Kanal Kapanması . !!

Frankeinstein

Yasaklanmış
Arkadaşlar 3 Gün Önce 10 Kanal Yapmıştım Her 2 Kanalda Bir IP Değiştirerek Yutup Botuyla Yüklemiştim Dün De Yaptım 10 Tane Baktım Şimdi Hepsi Gitmiş Kapanmaması İçin Napmalıyım Lütfen Yardımcı OLun Her Açtığım Kanal 2 3 Gün Sonra Gümlüyor....:mad::mad::mad:

EDİT : BU KONUDA YUTUP.ORG SAHİBİNİ ZAN ALTINDA BIRAKMAK İSTEMEM SADECE KULLANDIGIM BOTU YAZDIM.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 3 Gün Önce 10 Kanal Yapmıştım Her 2 Kanalda Bir IP Değiştirerek Yutup Botuyla Yüklemiştim Dün De Yaptım 10 Tane Baktım Şimdi Hepsi Gitmiş Kapanmaması İçin Napmalıyım Lütfen Yardımcı OLun Her Açtığım Kanal 2 3 Gün Sonra Gümlüyor....:mad::mad::mad:

Forumda bunların sebebi kanal açış yöntemleri diye biliniyor hatta rivayete göre ip değiştirmek bile önemli değilmiş kanallar düzgün açıldıktan sonra :)

Forumda bunların sebebi kanal açış yöntemleri diye biliniyor hatta rivayete göre ip değiştirmek bile önemli değilmiş kanallar düzgün açıldıktan sonra :)

hocam satın alıyorum ben onaysız kendim açsam daha mı iyi olur modem resetleyip çerez temizliyorum açmak için yetmezmi başka ne yapmalıyım

hocam satın alıyorum ben onaysız kendim açsam daha mı iyi olur modem resetleyip çerez temizliyorum açmak için yetmezmi başka ne yapmalıyım

Kanalı kendin mi açıyorsun satın mı alıyorsun bir karar ver önce hocam :)

yutup botunda sorun var

hocam sana karşı değil yazım sadece bilgilendirmek amaclıdır.

Hocam bir bot sıkıntı cıkarmaz. Çıkarmasına imkan yoktur. Bu bir botdur, verilen emri iletir. youtube'un kodu olmayan birşeyide kullanmak imkansızdır.

Eğer kanal çok kaliteliyse arkadaşın hayko üstadın botunu bilemem ama şunları öneririm. Kanalla alakalı değilse aşağıdakilere göre yol izleyin.

Eğer kanallar aynı anda kapandıysa ve bota eklemediğiniz aynı anda açılmış başka kanala 1 video attıysanız ve o kanal kapanmadıysa o zaman 2 sebebi var demektir.

Kanallar aynı anda kapandıysa : Client id ve secret ölmüş demektir. yani kirlenmiş. Client değiştiriniz.

Kanallar arklı zamanlarda kapanıyorsa : Yani biri şuanda ise diğeri 1 saat önce kapanmışsa ünlem geçme oranınız düşüktür. Bir kanal ortalama atılan videoların %10-15 civarı bir oranda ünlem alırsa bu kanal spam video yüklendi düşüncesiyle kapatılır. Ama dikkatinizi çekmek isterim videoyu para kazanmaya açmanıza gerek yoktur. o video yüklendiğinde nasıl eşleşen olduğunu biliyorsa para kazanma açıldıgındada ünlem olacağını bilir. Yani spam video oldugunu yüklendiği saniyeden bilir demektir.

Şunu deneyin asla kanal kapanmaz. bir client id ve secret oluşturun. hangi bot olursa olsun o client ile token verilmiş bir kanala 50 video atın. 50 videodada 5 den fazla ünlem gelmesin. 5 den fazla eşleşen gelmesin. O kanal ömür boyu açık kalır. Ama sonrasında aynı client ile bağladıgınız bir kanal spam ile kapanırsa. ve o clientida kirletirse diğer o clientdan alınmış her kanal kapanır.

Kısaca kanalınızda asla sıkıntı olmadığını düşünüyorsanız. 2 büyük sebep vardır. ya client kirlidir her kanalı kapatıyordur. Yada attıgınız videolarda çok iyi editlenmemiştir spam bazlı olarak youtube algılıyordur.
[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam senin adına yazmadım. Kusura bakma sadece her bot için sebep olabilecek benim düşüncelerimi yazdım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Şunu deneyin asla kanal kapanmaz. bir client id ve secret oluşturun. hangi bot olursa olsun o client ile token verilmiş bir kanala 50 video atın. 50 videodada 5 den fazla ünlem gelmesin. 5 den fazla eşleşen gelmesin. O kanal ömür boyu açık kalır. Ama sonrasında aynı client ile bağladıgınız bir kanal spam ile kapanırsa. ve o clientida kirletirse diğer o clientdan alınmış her kanal kapanır.
----------------------------

Müdür bu imkansızki

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Şunu deneyin asla kanal kapanmaz. bir client id ve secret oluşturun. hangi bot olursa olsun o client ile token verilmiş bir kanala 50 video atın. 50 videodada 5 den fazla ünlem gelmesin. 5 den fazla eşleşen gelmesin. O kanal ömür boyu açık kalır. Ama sonrasında aynı client ile bağladıgınız bir kanal spam ile kapanırsa. ve o clientida kirletirse diğer o clientdan alınmış her kanal kapanır.
----------------------------

Müdür bu imkansızki
Nasıl yani anlamadım üstad :) böyle denenirse imkansız olayını diyorsan evet imkansız hocam:)

Kişi kendine bir yol çizmeli hocam aslında orada onu demek istedim. Forumda bir çok arkadaş partner çalışıyor. video ünlem verdimi vermedimi bilmiyor. editlemede yapmıyor veya düzgün yaptıramıyor. ünlem geçilmeyen video demek aslında ilk yüklendiği anda spam olarak algılanmış video demektir. bu nedenle partnerlar para kazanmaya açıyor ama editlemesiz atılmış videolar spam bazlı olmuş oluyor kanalı kapattırıyor. herşey aslında ünlem verecek tipde video yüklemekle oluyor. ünlemi geçme başarı oranı %85 civarı ve üstünde olduktan sonra hiç bir kanala birşey olmaz.

oradaki bir kanal kapanınca diğerlerini kapatma olayı şöyle hocam. bir kişi gelir her kanalına 50 şer video basar. kişinin 10 kanalı vardır. sonra o kanallar güzel devam ederken ya bir tanede kanal açayım 2000 video atayım der. o kanal spame düşer kapanır ve youtube bu şiddetli spamde client id yi de kirletebilir. eğer işi bitmiş kanallardan tokenıda silmezse aynı clientla açılmış diğer kanallarda havaya uçma olasılıgı coktur. tabi ben kişinin detayına bakarak incelerim şu nedendendir derim. burada ihtimalle karşı konuştuk. ve bu ihtimallerde kanal 10 numara sağlam açılmış kanaldan dolayı kapanma yaşaması imkansız sadece yüklemekden dolayı kapananlar için çözümdür

kanalı kimden alıyorsun bence kanal aldıgın kişide sorun var yada büyük ihtimal kanala videoları dolduruyorsun spamdan kapanıyor ikisinden biri
[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] dan al ama 1 hafta sonraya anca alırsın :) onaysız alma onaylı al. telefon dogrulamayıda kendin yapma onaylı dene ilk önce

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şimdi oldu, teşekkürler çok değerli bilgiler. Kolay gelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri