Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ciddi ciddi kanalları farklı iplerden açıp tek bir adsense bağlamıyordur herhalde kimse?
bu kanallarım kapanıyor diyenler bunu yapmıyor dimi? ne olur yapmıyorum diyin.
ciddi ciddi kanalları farklı iplerden açıp tek bir adsense bağlamıyordur herhalde kimse?
bu kanallarım kapanıyor diyenler bunu yapmıyor dimi? ne olur yapmıyorum diyin.
İlk olarak onaylı gmail satış bölümüden 20 adet mail aldım ertesi gün hepsi kapandı şikayet açıp banlandı zaten kendiniz açın mailleri en iyisi.
Ben kanalları sürekli farklı kişilerden alırm. 3 4 farklı adsense bağlarım. Bu pcden günde 3 4 farklı ayda toplam 20 adsene gir çık yaparım. Hiç bir sorunda olmaz. Bence pcden video yüklemediğiniz sürece gir çıklar ile birşey olmuyor.
Arkadaşımda öyle yapardı ta ki video yükleyene kadar. o pcden video yükledi ve tüm kanalları spamdan giti ( adsense ana maili bile).
İşi özü gir çıklar ile ip takmayın. Takacagınız şu olsun bence yüklediğini vds. O vds ipsi temiz oldugundan emin olun. 1 günde çok yüklenmeyin ve ip satın alın vds sahibine söyleyip. 2 3 günde bir ip değişin
Ben kanalları sürekli farklı kişilerden alırm. 3 4 farklı adsense bağlarım. Bu pcden günde 3 4 farklı ayda toplam 20 adsene gir çık yaparım. Hiç bir sorunda olmaz. Bence pcden video yüklemediğiniz sürece gir çıklar ile birşey olmuyor.
Arkadaşımda öyle yapardı ta ki video yükleyene kadar. o pcden video yükledi ve tüm kanalları spamdan giti ( adsense ana maili bile).
İşi özü gir çıklar ile ip takmayın. Takacagınız şu olsun bence yüklediğini vds. O vds ipsi temiz oldugundan emin olun. 1 günde çok yüklenmeyin ve ip satın alın vds sahibine söyleyip. 2 3 günde bir ip değişin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.