Serk@nYT
Yasaklanmış
Bu konuya bir şey yazardım da arkadaşlar saygısızlık olarak algıladıkları için ve gelip uyardıkları için fazla açık yazamıyorum maalesef.
Kanal kopyalayanları ve spam yapanları kınayınca saygısız oluyoruz bu forumda. Kanalımız kopyalandığında hakkımız yendiğinde saygısız oluyoruz.. Kopyalama yapan bari emek harcanmış kanaldan kopyalamasın diyoruz, saygısız oluyoruz.. Neyse biz kanalımızın kopyalanmasına isyan ettiğimizde saygısız olacaksak, ben saygısızım arkadaş..
Kimse saygisiz demez diyemezde rahat ol ustad.Ancak bak sen tedbirini almazsan kanalinda kanallarinda kopyalanir,bununda onune gecemezsin ve bu onlemleride kendin almadigin icin bugun gelip burda kimseyede birsey demeye hakkin yok.
Neden mi Yok ?
Eger kanalinin kopyalanmasina kiziyorsan,videolarimi kendim lisansli programlarla yapiyorum diyorsan,cok para harciyorum emek veriyorum diyorsan bu isi sen Prof yapmiyorsun.Yapmadigin surede bu konular mesajlar bitmez.
Basvurusun Youtube'da Content ID ye alirsin yetkini ,yaslanirsin koltuguna Youtube herseyi senin icin yapar.Sen ilk kendi tedbirini alacaksin,isini saglam yapacaksin sonra millete,kopyacilara spamcilara laf edeceksin.