kanal rozeti alma da açık var sanırım ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Partner dışı kanallarda onay rozeti nasıl alınıyor pek bilmiyorum açıkcası ama partner bu işi kolaylaştırıyor. Bir nevi aracı oluyor sizle youtube arasında . Başvuru yapıyor ve büyük olasılıkla kabul görüyor. Youtube her partnere aynı hızla cevap vermiyor biraz partnerinizin ilgilenmesine ve ağırlığınada bağlı. ama yuzde 90 kabul görür. Ha tik ne işe yarıyor derseniz sadece görüntü ve az buçuk bi resmiyet kazandırıyor kanala güzel oluyor :)

Gecenlerde rozetle ilgili olaylar cikti rozetler geri cekildi falan diyorlardi tabi her dogrudan sonra aciklar cikiyor adamlarda bunu kullaniyor.

!!! mobildeyim !!!

Arkadaşlar partner siz kanallar nasıl rozet alıyor açıklim:
Benim YouTube da tanıştım bi arkadaşa partner de olmadan onay nasıl aldın die sormuştum o da demişti ki belli bir aboneden sonra YouTube ile direk görüşmek için bi sohbet yeri açılıyorbu sohbet yerinde her turlu YouTube ile ilgili herşeyi soruosun ve hep aynı yönetici ile görüşüyosun o da umutsuz bi şekilde demiş ki kanalı mi onaylar misiniz (kanalı yarı özgün olur) YouTube yönetici si şuan da yeterli aboneye sahip olmadini söylemiş..1 hafta geçince tekrar söylemiş bu sefer 2 gün sonra kanalı onaylandığı söyledi..
Adsense çalışanlar böyle alıyor rozet i biraz da şans faktörü önemli eğer kıl bi yönetici olmazsa rozet i öyle 100 bin abone filan beklemessiniz olay bu

şuan denk geldiğim bir içerikte kapak fotosu dahil yok spam görünümlü kanal açılış tarihi 6 haziran olan bir kanal doğrulama rozeti almış, ilk videosu 1 hafta önce atılmış. kanal vietnamlı zeki bir arkadaşın, hadi bunu da açıklayın :eek:

Bireysel başvuru yapanlar sonuç alanlar varsa iletişime geçerse sevinirim. İş başa düştü
görmeden inanmam

Arkadaşlar partner siz kanallar nasıl rozet alıyor açıklim:
Benim YouTube da tanıştım bi arkadaşa partner de olmadan onay nasıl aldın die sormuştum o da demişti ki belli bir aboneden sonra YouTube ile direk görüşmek için bi sohbet yeri açılıyorbu sohbet yerinde her turlu YouTube ile ilgili herşeyi soruosun ve hep aynı yönetici ile görüşüyosun o da umutsuz bi şekilde demiş ki kanalı mi onaylar misiniz (kanalı yarı özgün olur) YouTube yönetici si şuan da yeterli aboneye sahip olmadini söylemiş..1 hafta geçince tekrar söylemiş bu sefer 2 gün sonra kanalı onaylandığı söyledi..
Adsense çalışanlar böyle alıyor rozet i biraz da şans faktörü önemli eğer kıl bi yönetici olmazsa rozet i öyle 100 bin abone filan beklemessiniz olay bu

Nerede aciliyormus o sohbet yeri peki?

Spam görünümlü Rozetsiz toplamda milyonlarca izlenim almış ve dünyanın en iyi partner ağlarından birine dahil olmuş bir kanalda ben buldum. Rozet yok ama içerik %100 dünya engelli ve telifli bir çizgi film. ne hikmetse geçilmiş 600k da abonesl var. Bazı videolarda çevceve dahi uygulanmis :) Kanal profil resmi ve kapak resmi yok. %100 spam.
Elalem neler yapıyor neler :)

partnerler veriyor, çok denk geldim videosu olmayan 2-3 günlük rozetli kanallara.

---------- Spam Engelliyici 18:29 ---------- Önceki Mesaj 18:25 ----------

geçtiğimiz yıllarda paylaşılmıştı partner ve kanallar, hatırlayan varsa

20 abonesi olup da gelecek vaad ettiğini düşündüğümüz partnerimizin kanalını onayladık geçen gün. Partnerinizle görüşürseniz detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri