Kanal satın alıcam Ödeme Yöntemi Nasıl Olucak

cici barzo

Kayıtlı Üye
arkadaşlar gelirli quiz kanal satın alıcam fakat ödeme yöntemini nasıl değiştiricez . satın aldığım kişi de tam olarak bilmiyor ben de yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar

paypalına mail ekle,sonra o maili quiz paneline tanımla

abi tam olarak anlamadım ama webmoney hesabım var satan kişi de galiba satacağı kanalı toplu quiz dashboardında, onu ordan ayırıp tek quiz mi yapıcaz kafam çok karıştı şuan :confused:

abi tam olarak anlamadım ama webmoney hesabım var satan kişi de galiba satacağı kanalı toplu quiz dashboardında, onu ordan ayırıp tek quiz mi yapıcaz kafam çok karıştı şuan :confused:
web money keeper dan yeni cüzdan oluştur.
quiz panelde ayır butonu var onu tıklayınca ödeme yöntemini değiştirmek ister misin diye sorar yes diyeceksin...cüzdan noyu girdin mi o panelden ayrılır.

web money keeper dan yeni cüzdan oluştur.
quiz panelde ayır butonu var onu tıklayınca ödeme yöntemini değiştirmek ister misin diye sorar yes diyeceksin...cüzdan noyu girdin mi o panelden ayrılır.

tamamdır abi çok teşekkür ederim yardımın için iyi akşamlar

Arkadaslar cevaplamis ama bende yazayim lazim olana gene bu konu kaynak olsun.

Dashboard'a girince kanallarin listelendigi bolumde hangi kanal ayrilacaksa dashboard'dan o kanalin basindaki kutucuga TIK isareti koyup ustden atach yazmasi lazim ona bastiginizda o dashboard'dan kanalin ayrilir.Daha sonra ayirdiginiz kanalin mail ve sifresi ile tekrar dashboarda girip odeme yontemleri bolumunden odeme yontemini kendinize gore degistirebilirsiniz.Ayrica dashboardunuza sifre koymayi asla unutmayin.

Arkadaslar cevaplamis ama bende yazayim lazim olana gene bu konu kaynak olsun.

Dashboard'a girince kanallarin listelendigi bolumde hangi kanal ayrilacaksa dashboard'dan o kanalin basindaki kutucuga TIK isareti koyup ustden atach yazmasi lazim ona bastiginizda o dashboard'dan kanalin ayrilir.Daha sonra ayirdiginiz kanalin mail ve sifresi ile tekrar dashboarda girip odeme yontemleri bolumunden odeme yontemini kendinize gore degistirebilirsiniz.Ayrica dashboardunuza sifre koymayi asla unutmayin.

Serkan abi hazır sizi yakalamışken, size bişy sormak istiyorum,

forumda ara ara gelirli kanallar satılıyor, ben kimi zaman hevesleniyorum böyle konuları görünce, sonra ya kanallar elimde patlarsa diye geri adım atıyorum,
Ama biriktirdiğim paramın bir kısmını bu işe ayırmak istiyorum tabi zarar etmeden,

Bununla alakalı düşüncelerinizi yazarsanız sevinirm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri