Kanal Kapanmasının Nedeni Ve Görsel Şeması.

ciddi ciddi kanalları farklı iplerden açıp tek bir adsense bağlamıyordur herhalde kimse?

bu kanallarım kapanıyor diyenler bunu yapmıyor dimi? ne olur yapmıyorum diyin.

İlk olarak onaylı gmail satış bölümüden 20 adet mail aldım ertesi gün hepsi kapandı şikayet açıp banlandı zaten kendiniz açın mailleri en iyisi.

ciddi ciddi kanalları farklı iplerden açıp tek bir adsense bağlamıyordur herhalde kimse?

bu kanallarım kapanıyor diyenler bunu yapmıyor dimi? ne olur yapmıyorum diyin.

Ben kanalları sürekli farklı kişilerden alırm. 3 4 farklı adsense bağlarım. Bu pcden günde 3 4 farklı ayda toplam 20 adsene gir çık yaparım. Hiç bir sorunda olmaz. Bence pcden video yüklemediğiniz sürece gir çıklar ile birşey olmuyor.

Arkadaşımda öyle yapardı ta ki video yükleyene kadar. o pcden video yükledi ve tüm kanalları spamdan giti ( adsense ana maili bile).

İşi özü gir çıklar ile ip takmayın. Takacagınız şu olsun bence yüklediğini vds. O vds ipsi temiz oldugundan emin olun. 1 günde çok yüklenmeyin ve ip satın alın vds sahibine söyleyip. 2 3 günde bir ip değişin

İlk olarak onaylı gmail satış bölümüden 20 adet mail aldım ertesi gün hepsi kapandı şikayet açıp banlandı zaten kendiniz açın mailleri en iyisi.

haklısın sıkıntılı mailler bu kansere daha çabuk yeniliyorlar. ama anlatmak istediğim sen adanada aldıgın maili , istanbuldaki adsesensene bağladıkdan sonra , hata sayacındaki duruma göre hiç bir fark etmeyecektir.

Ben kanalları sürekli farklı kişilerden alırm. 3 4 farklı adsense bağlarım. Bu pcden günde 3 4 farklı ayda toplam 20 adsene gir çık yaparım. Hiç bir sorunda olmaz. Bence pcden video yüklemediğiniz sürece gir çıklar ile birşey olmuyor.

Arkadaşımda öyle yapardı ta ki video yükleyene kadar. o pcden video yükledi ve tüm kanalları spamdan giti ( adsense ana maili bile).

İşi özü gir çıklar ile ip takmayın. Takacagınız şu olsun bence yüklediğini vds. O vds ipsi temiz oldugundan emin olun. 1 günde çok yüklenmeyin ve ip satın alın vds sahibine söyleyip. 2 3 günde bir ip değişin

Geçenlerde de bi arkadaş söylemişti. Mail açmanın en sağlam yoluda modem res ip değişip moziilla sil yükle veya avea jet. Avea jet aç kapa yapıncada ip değişiyor beyler. 2 saniye sürüyo bağlantı kopar bağlan.

sonuç olarak bir noktada toplanıyruz ve adsenseye bağlamak için herhangi biryerden bağlantı kuruyoruz amaçları bu çemberi daraltmak ve yönetmek.

Bırakın İstanbul u Ankara yı, vds kullanan herkes dün Türkiye den açtığı gmaille bu gün İngiltere de yükleme yapıyor.

be hicbirine kaılmıyorum inanmıyorum google ne halt yapıyorsanız haberi var bence

Farklı IP,cerez temizleme,farklı tarayıcılar,mac adresi degistirme v.s birton sey denedim fakat yinede manuel yükleme yaptıgım kanallar kapanırken bot ile yüklediklerim kapanmıyor.
Diger arkadasında dedigi gibi video yüklemediginz sürece 2 AdSense'de kullansanız aynı PC'den birsey olmaz.
Yapmanız gereken tek sey her AdSense'ye farklı tarayıcı ile girmek ve girerken cerez temizligi yapmak.

ben hiçbieşye özenmiyorum yok ip değiş yok çerez sil çooook abartmadığım sürece kanal kapanmıo

Kanal kapanmasının %80 i çekememezlerin topluluk atması kanala musallat olması %10u video atıyorum derken abartması, geri kalan %10'u bende çok bilmiyorum :)

çok doğru yazmışsın eline sağlık.Spamcıların kanallarının kapanmasının en büyük sebebi bu. Spam filtresine düşen bir kanalın bağlı olduğu adsensedeki tüm kanallar taranıyo olabilir.

Özgün olarak farklı ip lerden istediğiniz kadar giriş yapın yada video yükleyin. Sorun olmaz. Dünya'yı gezen youtube nun haberlerinde yayınladığı yüzlerce kişi var. Kapansa onlarınki kapanır her video ayrı şehir ayrı ülkeden :)

tamamen adsenseye bağlamak saçmalık. açtığım bazı kanallar ne kadar özensem de 1 haftada gidebiliyor bazıları da aylarca durabiliyor. başka bi algoritmaLAR var ortada. ayrıca her açtığım kanal hemen gümlemiyor kara listede değil bilgisayarım ama vurgun geldi mi gidiyor. şans

Güzel bir yaklasim fakat partner kanallar + bos kanallarda gittigi icin suan icin tam olarak bundan dolayi denilemez. Yukarida bir arkadasin dedigi gibi, Kanallara Topluluk geldimi o sira bu sistem isliyor olabilir.

Hocam yazdıklarının tamamı doğru şeyler de bana kalırsa fazla paranoyak yaklaşmışsın olaya.

Spam çalışan adamın birçok kanalı var ve adsense başına %99 umuz neredeyse 1 den fazla kanal bağlıyoruz. Ve çok şükür hepimiz bir şeyler kopartıyoruz. Eğer dediğin gibi birşey olsa ( söylediklerin mantıklı , yanlış değil ) çoğumuz youtube kapısından eli boş döner.

Sonuç olarak analizin tahminin doğru ve mantıklı olsada böyle bir tehlike olduğunu düşünmüyorum.

6 dan fazla adsenseye aynı tarayıcıdan çerez, ip değiştirmeden giriyorum bir sorun yaşamadım hala.

Elinizde fazla adsense olsun, çok çalışın hepsinden bir geliriniz olsun. Hangi adsense çöp olmuş hangi kanalların para kazanması gitmiş pek kafaya takılacak bir durum olmuyor.

İstediğiniz kadar uğraşın temizlik vs. için.. Özgün bir adam bırakın 1k, 2k videoyu günde 10 video yükleyebilir mi? Hayır.

Yaptigimiz herşey illegal, adam bitirmek istese seni 59 saniye dolmadan tüm spamcıları yerle bir eder.

İşinizi temiz yapın, açgözlülük yapıp 3. Telifi, d. Engelini beklemeden kanalları silin. Hiç birşey olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri