Kanal Kopyalıyanlara Sinir Oluyorum !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuya bir şey yazardım da arkadaşlar saygısızlık olarak algıladıkları için ve gelip uyardıkları için fazla açık yazamıyorum maalesef.

Kanal kopyalayanları ve spam yapanları kınayınca saygısız oluyoruz bu forumda. Kanalımız kopyalandığında hakkımız yendiğinde saygısız oluyoruz.. Kopyalama yapan bari emek harcanmış kanaldan kopyalamasın diyoruz, saygısız oluyoruz.. Neyse biz kanalımızın kopyalanmasına isyan ettiğimizde saygısız olacaksak, ben saygısızım arkadaş..

Kimse saygisiz demez diyemezde rahat ol ustad.Ancak bak sen tedbirini almazsan kanalinda kanallarinda kopyalanir,bununda onune gecemezsin ve bu onlemleride kendin almadigin icin bugun gelip burda kimseyede birsey demeye hakkin yok.

Neden mi Yok ?

Eger kanalinin kopyalanmasina kiziyorsan,videolarimi kendim lisansli programlarla yapiyorum diyorsan,cok para harciyorum emek veriyorum diyorsan bu isi sen Prof yapmiyorsun.Yapmadigin surede bu konular mesajlar bitmez.

Basvurusun Youtube'da Content ID ye alirsin yetkini ,yaslanirsin koltuguna Youtube herseyi senin icin yapar.Sen ilk kendi tedbirini alacaksin,isini saglam yapacaksin sonra millete,kopyacilara spamcilara laf edeceksin.

Türk olsakta türklere bulaşmamakta fayda var, bizim milletimizde özellikle bazı kesimler birşeyleri anlamamakta anlayamamakta ısrar ederken bırakın türkçe içeriği günümüzün türk şarkıcılarının müziklerini dinlemiyorum bile. Türklüğümle gurur duyuyorum ancak sanırsam millet olarak özeleştiri vakti geldi geçiyor.

Sen akşam o linki kaldırtsaydın keşke forumdan, en çok zararı Türkler Türklere veriyor bu konularda.
Bu Google+'dan para kazanmayı bulan arkadaş bu forumda kaç kişiyi yaktı.

YT'yi en çok bezdirmeye çalışan milletiz ama bu gidişle o bizi Bezdircek.

Dip Not : Birdaha kanalından birşeyler forumda paylaşılırsa Modlarla irtibata geç konuyu sildir.
Bu forumda iyi niyetliler olduğu kadar kötü niyetli kişilerde var.
Adamlar satılan kanalı pm isteyip kanalı kopyaladılar.
Oluyor malesef böyle şeyler.

O konuyu gördüğümde cok gecti linki paylasan arkadasa mesaj attım zaten. O kaldırsa bile alıntılar vardı. Zararın neresinde dönersen kardır modlarla iletişime gecim sildirm o konuyu.

Kimse kusurabakmasin...

Bundan sonra,Kanlimi kopyaladilar,hakkimi helal etmiyorum vs diye kimse konuda acmasin mesajda yazmasin.Madem ozgun iceriginiz var,kendi video cekimleriniz var,Gider alirsiniz Youtube Content ID yetkisini Milleti Youtube'da barindirmazsiniz.

Bunu yapmadiginiz surede'de kanalinizda kopyalanir,videolarinizda ve kimseye birsey demeye hakkiniz olamaz.

KONU KILIT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri