hocam yeni bir adsense açıldı geçtiğimiz hafta kanal kapanması olmadı ama reklamlar yine gelmiyor. kazanç sıfır..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hepsi adsenseye bağlı şimdi tek kanal için yaptığım yükleme
tek seferde belirli bir sayıdan sonra yüklemeye izin vermediği için 3 sekmede tek seferde yüklüyorum
![]()
kanallar yeni kendim açmıyorum
son 2 aya vurunca kanal kapanma sayınız ne durumda hocam?
1 tane onda da haddinden fazla abanmıştım![]()
Yeni bir adsense açıp tek bir adet kanal bağlayıp deneyen oldumu acaba
hocam çalışma şeklini bi özet geçemez misiniz tabi ayrıntılı anlatsanız bizim için daha iyi olur herkesin yaşadığı ama sizin yaşamadığınız kanal kapanmaları neden olabilir ki forumun hiç bilmediği bir yerden mi vds alıyorsunuz yoksa?
özet geçeyim
Mailleri @xhonest nickli arkadaştan izmir mailden alıyorum
vds olarak ise @sernetacom isimli firmadan kullanıyorum
2 aydır denediğim bir yöntem vardı bu adsense açılışı ve sonrası için yaptığım bir deneme çalışmasıydı adsenseyi açtıktan sonra yaptığım çalışmalar neticesinde 2 aydır sorunsuz olarak çalışıyorum. Ha bu arada kasım ayı kesintileride gayet normaldi %5-9 arası birşeydi yanlış hatırlamıyorsam
keşke bu yöntemi bizlere yazsanız hocam bol bol hayır duamızı alırıdınz
yakın bir zamanda paylaşacağım adım adım (1 kişiye hem uygulayarak hemde herkesin görmesi için videolu olarak anlatımını sağlayacağım) herkes faydalansın diye
Adsenseleriniz Türkiye'mi amerikamı?özet geçeyim
Mailleri @xhonest nickli arkadaştan izmir mailden alıyorum
vds olarak ise @sernetacom isimli firmadan kullanıyorum
vds ipleri temiz olarak geldiği için vds kullanımında fazladan vds'ye ihtiyaç duymuyorum (amerika lokasyon vds kullanıyorum) ve sorun yaşamadım 2 aydır
2 aydır denediğim bir yöntem vardı bu adsense açılışı ve sonrası için yaptığım bir deneme çalışmasıydı adsenseyi açtıktan sonra yaptığım çalışmalar neticesinde 2 aydır sorunsuz olarak çalışıyorum. Ha bu arada kasım ayı kesintileride gayet normaldi %5-9 arası birşeydi yanlış hatırlamıyorsam
Adsenseleriniz Türkiye'mi amerikamı?
adsense hesabım Türkiye sadece vdsyi @sernetacom dan amerika lokasyon kullanıyorum
peki bir vdsden kaç kanala yükleme yapıyorsunuz hocam ne kadar sıklıkla ıp değiştiriyorsunuz ve render alıyor musunz
tek vds kullanıyorum ip değiştirmedim 2 aydır aynı ip kullanıyorum render almıyorum yt to yt olarak çalışıyorum
kanal olarak önceki mesajlarımda belirttiğim gibi en kötü günde 5 kanala yükleme yapıyorum
çok tuhafıma gidiyor hocam ya bu dedikleriniz ip ,mac değiştirme yok HDD seri no değiştirme yok ve tüm bunlara rağmen kapanma olmuyor üstelik 2 aydır allah bilir clean de yapmıyorsunuz acep vds den mi kaynaklanıyor tüm bunlar ? çünkü arkdaşın fiyatlara baktım pahalı fiyatlar ve forumda herkesin verebileceği fiyatlar değil bence gerçi kanallar kapanmayacaksa verilir o ayrı mesele
aynen ip mac değiştirmiyorum, temizleme yapmıyorum çerez vs(chrome portable kullanıyorum) vds fiyatlarına gelince bence normal 8 gb ramli sunucuya aylık 60 lira veriyorum ve evet kapanma yaşamıyorum
o ayrı mesele ve şu var günde ortalama 5 kanal oluşturuyorsanız ayda 150yi bulur rahat bu kadar kanala hep aynı vdsden mi girdiniz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.