Kanal önerisi

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
Bir kaç kanal açayım diyorum ama ne kanalı açsam sizce? Fazla kanalmı iyi yoksa bir kanala ilgi göstermekmi?

Önemlisi partnermi olayım yoksa hepsinş bir adsenseye bağlasammı?

LT26i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

10 kanal kalite açısından (şahsımca) iyidir... partner ile ilgili bilgim yok maalesef

haber diyor arkadaş ama ondada baya güncel olmak ve ilk yüklemek önemli.. magazin, spor ve kadınların ilgisini çekecek şeyler ;) hiç bitmez hocam.

Dene, Yanıl.

izlenim iyi olupta tık az ise herhangi bir partnerlik dene.
partnerlik işini çözünce diğer bir kaç kanalını
araştırarak partnerliğe geçir.

Modayla aram iyidir. Bide kadınlara özel kanal açmak istiyorum iyi hit alır. Sizce kadınlara özel kanal tutarmı?

1 qadin tutsan her gun makyaj elese tutar mende ele eliyecem goy islerimi qaydiya salim ) sora reklam sirketlerinden meselen prafurmeriaydan makyajdanreklam alacamki mehsulalrireklam olsun )

1 qadin tutsan her gun makyaj elese tutar mende ele eliyecem goy islerimi qaydiya salim ) sora reklam sirketlerinden meselen prafurmeriaydan makyajdanreklam alacamki mehsulalrireklam olsun )

Gözel temiz kamera çekimi montaj lazımdır. Aktyorluq qabiliyeti ve s. O qeder xarici kanal varki ele. Hammisininda 100 minlerle abunesi var. Qız gicgic hereket edir ama izleyirler ))

moda makyaj güzellik vs. ile ilgili şeyler müzik gibidir
yani hep güncel kalır.
bide partnerli kanalsa tadından yenmez :D

Kazancı yüksek olan arkadaş siz değilmiydiniz ?? Eğer öyleyse ne kanal açayım diye foruma mu soruyorsunuz ?

Kazancı yüksek olan arkadaş siz değilmiydiniz ?? Eğer öyleyse ne kanal açayım diye foruma mu soruyorsunuz ?

Kardeşim yükseklik farklı , yeni fikirler farklı. Zaten müzik sektörüne girdim. Şimdide farklı fikirler lazım. Bir kaç kanalımda kapandı yerini doldurmak lazım

---------- Mesaj saat 02:14:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:14:30 civarında gönderildi. ----------

Ayrıca o kazanç bitwk ytden değil bağlı sitwlerde var

kadınlara özel kanalı 2 kere denedim 2sindede hüsran :( makyajlarından balyajlarına sporlarından diyetlerine kadar çeşitlendirdim yine olmadı kardeişm.

kadınlara özel kanalı 2 kere denedim 2sindede hüsran :( makyajlarından balyajlarına sporlarından diyetlerine kadar çeşitlendirdim yine olmadı kardeişm.

Hadiya :-( o zaman ben yeni müzik projemle gideyim. Oyun tanıtımları nasıl olur?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri