Kanal sahibi değiştirm

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamlar forumda güncel konu olmadığı için açıyorum, kanalın sahibini değiştirmek istiyorum, gmailde 6 adet kanal var her birini farklı gmaile taşımak istiyorum, ayarlara girip davet et yaparak yönetici seçtim ve 1 günü geçti ama SAHİP olarak gözükmüyor ve seçilmiyorlar, bilmediğim için de olabilir eksik bir şey mi yapmışımdır?

Emin değilim ama youtube 1. numara, sahip eposta değişikliklerini sanırım güvenlik amacıyla bekletiyor.

Ayarlardaki farklı olay hocam galiba sahiplik değişimi için marka hesabı ayarlarından yapman gerekiyor. Gelişmiş ayarlardan youtube hesabını yönete gir orada kanal yöneticileri kısmı var

Ayarlardaki farklı olay hocam galiba sahiplik değişimi için marka hesabı ayarlarından yapman gerekiyor. Gelişmiş ayarlardan youtube hesabını yönete gir orada kanal yöneticileri kısmı var
Şunu kaç kişiye sordum herkes baştan sağma cevap verdi, şunu yazmak zor bir şey değilmiş, başı sıkışan yazıp yardım ister ama biz yazınca cevap veren tek tük :D eyvallah hacı abi.

Şunu kaç kişiye sordum herkes baştan sağma cevap verdi, şunu yazmak zor bir şey değilmiş, başı sıkışan yazıp yardım ister ama biz yazınca cevap veren tek tük :D eyvallah hacı abi.

ben konulara bakıyorum [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocam ama çalıştığım yerden çıkmıyor sorular :)

Hocam şimdi gördüm yoksa cevap verirdim. :D Orada rollerden yeni sahip ve yöneticilerin kanal bölümüne gidince destek ekibiyle chat simgesi gözükmüyor. Sadece rollerden birincil sahipler destekle iletişime geçebiliyor diğer sahip ve yönetici olanlara izin verilmemiş.

Hocam kanal sahipliğini devretmeniz için yeni sahibi 1 hafta sahip yada yönetici olarak tutmanız gerekiyor. Daha önceden aynı gün içerisinde taşıma işlemi gerçekleştiriliyordu. Fakat daha sonra 1 hafta süreye çıkardılar. Yani 1 hafta sahipliği dolmadan birincil sahip olarak değiştiremezsiniz. :)

Hocam şimdi gördüm yoksa cevap verirdim. :D Orada rollerden yeni sahip ve yöneticilerin kanal bölümüne gidince destek ekibiyle chat simgesi gözükmüyor. Sadece rollerden birincil sahipler destekle iletişime geçebiliyor diğer sahip ve yönetici olanlara izin verilmemiş.

Sebebini söyleyeyim hocam. Bu yüzdendir ki birincil sahibi olmayan şahsın, kanal ile ilgili işlem yaptırması veya destek alması doğru değildir. Çünkü destek bölümünden kanal üzerinde sadece yönetim hakkı bulunarak kanalı değiştirecek şekilde işlem yapılması veyahut email şifre vs. bilgi alınması kanalın güvenliğini bozacak işlemlerin kanal sahibi olmayan biri tarafından yapılabilmesi güvenlik açısından doğru değildir.

Hocam tam emin olmamakla beraber belki de 6 kanal için de sahipliği değiştirmen gerekiyor. Başaramadıkabi nin dediği gibi marka hesabı ayarlarından yapmak gerekiyordur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri