Kanal kopyalarken dikkat edilmesi gerekenler?

serdar41

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.trendkuponlar.com
Youtube kanal kopyalamak pek etik değil, fakat özellikle adsense reklamları olmayan vb. kanalları kopyalarken dikkat edilmesi gerekenler nedir acaba?

Mesela hangi tarz videolarda telif alma ihtimali yüksektir? hangi tarz kanal videoları kazanç getirir? Aynı kopyalamalı mı başlık-açıklama-etiket vb. değiştirmeli mi?

Kanal kopyalarak ne kadar kazanç elde edilebilir gibi konularda uzman arkadaşlardan fikir verirlerse yararlanacak çok arkadaş olacak kanısındayım.

Hocam başlığı değiştirirseniz telif alma ihtimalini çok yüksek bir seviyede azaltmış olursunuz acz-i kanaatimce

Kişisel videoların telif alma ihtimali her zaman yüksektir.

Bir cok kez yazdim soyledim ama gene yazayim.

Bir kanali kopyalarken once calisma sisteminize bakmak gerekiyor.Eger bol kanal surumden kazanc mantigi ile gidiyorsaniz ki genelde kanal kopyalamanin buna etkisi cokdur.Dikkat edilmesi gereken bazi seyler sunlar.

1-Kopyalamayi dusundugunuz kanal Partner kanal olmamali.
2-Kopyalacaginiz kanal,bir kisiye ait ozel videolari barindiran kanal olmamali.
3-Kopyalacaginiz kanalin Haftalik guncel olarak 1-2 video yuklenen kanal olmasi yada cok eskiden yuklenmis ama aktif olmamasi gerekli.
4-Kanal aktif olabilir ama ayni sizin gibi ,eski bir deyimle "Kara fren" (Yani kisi para kaznamak icin sagdna soldna alip kanalina atan bir kisi ise) tarzi bir kanalsa kopyalayin.
5-Kanal sundugu icerik turu tek tur ve ilk sunan kanallar arasinda ise biraz cekinerek yaklasin o kanala.Oncelikle 1-2 videosunu alin atin bekleyin 1 hafta bisey cikmazsa devam edin.Tabi bu cikmayacak demekde degil sansinizi denemeniz lazim.

Bu yukarda yazdigim maddelere bir suru sey yazabilirim ama oncelikle su en onemlisi,kendiniz gibi bir kisinin kanali oldugunu anlamaniz lazim,anlayabilmeniz lazim.Par kazanmasi aktif yada pasif farketmez bunu anladinizmi gereisi kolay.

Ayrica bunu en iyi deneme yanilma ile tek bir kanala kopyalacaginiz 20 kanaldan 2 ser video atip o kanali deneme adina kullanip,hangi kanaldan uyari geldigini vs gorerek calismanizi yapabilirsiniz.

Son olarakda kopya ile para kazanilirmi,evet kazanilir.Komedi,eglence araba kazalari,haber,teknoloji,ekonomi finans,ilgin olaylar,kedi kopek videolari,saklar vs vs.
saygilar.

Bir kanali kopyalarken once calisma sisteminize bakmak gerekiyor.Eger bol kanal surumden kazanc mantigi ile gidiyorsaniz ki genelde kanal kopyalamanin buna etkisi cokdur.Dikkat edilmesi gereken bazi seyler sunlar.

3-Kopyalacaginiz kanalin Haftalik guncel olarak 1-2 video yuklenen kanal olmasi yada cok eskiden yuklenmis ama aktif olmamasi gerekli.
4-Kanal aktif olabilir ama ayni sizin gibi ,eski bir deyimle "Kara fren" (Yani kisi para kaznamak icin sagdna soldna alip kanalina atan bir kisi ise) tarzi bir kanalsa kopyalayin.
5-Kanal sundugu icerik turu tek tur ve ilk sunan kanallar arasinda ise biraz cekinerek yaklasin o kanala.Oncelikle 1-2 videosunu alin atin bekleyin 1 hafta bisey cikmazsa devam edin.Tabi bu cikmayacak demekde degil sansinizi denemeniz lazim.

Bu yukarda yazdigim maddelere bir suru sey yazabilirim ama oncelikle su en onemlisi,kendiniz gibi bir kisinin kanali oldugunu anlamaniz lazim,anlayabilmeniz lazim.Par kazanmasi aktif yada pasif farketmez bunu anladinizmi gereisi kolay.

Ayrica bunu en iyi deneme yanilma ile tek bir kanala kopyalacaginiz 20 kanaldan 2 ser video atip o kanali deneme adina kullanip,hangi kanaldan uyari geldigini vs gorerek calismanizi yapabilirsiniz.

Son olarakda kopya ile para kazanilirmi,evet kazanilir.Komedi,eglence araba kazalari,haber,teknoloji,ekonomi finans,ilgin olaylar,kedi kopek videolari,saklar vs vs.
saygilar.

Son cümlende bütün kategorileri saydın abi neredeyse :)

Benim bütün olayda kanal klonlamakda, çok nadir başka sitelerden alırım. :)

saygilar.

Alakana ve verdiğin bilgiler için teşekkürler üstadım. Daha önce dediysen muhakkak gözümden kaçmıştır, malum vardiyalı çalışıyorum.

kanal kopyalamak için sağlam bir program da söyleyin konu 5 yıldızlı olsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri