Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çıkış yap tekrar gir telefon onayı gelcek sonra düzeliyo
telefon onayı gelirse patlarım girerem hocam en iyisi hiç çıkmamak o zaman , portable kullanıyorum zaten . bu arada eklediğim resim gözüküyor mu siz de bende açılmadı
yok hocam patlamıyo telefon onayını yapınca düzeliyo benim bi ara tüm kanallarıma geliyodu maillin açılışıyla alakalı galiba mail aldığım kişiyi değiştirdikten sonra pek olmadı
Kanalları onaylı almıştım zaten , girişte güvenlik amacıyla sorarsa kendi numaramı vermem lazım onu da bir sürü kanala aynı numarayı vermek istemiyorum
hergün 3-5 kanalımda yaşıyorum,sorun olmadı hiç ama mecburen tekrar girmek gerekirse telefon onayının yapılması gerekiyor.
Kanalların telefon doğrulaması istiyor asıl önemli olan doğrulama yapmazsanız kanalların tümü patlaması tehlikeli 3cx kullanarak doğralama yapabilirsin.
Aynı sorun bende de var özellikle kanalın ismini değişince oluyor.Ama ben girip düzeltmiyorum.
Resminin boyutu söylermisin
Ünlemden önceki kanal resimlerinin mi hocam , onları soruyorsan hepsi birbirinden farklıydı rastgele seçiyordum
2MB ustunde olmaması gerekıyor resım boyutundan dolayı yapıyor onu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.