hocam sana karşı değil yazım sadece bilgilendirmek amaclıdır.
Hocam bir bot sıkıntı cıkarmaz. Çıkarmasına imkan yoktur. Bu bir botdur, verilen emri iletir. youtube'un kodu olmayan birşeyide kullanmak imkansızdır.
Eğer kanal çok kaliteliyse arkadaşın hayko üstadın botunu bilemem ama şunları öneririm. Kanalla alakalı değilse aşağıdakilere göre yol izleyin.
Eğer kanallar aynı anda kapandıysa ve bota eklemediğiniz aynı anda açılmış başka kanala 1 video attıysanız ve o kanal kapanmadıysa o zaman 2 sebebi var demektir.
Kanallar aynı anda kapandıysa : Client id ve secret ölmüş demektir. yani kirlenmiş. Client değiştiriniz.
Kanallar arklı zamanlarda kapanıyorsa : Yani biri şuanda ise diğeri 1 saat önce kapanmışsa ünlem geçme oranınız düşüktür. Bir kanal ortalama atılan videoların %10-15 civarı bir oranda ünlem alırsa bu kanal spam video yüklendi düşüncesiyle kapatılır. Ama dikkatinizi çekmek isterim videoyu para kazanmaya açmanıza gerek yoktur. o video yüklendiğinde nasıl eşleşen olduğunu biliyorsa para kazanma açıldıgındada ünlem olacağını bilir. Yani spam video oldugunu yüklendiği saniyeden bilir demektir.
Şunu deneyin asla kanal kapanmaz. bir client id ve secret oluşturun. hangi bot olursa olsun o client ile token verilmiş bir kanala 50 video atın. 50 videodada 5 den fazla ünlem gelmesin. 5 den fazla eşleşen gelmesin. O kanal ömür boyu açık kalır. Ama sonrasında aynı client ile bağladıgınız bir kanal spam ile kapanırsa. ve o clientida kirletirse diğer o clientdan alınmış her kanal kapanır.
Kısaca kanalınızda asla sıkıntı olmadığını düşünüyorsanız. 2 büyük sebep vardır. ya client kirlidir her kanalı kapatıyordur. Yada attıgınız videolarda çok iyi editlenmemiştir spam bazlı olarak youtube algılıyordur.
[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam senin adına yazmadım. Kusura bakma sadece her bot için sebep olabilecek benim düşüncelerimi yazdım.