Forumda bu olay hakkında çok yazıldı çizildi farkındayım amacım bi konu daha açıp çöp etmek değil aslında sadece bu sorunu yaşamayan insanlar varmı eğer varsa kendilerini belli edebilirlermi yada yardımcı olmak isterlermi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu kapanmalara kadar hiç kanalım kapanmamıştı benim (telif harici) bu kapanma katliamında benim bile kanallar gittiyse şuan malesef ki kimse kimseye yardımcı olabilecek bir şeye sahip değil
Yeni bir adsense açıp tek bir adet kanal bağlayıp deneyen oldumu acaba
1 Ay sonra tahminen 8 e yakın adsense açıcam hocam o zaman bu sorunun cevabını özelden veya konu içine ekleyebilirim tabi işler yolunda giderse
Arkadaşlar bu bahsettiğiniz son kapanmalar yada kıyım hangi dönemde ya da hangi günlerde oldu acaba
Son 1 yıldır ilk kez bu dönemde kanalım kapandı.
3 kanal gitti hepsi de 5-8 bin abone civarıydi.
Ama asıl mesele adsense ödemelerinin yapılıp yapılmayacağı..Kusursuz kanal yapma yöntemi illaki bulunur da ödeme alamazsak sıkıntı..
tek vds tek adsense +15 civarı kanala günlük yükleme yapıyorum ve kapanma yaşamadım
tek vds tek adsense +15 civarı kanala günlük yükleme yapıyorum ve kapanma yaşamadım
Yeni bir adsense açıp tek bir adet kanal bağlayıp deneyen oldumu acaba
15 er kanala günlük yüklememi hocam + kanalların getirdiği mebla ne kadar
hocam sadece tek kanal mı çalışıyorsunuz ve kanalınıza günlük mü yükleme yapıyorsunuz ve yukarıda arkadaşın yazdığı dediği gibi kanal 100 tl üzeri bırakıyor mı?
günlük miktar gayet iyi diyebilirim diğer sorunuza gelecek olursak en kötü günde 5 kanala tek seferde +200 ile +900 arası video upload ediyorum kanallara (x kanal 300, y kanal 600 z kanal 900)
günlük miktar gayet iyi diyebilirim diğer sorunuza gelecek olursak en kötü günde 5 kanala tek seferde +200 ile +900 arası video upload ediyorum kanallara (x kanal 300, y kanal 600 z kanal 900)
bu sayıda yükleme yaptığınız kanallardan adsenselere bağlı olan var mı hocam ki varsa ve kanallarınız kapanmıyorsa herkesten farklı yaptınız ne var bunu forumla paylaşırsanız seviniriz
benim tek merak ettigim kanal eski mi yeni mi yada kendiniz mi açıyorsunuz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.