Kanal kopyalayan varmı

Bilmiyorum bu işleri [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamızın botunu denedim. 10-15 tane video çektim. Sonra gelen mailin haddi hesabı yok :D Telif telif telif. Çıktım sonra botun sitesinden. Daha da uğraşmadım. Vaktim yok.

Kopyalancak kanal var, kopyalanmayacak kanal var. Eğer büyük bir youtube kanalını kopyalıyorsanız ve bunu rendersız yapıyorsanız kanala her türlü şey gelebilir. Youtube kanalını bot kullanarak kopyalayan kişiler ya küçük kanalları kopyalar, ya da render almış başkasının kanalını kopyalar.

2 örnek verelim.

1) Disneyin kanalını direk kopyalarsanız direk fatiha yı okuyun. Onun yerine muhakak sizin için disneyi renderlayan birisi olmuştur. Onun kanalını kopyalarsanız riskiniz renderlıyla aynı demektir:)

2) Örneğin şaka kanalı yapmak istiyorsunuz. Gidip 5-10 milyon izlenmenin üstünde bir kanalı kopyalarsanız gerçek kanalın sahibi ben şaka yapmıyorum diyerek kanalınızı batırır. Onun yerine 1 milyon izlenmenin altındaki şaka kanalını kopyalayıp metaları tam özgünleştirirseniz işiniz rast gider.

Bu işten başarı sağlamış kimse bunu 20-30 denemeyle yapmamıştır. Günde 1000 kanal yapanlar tanıyorum. Bunlar renderlımı yapıyor, hayır :) Bunlar nasıl çalıştığını söylüyor mu, hayır. Peki bunlar kazanıyor mu, iyi kazanıyor ama kazanmıyorum diye geçiniyor :) 2016 yılı youtube için nasıl geçiyor, KESİNLİKLE 2015'den daha iyi geçiyor.

Zaten forumun %99.9 u spam yapmiyor

Kimse kimsenin kanalını kopyalamıyor

Hic kimse flag atmıyor

Zaten yaptığımız kanallardaki videolar bizim babamızın malı ...videolari cekenler ( dizi-belgesel-anime vb ) bizim için çekiyorlar zaten emek ve para harcamiyorlar

Render alanlar spamci hak yiyor ama kanal kopyalayanlar icin gecerli degil bu çünkü onlar hirsizdan caliyorlar...

Spam yapan arkadaşlar rahat olun youtube çalışan spamcilara gunah yazilmiyor

%100 özgün çalışanlar ( geneli yabanci veya yerli youtuberleri taklit eder ) bi kenara Alayimiz bunların içinde benim tanıdığım ben yari özgün çalışıyorum diyenlerin bir çoğu çatır çatır hak yiyor bununda zaten birçoğumuzun umrunda olmadığını biliyoruz.

Sonuç olarak kimse kimseyi suçlamasin...spamda çember daraliyor zamani gelince deneyim ve bilgi sahibi olanlar ayakta kalacak 3 ay önce 5 hane kazanan buarada ahkam kesenler bugün taktik için para teklif ediyor...lafla peynir gemisi yürümüyor işimize bakalim...

Bol kazançlar herkese

daha önce hic kanal kopyalamadım spamda acemiyim :) elimde mevcut uzun içerikli yabancı kanallar var fakat bulaşsam mı bulaşmasam mı kararsız kaldım deneyen arkadaşlar fikirleriniz nedir pek anlamam ama yardımcı olursanız bişeyler değişebilir

sen linkleri at hocam ben kopyalayıp link atarım size

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri