Kanal kazanç sorunu yaşıyorum

baskanorhan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce açtığım içinde 250 kadar video olan kanalımın Analytics te kontrol ettiğimde hiç para kazandırmadığını gördüm videolar genel olarak 3-5 dakikalık videolar ve hepsinin etiketi açıklaması v.s var tüm videoları manuel yükledim kanalın kazanç getirmemesinin bir nedeni varmıdır acaba ? (videolar +18 içerikli değil)

Kanalda para kazanma açık mı ?
Adsense Bağlımı ?
İzlenim alıyorlarmı ?

Kanalda para kazanma açık mı ?
Adsense Bağlımı ?
İzlenim alıyorlarmı ?

serkan hocam
kanal para kazanmaya açık
adsenseye baglı
izlenim alıyo

ayrıca serkan hocam kanal adsenseye baglı olmasa bile analytics te kazanç raporlarında herhangi bir rakam olmaz mı ( bilmediğim için soruyorum )

Son düzenleme:
Valal hiç bi fikrim yok arkadaşlar.Herşey tamam ama dediklerinizin hiç biri olmuyorsa adsense değiştirin eğer denemediyseniz deneyin bunu bi.

Birde aynı adsensede başka kanalınız varmı ?

kanallarınız partnerden mi çıkarıldı ondan sonra adsense e bağladıysanız olabiliyor.

Valal hiç bi fikrim yok arkadaşlar.Herşey tamam ama dediklerinizin hiç biri olmuyorsa adsense değiştirin eğer denemediyseniz deneyin bunu bi.

Birde aynı adsensede başka kanalınız varmı ?

teşekkür ederim birde adsense değiştirelim bakalım ne olacak görelim ayrıca aynı adsenseye baglı yaklaşık 15 kanalım var

---------- Spam Engelliyici 23:55 ---------- Önceki Mesaj 23:54 ----------

kanallarınız partnerden mi çıkarıldı ondan sonra adsense e bağladıysanız olabiliyor.

hayır hiç partner çalışmadım açılışından bu yana adsensedeler

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce açtığım içinde 250 kadar video olan kanalımın Analytics te kontrol ettiğimde hiç para kazandırmadığını gördüm videolar genel olarak 3-5 dakikalık videolar ve hepsinin etiketi açıklaması v.s var tüm videoları manuel yükledim kanalın kazanç getirmemesinin bir nedeni varmıdır acaba ? (videolar +18 içerikli değil)
Hocam bu açtığın kanalın gmailinle daha once bir kanal açtınmı vebu kanal spam vs herhangı birşeyden kapandımı Benımde başıma bu olay gelmıstı sonra sorunun daha once kanalı spam vs den kapanmıs maille tekrar kanal açtığım ıcın olduğunu anladım Boyle acılan kanallar bende para kazanamama dısında izlenımde çok az alıyordu

Hocam bu açtığın kanalın gmailinle daha once bir kanal açtınmı vebu kanal spam vs herhangı birşeyden kapandımı Benımde başıma bu olay gelmıstı sonra sorunun daha once kanalı spam vs den kapanmıs maille tekrar kanal açtığım ıcın olduğunu anladım Boyle acılan kanallar bende para kazanamama dısında izlenımde çok az alıyordu

evet hocam aslında bukanaldan ötürü değil ama başka spam kanallar(aynı adsensedeki) yüzünden bu kanalımda kapanmıştı bir ay sonra tekrara açtım bu kanalı

evet hocam aslında bukanaldan ötürü değil ama başka spam kanallar(aynı adsensedeki) yüzünden bu kanalımda kapanmıştı bir ay sonra tekrara açtım bu kanalı
Yeni kanalı açarken eskı kapanan kanalın gmaili ilemi açtınız? Eğer kapanan kanalın gmaili ile yenı kanal açtı isenız sorun bundan kaynaklanıyor

Yeni kanalı açarken eskı kapanan kanalın gmaili ilemi açtınız? Eğer kapanan kanalın gmaili ile yenı kanal açtı isenız sorun bundan kaynaklanıyor

hocam yeni kanalı eski kanalın maili ile açtım ama aynı durumda olan diger kanallarımda getiri var bir tek bu kanalda bi sıkıntı var kanalı silme haricinde bi öneriniz varmı

hocam yeni kanalı eski kanalın maili ile açtım ama aynı durumda olan diger kanallarımda getiri var bir tek bu kanalda bi sıkıntı var kanalı silme haricinde bi öneriniz varmı
Sizi yanlış yönlendirmek istemem bu kanalın ilerde sorun olmıyacaığını düşünüyorsanız partnere bağlayabılırsınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri