Kanal Satın Aldığım Şahıs Dashboard Şifremi Değiştirdi

Muslera07

Yasaklanmış
Öncelikle merhaba. 6 ay önce yaşadığım bir sorundan ötürü bir daha girmemeye kendime söz verdiğim foruma bu çok tatsız konuyla tekrar dönmem gerekti. Tanıyan herkese bolca selam.

Öncelikle konu [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] beyi de ilgilendirdiği için tagleyelim.
kanalalsat.com üzerinden tanıdığım (tanıdığım güne lanet olsun) bir çocuk var. Oradaki nicki osayim ( [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] telden ulaşabiliyor)

Skype adresi: onattsayimm
Facebook profili: https://www.facebook.com/onatbusra04?ref=br_rs
PayPal mail adresi: [email protected]
Vaktiyle beni bin türlü yalanla suçlamasına rağmen forum ahalisinin haksız bulduğu başlığı da şu: http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/71433-kanalim-calindi-acil-yardim.html
Bu başlığa gereken açıklamayı dostum maihes aracılığı ile (foruma girmediğim için) göndermiştim.
Telefon numarası: 539 975 11 88

Bilişim suçları avukatım sayın Av. Züleyha Durur sabahtan beri 6 kere aramasına rağmen telefonu açmamış.
Kendi iddiasına göre bana sattığı kanallardan biri aslında onunmuş (aslında onun olan kanalın şifresini ben nasıl biliyorsam neyse)
Birkaç alakasız mailimin daha şifresini recover edip Quiz'e değişik maillerle mail atıp dün akşam saatlerinde şifremi sıfırlamış.

Gördüğüm kadarıyla lise talebesi cahil bir çocuk. Benim de evladım var ve anası babası durduk yere çocuklarının mahkeme kağıtları ile dehşete kapılacaklar. Efendi gibi gelsin panel şifresini özür dileyerek teslim etsin. Sahibi olduğunu iddia ettiği (satıp sonrasında şifresini değiştirip içindeki videoları silip kendi videolarını yüklemesine rağmen) kanal da hediyem olsun. Ayırsın dashboarddan ne yapıyorsa yapsın. Tanıyan eden varsa haberdar etsin kendisini.

---------- Spam Engelliyici 15:30 ---------- Önceki Mesaj 15:22 ----------

Şunlar da diğer başlıkta söylediği yalanlara cevaplarım. Ne kadar salakmışım ben şifreleri değiştirenin o olduğunu bile tahmin etmemiştim. O da tedarikçim değiştirdi bilmiyorum araştıracağım diyor.

pqARKBj.gif

5yIHfVx.gif

kanalalsattan kanal almak ile forumdan birinden almak arasındaki fark ne sadece ? boş yere sisteme verilen komisyon sanırım ....
sizede geçmiş olsun hocam bu it kimdir bilmem ama sürekli kanalalsat uzerinden kanal satıp insanlarin kanallarini çalan biri daha önce 3 5 şikayet konusunu daha okudum sizden ricam bu işin peşini bırakmayin bugun mail çalan büyünce banka soyar sürünsün birazda akli başına gelir
141

Hakkınla PARA KAZANMAK yada PARA KAZANAMAMAK ...!!!

Kısacası DELİKANLI OLMAK bu kadar zor bir zanaat mı...?

Geçmiş olsun hocam ...

ADAM OLMAK bu kadar neden zor geliyor insanlara ben bunu bir türlü çözemedim.

yazık olmuş yaparken hiç mi korkmuyosunuz be arkadaş

@%1;onattsayim yada osayim isimli şahıs forumda vegas ismi ile dolaşıyor.
Hakkında açılan şikayet konusu bir değil iki değil
Yazıklar olsun ki bu kişiyi ben davetiye yollamıştım...
Yönetici arkadaşların bilgisi olsun. @KaYZeRSoZe @era
Bu kişiden dolayı benim banlanmam da gerekiyorsa anlayışla karşılarım

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sanırım kanalalsatta da vegas ismi ile devam etmeye başlamış bilgin olsun

Son düzenleme:
Arkadas online konuyu okuyor suan da ama hala cevap yok nedense o da ayri bir ilginclik

Ben hep aynı kişilerden alırım hocam size de tavsiyem kimden alıyorsanız hep ondan alın

adamın gözünden olacaklar :D

dolandırdım
şikayet konusu açılacak
çok bilmişler 3 5 mesaj atacak ver mahkemeye diyecek
dolandırılan kişi konuya korkutma amaçlı 2 3 post mahkemeye gidecem yazacak
aradan 2 gün geçecek konuda postlar bol bol herkes birşey yazacak
3.günün sonunda elde var 0 olacak
sonra dolandırılan amannn ne mahkemeye verecem allahından bulsun
2 hafta sonra yeni kurban bulurum parayı cebe indiririm
zengin oldum oley
konu kilit.
umarım alışılmışın dışında bu sefer dava açılırda sürüne sürüne sana yalvarır inş

Geçmiş olsun hocam,

geçenlerde osayim in sattığı bir kanalı videoyap kanal takipde [email protected] mail adresiyle birisinin takip ettirdiğini görmüştüm. ve forumda yazmıştım. Aynı saat içerisinde vegas çıkıp çalınan kanalı karşı tarafa iletmişti. Şimdi bakıyorum ki kanalalsat.com da osayim lekenince kanal satışı için vegas nickiyle gelmiş. ve şanstır ki mail adresi : [email protected] ve ad soyadına Murat Sayım girmiş.

Kısaca Onat sayım ile Murat sayım aynı kişilerdir.

Onat sayım paypali : [email protected]
Onat Sayım Telefonu : 05399751188 (kanal satabilmesi için cep telefonu onayı şartlığından girmiş.)

Murat sayım banka hesabı : TR580006400000114200592501

Kişilerin ip adres ve saat girişleride mevcuttur. Mahkeme açıldığında yakalanmaları için yeterli olacaktır.

Ayrıca kanala benim kanalım diyemez, çünkü kanalalsat.com dan satışını yapmış. Mahkemede benim o benden çalıyor gibisinden iftira atamaz çünkü kişinin telefonu ile onay alınıp üye olduğu ispatlanmış. O mailide kendi rızası ile sattığı ortadadır.

Yani bir dava açılmasıyla birlikte onat sayım içeriye girecektir. Kanalın mail adresinin artık bir önemi yok. Çalınan kanalın mail adresini buraya yazabilirsen sevinirim hocam. veya videoyap desteğine yazabilirsen.

Vegas nickli kişinin kanalalsat.com da kanal satışı yaptığını gördüm. Benden ödeme talebin de de bulunmuş ama ödemeyeceğim. Büyük ihtimalle çünkü aynı şekilde belli zaman sonra oda kanalları çalacaktır. Kanaldıki osayimin kanalı vegasdan çıkmıştı.

Satışda olan kanallarını kaldırırsam ona kötülük etmiş olmam? satışdaki kanallarını alıp bedava dağıtırsam bende onun kul hakkını yemiş olurum. Nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilemedim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam. Adamlığın kitabını yazmışsınız. Biraz amiyane oldu ama affedin.

Arkadaş bu konuyu açmama müteatik (tesadüf mü bilemem) bana telefonla ulaştı.
Panel şifresini teslim edeceğini fakat satıp daha sonrasında şifremi değiştirip videolarımı silip kendi videolarını yüklediği kanalı istediğini söyledi. (videoları para kazanmış çünkü :))

Bunda anlaştık. Biliyorum çoğunuz bunda da anlaşmazsınız ama sorun değil. Quiz Group benden kimlik, fatura taramaları, banka bilgilerim, IBAN'ı gösteri şekilde banka sitesi SS'i, geçen yıla ait PayPal ödeme çizelgelerinin SS'i gibi şeyler istedi. Bu esnada da panele girişleri kapatmış. Arkadaş şifreyi verecekmiş ama panel güvenlik nedeniyle kapalı olduğundan veremiyor. Bekleyeceğiz.

Arkadaş bu konuyu açmama müteatik (tesadüf mü bilemem) bana telefonla ulaştı.
Panel şifresini teslim edeceğini fakat satıp daha sonrasında şifremi değiştirip videolarımı silip kendi videolarını yüklediği kanalı istediğini söyledi. (videoları para kazanmış çünkü :))

Bunda anlaştık. Biliyorum çoğunuz bunda da anlaşmazsınız ama sorun değil. Quiz Group benden kimlik, fatura taramaları, banka bilgilerim, IBAN'ı gösteri şekilde banka sitesi SS'i, geçen yıla ait PayPal ödeme çizelgelerinin SS'i gibi şeyler istedi. Bu esnada da panele girişleri kapatmış. Arkadaş şifreyi verecekmiş ama panel güvenlik nedeniyle kapalı olduğundan veremiyor. Bekleyeceğiz.

bir kedi gördüm sanki
pgPlEn.png

41

Her kuşun eti yenmez, bu şahıs kimse sert kayaya çarptı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri