- Web sitesi
- www.videoyap.com
Bilmiyorum bu işleri [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamızın botunu denedim. 10-15 tane video çektim. Sonra gelen mailin haddi hesabı yokTelif telif telif. Çıktım sonra botun sitesinden. Daha da uğraşmadım. Vaktim yok.
Kopyalancak kanal var, kopyalanmayacak kanal var. Eğer büyük bir youtube kanalını kopyalıyorsanız ve bunu rendersız yapıyorsanız kanala her türlü şey gelebilir. Youtube kanalını bot kullanarak kopyalayan kişiler ya küçük kanalları kopyalar, ya da render almış başkasının kanalını kopyalar.
2 örnek verelim.
1) Disneyin kanalını direk kopyalarsanız direk fatiha yı okuyun. Onun yerine muhakak sizin için disneyi renderlayan birisi olmuştur. Onun kanalını kopyalarsanız riskiniz renderlıyla aynı demektir
2) Örneğin şaka kanalı yapmak istiyorsunuz. Gidip 5-10 milyon izlenmenin üstünde bir kanalı kopyalarsanız gerçek kanalın sahibi ben şaka yapmıyorum diyerek kanalınızı batırır. Onun yerine 1 milyon izlenmenin altındaki şaka kanalını kopyalayıp metaları tam özgünleştirirseniz işiniz rast gider.
Bu işten başarı sağlamış kimse bunu 20-30 denemeyle yapmamıştır. Günde 1000 kanal yapanlar tanıyorum. Bunlar renderlımı yapıyor, hayır