ulaşamıyor eğer öyle olsaydı şu an hapisde volta atardım:) tabi paronoyak olmak bu işlerde birinci kuraldır:)

örnek oyunlar sxe denen anti hile sistemi mac adresinize ulaşır ban atar olay biter yazılım izni olmadan bilgilerinize erişemez browser hariç

Hocam kapanmanın çözümü bu değiştirmeyince yine kapatıyor sende bana güven :)

neyse hocam anlatmak çok uzun sürer mac olayı baya karışık vpn ile giriş yapın veya wmware ile sanal sistem kurup mac adresinizi tamamiyle dğeiştirebilirsiniz hatta tüm pc bilgilerinizi

Hocam mac adresine ulaşılamayacağı konusunda verdiğiniz bilgiyi nereden edindiniz? Böyle bir kesinlik bence yok çünkü mac adres controllü çalışan programlar var online. Mesela Teamviever yardım programı mac adresini kullanıyor benim bildiğim kadarıyla crack işlemi için mac adresini değiştirmek gerektiği söyleniyor zatan bileler bilir ama konu ile ilgili linkte vereyim
TeamViewer 9.0.29272 Enterprise 2014 İndir Türkçe Full | Full Program İndir | Full program | Full programlar | Ücretsiz
bu konunu altındaki yorumlara bakılırsa crack için mac adresi değiştirmek gerektiği ile ilgili bilgiler var forumda konuya hakim arkadaşlar bu konuya kesin bir açıklama yaparlarsa iyi olur.

Uzaktaki bir kişi/site/sunucu MAC adresinize erişebilir mi erişemez mi?

Sonuç olarak lan kartı yani mac adresi ve ip değiştirilmedikçe temizinden de bir format çekmedikçe boş kanallar bile kapatılıyor. İsteyen uygular isteyen uygulamaz.

Bol kazançlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri