Kanal kapanmaya bi nebze çözüm.

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Merth46

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Az önce 9 kanalım gitti.Video yüklü olan veya olmayan...
Kanalları kendim açmıştım.3cx yöntemiyle de onaylamıştım.1 haftalıktı....

Şimdi gelelim...Şuan kapanan kanallar normal modem reset çerez sil yöntemiyle almıştım ve 3cx onaylamıştım ve kapandı bgn, Şuraya dikkat edin.
AYNI GÜN MODEM RESET CCLEANERLE ALDIĞIM MAİLLERİN YANI SIRA İP ADRESİ DEĞİŞTİRİP 5 MAİL DAHA ALMIŞTIM.. HİDEMAN VPN ÜCRETSİZ BUNU KULLANMIŞTIM.... VE ONLAR ŞUAN DURUYOR KAPANMADI.NORMALDE BU KANALLARINDA KAPANMASI GEREKTİ MANTIĞA GÖRE.. VİDEO YÜKLÜ KANALLARDA 3CX ONAY YAPMIŞTIM..

Bu dediğim çözüm olabilir arkadaşlar..Diyeceksiniz ki o ip adresini çok kişi kullanıyor uzun ömürlü olmaz dersiniz.Gram yalanımda yok.Olay budur.

Şuan dışarı çıkmam gerekiyor...Gelince cevaplicam sorunuz olursa.İyi forumlar.

modem'e reset atında ip'e değişiyor zaten neden vpn ?

Modem resetlemek çözüm değil artık bana göre.

Kanal açtım video yüklemeden kapandı. Sonra çerezler zaten temiz olur bende hep. Sonra modem resetledim geldim yine kanal açtım yine kapandı. Sonra gittim vds'den açtım sorun kalmadı. Bizim pc'yi kara listeye almışlar )

Ek olarak vds'den açtım 10 dk sorun yoktu sonra benim pc de girdim kullanıcıya 1 dk içinde kanal kapandı. Ama eski kanallara da giriş yapıyorum daha kapanmadılar.

Bilgisayarda virtual machine kullanmayı planlıyorum. Yani ek işletim sistemi. Bu iş aynı ip'den aynı çerez'den falan aşmış bu durumları

modem resetleyim cookları temizleyip 15 20 dakika aralıklarla yüzlerce gmail açıp yatırmayı düşürüyorum eskisinler diye sence eski gmail kullanmak, kanal kapanması için çözüm olabilir mi ?

Kanal açtım video yüklemeden kapandı. Sonra çerezler zaten temiz olur bende hep. Sonra modem resetledim geldim yine kanal açtım yine kapandı. Sonra gittim vds'den açtım sorun kalmadı. Bizim pc'yi kara listeye almışlar )

Ek olarak vds'den açtım 10 dk sorun yoktu sonra benim pc de girdim kullanıcıya 1 dk içinde kanal kapandı. Ama eski kanallara da giriş yapıyorum daha kapanmadılar.

Bilgisayarda virtual machine kullanmayı planlıyorum. Yani ek işletim sistemi. Bu iş aynı ip'den aynı çerez'den falan aşmış bu durumları

[MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] kaç mailde bir modeme reset atmamızı önerirsiniz ve google chromeden açsak bir maili diğerini operadan açsak farkeder mi?Ayrıca mailleri gizli sekmede mi açalım?

Merhaba arkadaşlar,
Az önce 9 kanalım gitti.Video yüklü olan veya olmayan...
Kanalları kendim açmıştım.3cx yöntemiyle de onaylamıştım.1 haftalıktı....

Şimdi gelelim...Şuan kapanan kanallar normal modem reset çerez sil yöntemiyle almıştım ve 3cx onaylamıştım ve kapandı bgn, Şuraya dikkat edin.
AYNI GÜN MODEM RESET CCLEANERLE ALDIĞIM MAİLLERİN YANI SIRA İP ADRESİ DEĞİŞTİRİP 5 MAİL DAHA ALMIŞTIM.. HİDEMAN VPN ÜCRETSİZ BUNU KULLANMIŞTIM.... VE ONLAR ŞUAN DURUYOR KAPANMADI.NORMALDE BU KANALLARINDA KAPANMASI GEREKTİ MANTIĞA GÖRE.. VİDEO YÜKLÜ KANALLARDA 3CX ONAY YAPMIŞTIM..

Bu dediğim çözüm olabilir arkadaşlar..Diyeceksiniz ki o ip adresini çok kişi kullanıyor uzun ömürlü olmaz dersiniz.Gram yalanımda yok.Olay budur.

Şuan dışarı çıkmam gerekiyor...Gelince cevaplicam sorunuz olursa.İyi forumlar.

hocam konuyu 1 hafta sonra güncellermisiniz. kanal kapandımı kapanmadımı diye

Bence bilgisayarla alakalı bir durum sürekli sabıkanız artıyor arttıkça artık sizin gerçekten spamcı oldugunuza gözü kapalı kanaat getiriyor ve bilgisayar kara listeye alınıyor

masa üstünden gmailler açıp kanalları sanal sunucudan açsak senin bu görüşüne göre şifaen kurtulmuş oluruz. haklı olabilirsin ama çözümün nedir ?

вєякαη;548094' Alıntı:
Bence bilgisayarla alakalı bir durum sürekli sabıkanız artıyor arttıkça artık sizin gerçekten spamcı oldugunuza gözü kapalı kanaat getiriyor ve bilgisayar kara listeye alınıyor

Çözüm şudur

> Gmailleri kendiniz alacaksınız - Satın Almayacaksınız.. Çünkü Satın alınan maillerin açılış İp si farklı, Yükleniş İp si Farklı, AdSenseye bağlanış İp si farklı :)
> Alınan Gmailler Kesinlikle Onaysız olmalı Mailler Gerçek telefon onayı olsa dahi Google Salak değil ! Biliyor
> Kimsenin bilmediği bir VDS kullanacaksınız ve bütün işlemleri VDS üzerinden çaktırmadan ağır ağır devam edeceksiniz.

> Bunun yanında kapanmaya etken olan birçok faktör var ama bu engelleri youtube bize tam olarak çaktırmak istemiyor ve sürekli bir şaşırtmaca planı içersindeler

ilk kısımda söylediğine göre o zaman en sağlıklısı sanal sunucu da tek ip'e de çalışma..... masa üstün de gmail açıyoruz sonra sanal sunucuya geçiyoruz video kasmak için sonra tekrar modem resetleyip masa üstüne .......

вєякαη;548107' Alıntı:
Çözüm şudur

> Gmailleri kendiniz alacaksınız - Satın Almayacaksınız.. Çünkü Satın alınan maillerin açılış İp si farklı, Yükleniş İp si Farklı, AdSenseye bağlanış İp si farklı :)
> Alınan Gmailler Kesinlikle Onaysız olmalı Mailler Gerçek telefon onayı olsa dahi Google Salak değil ! Biliyor
> Kimsenin bilmediği bir VDS kullanacaksınız ve bütün işlemleri VDS üzerinden çaktırmadan ağır ağır devam edeceksiniz.

> Bunun yanında kapanmaya etken olan birçok faktör var ama bu engelleri youtube bize tam olarak çaktırmak istemiyor ve sürekli bir şaşırtmaca planı içersindeler

Hocam chrome kullanıyormusunuz eğer chrome kullanıyorsanız kaldırın çünkü pack alıp gönderiyor bir yerlere geçen farkettim cookilerde dahil ve tavsiyem format atıp deepfreeze kurun hep ilk alını alır pcnin ve ie yada yandex tarayıcı kullanın.

Hocam chrome kullanıyormusunuz eğer chrome kullanıyorsanız kaldırın çünkü pack alıp gönderiyor bir yerlere geçen farkettim cookilerde dahil ve tavsiyem format atıp deepfreeze kurun hep ilk alını alır pcnin ve ie yada yandex tarayıcı kullanın.

Bir youtube için pc'e o deep freeze denilen baş belasını kurmam =) Virtual machine düşünüyorum ona kurulabilir. Aynen dediğin gibi opera ile kanal açınca takır takır gidiyor chromeye bir giriyorum kanal gitmiş. Ya şansa böyle oldu ya da chrome'de bir şeyler var.

ne varsa eskiler de var sende benim gibi explorer a dönersin yakında. opera ve firefox, chrome kadar olmasa da tehlikeli.

Bir youtube için pc'e o deep freeze denilen baş belasını kurmam =) Virtual machine düşünüyorum ona kurulabilir. Aynen dediğin gibi opera ile kanal açınca takır takır gidiyor chromeye bir giriyorum kanal gitmiş. Ya şansa böyle oldu ya da chrome'de bir şeyler var.

Chrome tahminime göre bizim cookie ve kişisel bilgilerimizi google gönderiyor örnek bir tane pack atayım siteye erişim izni yok hep farkediyorum bir işlem yapınca gönderiyor alıyor deepfreeze iyidir sorun kalmaz :D buda pack:

Google

ne varsa eskiler de var sende benim gibi explorer a dönersin yakında. opera ve firefox, chrome kadar olmasa da tehlikeli.

Chrome tahminime göre bizim cookie ve kişisel bilgilerimizi google gönderiyor örnek bir tane pack atayım siteye erişim izni yok hep farkediyorum bir işlem yapınca gönderiyor alıyor deepfreeze iyidir sorun kalmaz :D buda pack:

Google

Chrome'ye de alıştık arkadaşlar. Valla hiçbiri onun gibi değil. Çok ram harcasa da hak ediyor. Video yüklemek düzenlemek falan çok hızlı ve zahmetsiz oluyor. Bir opera da deniyorum flash hep kasıyor. Chrome'de flash'ın kastığını hiç hatırlamam. Explorer iyi gene. Mozilla da çok donuyor.
Sonunda kendim bir browser kodlayacağım o olacak yani :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri