Kanal önerisi

Kardeşim yükseklik farklı , yeni fikirler farklı. Zaten müzik sektörüne girdim. Şimdide farklı fikirler lazım. Bir kaç kanalımda kapandı yerini doldurmak lazım

LT26i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

---------- Mesaj saat 02:14:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:14:30 civarında gönderildi. ----------

Ayrıca o kazanç bitwk ytden değil bağlı sitwlerde var

Tamam kardeş , eğer tek kanal üzerinde çalışacaksan kesinlikle partner ol . Normal kanallarda ne hikmetse 30 40 k izlenmeden sonra 3.taraf giriyor partner olursan hiç yoktan bu derdin olmaz . Azerisin galiba bide rusçan varsa çok iş yaparsın ben bile yapıyodum ama rusça olmayınca devamı gelmedi . Buda benden bi fikir olsun .. ;)

Tamam kardeş , eğer tek kanal üzerinde çalışacaksan kesinlikle partner ol . Normal kanallarda ne hikmetse 30 40 k izlenmeden sonra 3.taraf giriyor partner olursan hiç yoktan bu derdin olmaz . Azerisin galiba bide rusçan varsa çok iş yaparsın ben bile yapıyodum ama rusça olmayınca devamı gelmedi . Buda benden bi fikir olsun .. ;)

Конечно знаю по русски :-) azeriyim kardeşim. Partnerli kanalım dün kapandı yazık oldu. Keşke bu partnerler ihtar almasa.

yok videoları silip mecbur gmaili başka kanala çevirdim bilader

Конечно знаю по русски :-) azeriyim kardeşim. Partnerli kanalım dün kapandı yazık oldu. Keşke bu partnerler ihtar almasa.

kanalda ne tür videolar vardı önemli değilse pm atarmısın hocam bakalım tanıdık gelecek mi :)

Ettim ama kapadılar. Video o kanala ait değil kanıt syndum. Onlarca kanalda var ve tvye ait bi vidyoydu :-( aynı günde iki defa 4 videoma toplam 8 ine ihtar attı

Yotubeda mesaj at hocam o kanala ait değil de .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri