Kanal Satışı fiyat araştırması (videolar $ ve Adsense bağlanacak şekilde)

Merak ettiğim şu bu yöntemin işe yarama olasılığİ yüksekse neden botuna alternatif olarak eklemiyorsun? Bu sayede botu kullanan herkes yararlanır ve botunda daha gelişir, ilginç..
hocam ne kadar baksamda piyasadaki en iyi bot benimki özellik+fiyat açısından. sadece insanlar botu karmaşık buluyor kullanamıyor olay bundan ibaret,

üstelik bir şey daha
http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-...kazan-bot-alinacaktir-kelepir.html#post433426

Merhaba

Ünlem geçme derdi herkesin başında biliyorsunuz.

Bizim kendimiz bir çözüm ürettik kendi sistemimde ( Alan herkes %100 ünlemi geçer gibi saçma bir tabir kullanmam asla. bunun garantisi yoktur.) ve ünlem geçmekteyiz.

Şimdi Bir kanala isteğe göre video yükleyip $ yakarak Teslim edeceğiz sizce bu kanalların fiyatı ne olmalı?

+ Kanallar bizden olacak ytkazan ile yükleyeceğiz.
+ Mailler 2 haftalık mail şeklinde
+ istenilen video kadar $ yakılmış şekilde bırakacağız (Spam kanalda dahi $ yakabiliyoruz, kanal spam olunca ne yapacaksınız ya da nasıl yapıyorsunuz gibi soru sormayın )
+ Adsense bağlanmamış şekilde

Teslim edeceğiz. Fiyatı ne olması gerekiyor? sizce;

50 videolu kanal ..... TL
100 videolu kanal ..... TL
150 vidoelu kanal ..... TL

Bu şekilde belirtirseniz sevinirim

Burada arz talep uygulaması en iyisi olucaktır bence. Videoların dakika aralıklarına göre para biçerseniz daha mantıklı olur misal sallaıyorum 0-5dk lık videolar 50 kuruş 5-10 dk videolar 1 lira 10-∞ 1.5 lira ( misal )

valla yasin konuya şöyle başlayayım ;Bu konulardaki tek cekincem kategorininacıga cıkmasıdır mesala ben 10 farklı kategoride calısıyorum bunların 5 tanesi daha keşfedilmemiş kategoriler yani varda bu işi yapan bizim forumdan degil mesela sallıyorum arjantin haberleri kanalım var adamlar gercekten arjantinli bizim arkadaşlar girip kategoriyi çöpe cevirmemiş ben bu kategorileri buluyorum ama ben buduktan sonra damlıyor bazı arkadaşlar ve kategoriler çöp oluyor şimdiki kategorm daha keşgfedilmemiş ve izlenimide kazancıda güzel ama tek tek ugrasmak 100 lerce videoda yorucu oluyor amam bir yandanda ugrasmasmak istemiyorum tek tek demişssin ya ekibimle birlikte yapacagız diye bu ekibin ne kadar güvenilir ben kanalımı yada kategoriyi sana verdikten 1 hafta sonra aynı kanal hatta aynı url ile onlarca kanal görecekmiyim.

Bota gelirsekte evet botun cok karısık 8 aydır videoyap kullanıyorum 2 ayda ytkazan ama ytkazan gercekten cok karısık sürekli birseylere izin vermemiz gerekiyor sürekli hata mesajı alıyorum onuda söylemeden edemeyecegim.

valla yasin konuya şöyle başlayayım ;Bu konulardaki tek cekincem kategorininacıga cıkmasıdır mesala ben 10 farklı kategoride calısıyorum bunların 5 tanesi daha keşfedilmemiş kategoriler yani varda bu işi yapan bizim forumdan degil mesela sallıyorum arjantin haberleri kanalım var adamlar gercekten arjantinli bizim arkadaşlar girip kategoriyi çöpe cevirmemiş ben bu kategorileri buluyorum ama ben buduktan sonra damlıyor bazı arkadaşlar ve kategoriler çöp oluyor şimdiki kategorm daha keşgfedilmemiş ve izlenimide kazancıda güzel ama tek tek ugrasmak 100 lerce videoda yorucu oluyor amam bir yandanda ugrasmasmak istemiyorum tek tek demişssin ya ekibimle birlikte yapacagız diye bu ekibin ne kadar güvenilir ben kanalımı yada kategoriyi sana verdikten 1 hafta sonra aynı kanal hatta aynı url ile onlarca kanal görecekmiyim.

Bota gelirsekte evet botun cok karısık 8 aydır videoyap kullanıyorum 2 ayda ytkazan ama ytkazan gercekten cok karısık sürekli birseylere izin vermemiz gerekiyor sürekli hata mesajı alıyorum onuda söylemeden edemeyecegim.
Ekiptekilerin Youtube/adsense ilişiği olmayan kişiler Gmail açmayı dahi bilmeyen kişilerden oluştuğu için o konuda sorun yaşamazsın.

botun karışlık kısımı ise tamamen alışmaya dayanması gerek. diğer bottan gelen oradaki menüleri burada arıyor bulamıyor "karmaşık bot" diyor halbuki sabret biraz botu gez anla botu, kaç müşteirm oldu "xx botunu aldım çok karmaşık birşey anlamadım" diyerek iade etmiş.kısaca alışmak şart anlamak şart youtube u kim biliyordu? kimse ama artık herkes kurdu :)

150 videoyu kaç günde atacaksın kapanmama garantisi varmı kanalların?

150 videoyu kaç günde atacaksın kapanmama garantisi varmı kanalların?
öyle bir garanti vermek hiç akıl karı değil, vermem kapanmama garantisi, mailleri çağdaşerden alıyorum kendim kullanıyorum kapanmıyorda girip adsense e bağlarsanız sorun yaşacağınızı sanmıyorum, giderde diğer botlara bağlayıpta kapatılırsa birşey yapamam o konuda

Ekiptekilerin Youtube/adsense ilişiği olmayan kişiler Gmail açmayı dahi bilmeyen kişilerden oluştuğu için o konuda sorun yaşamazsın.

botun karışlık kısımı ise tamamen alışmaya dayanması gerek. diğer bottan gelen oradaki menüleri burada arıyor bulamıyor "karmaşık bot" diyor halbuki sabret biraz botu gez anla botu, kaç müşteirm oldu "xx botunu aldım çok karmaşık birşey anlamadım" diyerek iade etmiş.kısaca alışmak şart anlamak şart youtube u kim biliyordu? kimse ama artık herkes kurdu :)

ekiptekiler daha mail açmasını bilmiyorlar diyorsunuz bunlar ünlemi nasıl geçecek :confused:

Ben anlatacağım kendilerine

Yasinciğim satışını baltalamayım da, Kanala 150 uzun video atıp o kanal 1 hafta için de kapanmasa bende bişe bilmiyorum, he şuda var 150 video atıp o kanal 1 hafta ayakta kalırsa o zaman helal olsun adam yapıyor derim..

50 video olan kanala en fazla 10 tl verebilirim bn videolar uzun kısa video farketmeksizin. yasin hocam kabul ediyorsanz pm atın lütfen. hem adaşız:)

50 video 5 tl
100 video 10 tl
150 video 15 tl

Bence Her 50 Videoda 5 TL artmalı böyle daha mantıklı duruyor ekstra küsüratlara gerek yok :) hem böyle daha fazla satarsınız hem daha fazla talep olur

beyler ölücülük yapmayın, şuan herkes ünlem diye ağlıyor adamlar emek verip ünlem geçirecek :) 50 video 10 tl iyidir.

150 Videolu kanala 20 TL vererek ilk müşterin olabilirim.

Kanalı aldıktan sonra 1 hafta beklerim, duruma göre ref olurum.

Deneyip görmekte fayda var bence...

Düşünürsen pmden yazıver hocam.

öyle ise 150 video bize garanti etsin botu 100 tl ye satsın.
zaten 10 kanalda 1500 video yapar. kategorisi iyi olan arkdaslar bu paranın 10 katını cıkartır. böylelikle ne mahalledeki arkadaslara gerek kalır ne yasin hocama. ben kategorimi yasin hocaya verdim benim verdiğim kategoride kanal actı hepside dolar oldu. benim 10 videolu kanalımda kapandı , sürekli yardımcı olmasına ragmen kapatıldı. arkadaslar unlem isi cok zor bir iş , ünlemi gecen arkadaslar varsa zaten bu konu onlara göre değil ama benim gibi adsensesi 20 gün 0 cekmis ve bot parasını düzenli yollayıpta bu ay geciktiren biri olarak bu konu cok onemlidir. [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] benim calıstıgım kategoride kanal actı ve hepsini dolar yaktı. yasin güvenilir bir insandır bana göre , konununda basında belirttiğim gibi botun fiyatını arttırıp ünlemi cok kolap gecip 150 video attırmak daha doğru olur diye dusunuyorum yada botun fiyatı arttırılmaz sadece ünlem gec satın alınır. bot + unlem gec özelliği , böylelikle herkes isini yapar.

Yasinciğim satışını baltalamayım da, Kanala 150 uzun video atıp o kanal 1 hafta için de kapanmasa bende bişe bilmiyorum, he şuda var 150 video atıp o kanal 1 hafta ayakta kalırsa o zaman helal olsun adam yapıyor derim..
helal olsunu beklerim pm attım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri