Kanal Satışları İçin Fiyat Önerisi

Ben onaylıları 1.5 dan aşağı satmıyorum onaysız satsaydım 0.50 kuruşa satardım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynı şekilde bende 2 Tl den aşağı onaylı kanal satmıyorum çünkü kanalalsata satıyorum hemde alıcının dırdırı sorunu olmuyor sistem eğer benim kanalım sorunluysa bana paramı vermiyor ondansa sıkıntı ona ödeme yapmıyor sonuçta ikimizde sorunsuz hallediyoruz işimizi 2 Tl ye satmak varken neden burada 1 tlye sürüneyim

Aynı şekilde bende 2 Tl den aşağı onaylı kanal satmıyorum çünkü kanalalsata satıyorum hemde alıcının dırdırı sorunu olmuyor sistem eğer benim kanalım sorunluysa bana paramı vermiyor ondansa sıkıntı ona ödeme yapmıyor sonuçta ikimizde sorunsuz hallediyoruz işimizi 2 Tl ye satmak varken neden burada 1 tlye sürüneyim

Hocam ben eskilerdenim zaten tanıyan bilir bu güne kadar piyasanın en altına düşüren olmadım, kanallarım alınmasa bile bu fiyatta durmayı düşünüyorum hatta ederi 2 tl bile normalde çünkü kanallarıma güveniyorum şu ana kadar benden kaynaklı bir sorunda olmadı (telif vs kanalı alan kişinin sorunu haricinde) kapanmıyorda kapanmalar olduğunda satış yapmıyordum ama şuan yapıyorum o yüzden fiyatı düşürenler belki piyasayada isim yapma çabasında olanlar olabilir fakat bu kanalları alan kişiler kapandıktan sonra biraz düşünsünler bazıları neden pahalı bazıları neden ucuz satıyorlar diye.

Hocam ben eskilerdenim zaten tanıyan bilir bu güne kadar piyasanın en altına düşüren olmadım, kanallarım alınmasa bile bu fiyatta durmayı düşünüyorum hatta ederi 2 tl bile normalde çünkü kanallarıma güveniyorum şu ana kadar benden kaynaklı bir sorunda olmadı (telif vs kanalı alan kişinin sorunu haricinde) kapanmıyorda kapanmalar olduğunda satış yapmıyordum ama şuan yapıyorum o yüzden fiyatı düşürenler belki piyasayada isim yapma çabasında olanlar olabilir fakat bu kanalları alan kişiler kapandıktan sonra biraz düşünsünler bazıları neden pahalı bazıları neden ucuz satıyorlar diye.

Aynı şekilde 681 kanal sattım sadece 16 tanesi hiç kullanılmadan kapandı onun dışında adam spam yaparken yanlış işler yaptıysa onun yüzünden kapandı hiç sorunum yok forumda birgün 2 tl üzeri kanal satışı olursa beni anca o zamana görebilirsin

Aynı şekilde 681 kanal sattım sadece 16 tanesi hiç kullanılmadan kapandı onun dışında adam spam yaparken yanlış işler yaptıysa onun yüzünden kapandı hiç sorunum yok forumda birgün 2 tl üzeri kanal satışı olursa beni anca o zamana görebilirsin

Bekleyip görücez hocam başka ne diyeyim ki :)

1,5 tl den aşağı satmıyorum demişsin ama banner uymamış hocam :) @YtKoRaY çok eskiden 1,5 tan satıyordu 3cx bitti hala fiyatlar yükselmedi piyasayı dibe çekenler var. Ama o ucuza kanal satanların bazıları hemen kayboluyor piyasadan nedense..

1,5 tl den aşağı satmıyorum demişsin ama banner uymamış hocam :) @YtKoRaY çok eskiden 1,5 tan satıyordu 3cx bitti hala fiyatlar yükselmedi piyasayı dibe çekenler var. Ama o ucuza kanal satanların bazıları hemen kayboluyor piyasadan nedense..

Hocam kusura bakmayın eski olabilir banner ingiltere onaylı 1 tlden satıyordum ama satmıyorum çok uzun süredir sadece usa onaylı ve quiz partnerli satışım var.

Dikkat ettimde hocam gmail işine yeni girenlerin büyük çoğunlugu yeni üyeler yani fazla zaman geçmemiş üye olmalarından bu benim kafamı karıştırıyor.

bencede satanların hepsi birleşip ortak bir karar vermeli herkes bu iş için emek veriyor ve o emeğinin hakkını almak en doğal hakkıdır ama dediğim gibi herkes birleşip ortak bir kara vermeli önce iş ondan sonra yonetime kalıyor....

onaysiz 25 kuruş onayli 75 kuruş idali bu bence bu fiyatlarin altına inmek saticiyi zora sokar üstüne çıkmakta herkezin bu işi yapmasına sebeb olur insanlar günde 10 12 saat çalışıp asgeri ücrete tabi tutuluyor biraz insaf 1 1.5 lira nedir
26

Hocam kusura bakmayın eski olabilir banner ingiltere onaylı 1 tlden satıyordum ama satmıyorum çok uzun süredir sadece usa onaylı ve quiz partnerli satışım var.

Dikkat ettimde hocam gmail işine yeni girenlerin büyük çoğunlugu yeni üyeler yani fazla zaman geçmemiş üye olmalarından bu benim kafamı karıştırıyor.

Sen o banneri değiştir yinede piyasayı öldürüyon :)

Tabi çoğu yeni olur hocam sıcak parayı gören kolay sanıyor bu işi hemen başlıyor 2 gün sonra kanallar gümleyince ortadan kayboluyorlar...

onaysiz 25 kuruş onayli 75 kuruş idali bu bence bu fiyatlarin altına inmek saticiyi zora sokar üstüne çıkmakta herkezin bu işi yapmasına sebeb olur insanlar günde 10 12 saat çalışıp asgeri ücrete tabi tutuluyor biraz insaf 1 1.5 lira nedir
26

Herkes bu işi yapamıyor hocam 2 gün yapıyorlar kanallar gümleyince kayboluyorlar inanın kanallar pahalı olursa daha kaliteli satıcılar kalır çünkü sen bir kanala 2 tl verirken her satıcıdan almazsın en kalitelisinden alırsın oyüzden herkes en iyi satıcı arayışına düşer şimdi ise millet daha ucuz kanal arıyor halbuki ucuz etin yahnisi yavan olur...

Numara başına 0,50$ veriyorum. Bu kuruşlardan bahseden arkadaşlar, ihtiyacınız varsa söyleyin. İhtiyacınız yoksa oturun kendiniz açın.

Burdan yeni olup yada kanal işine girişeceklere sesleniyorum. onaysız açmak çok basit açın ama satmayın bir ay eskitin sonra gelin 2 3 liradan satın hem kapandı derdi çok az olur başınız ağrımaz hem müşteri memnun kalır. bunu eski bir kanal satıcısı olarak söylüyorum iki hafta eskitip satıyordum :) ama şuan bugün açıp satış yapılıyor gördüğüm kadarı ile sen zaten farklı iple açmışsın bunu daha açıldığı gün birde farklı ip ile giriş yapmak bildiğin intihar :D

Niye biz alıcılar yüksek fiyat söyleyelim ki?

Onaylı Garantili Fiyat = 10 kuruş
Onaysız Garantili Fiyat = 1 Kuruş

benim görüşüm.

Sadece satıcıların kararını soracaksın ki mantık çerçevesinde açılmış bi konu olsun.
kardeşim iyi hoş demişşin de emeğinde bir karşılığı var halk ağzıyla ölü itici olmaya gerek yok :)
Onaylı 1 tl
Onysız 50 kurus

Napıyon ev mi satın alıyon? Hey allahım sen onaysız al 60 kuruşa bana yolla onaylayıp 0.90 Kuruşumu ver? Kanal açmak onaylamaktan daha mı zorda arada 90 kuruş fark var.

Onaysız 50 Kuruş

Onaylı 75 Kuruş Kesinlikle olması gereken ücret. Ne aşağısı ne yukarısı. Bu şekilde ücretlendirilse alıcı çok ödememiş olur satan kişide kar yapmış olur. 50 Kuruş Çok iyi para

---------- Spam Engelliyici 23:37 ---------- Önceki Mesaj 23:36 ----------

bir onaya 50 Kuruş çok fazla Textplus la 10 saniyelik iş.

---------- Spam Engelliyici 23:38 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------

1 TL onaylıya çok fazla. MN partner kanal 1 tlye veriyor adamlar 75 kuruş ideal

Hocam sen sanırım oturup hiç 100 kanal açmadın 1 tane onay yapmak kolay iş haklısın ama bunun satışını yapmak çok farklı bir boyut açıp denemek lazım [MENTION=27627]Creason[/MENTION] a sorun isterseniz ne kadar zor bir iş oldugunu söylesin müşterilere her gün anlatım yaparız sorularını cevaplar muabbet ederiz bununla kalmaz kanal açmak aşırı zor bir iştir (kendi kullandıgım yöntem için söylüyorum bir kanal 3-4 dakka alır sonra ben bu onaysızları başka bir pc ye alıp onaylarım onay da 3*4 dakka alır bir hesap için söylüyorum ortalama 6-8 dakka 1 hesap için ve o kafa yoğunluğu herşeyi tekrar tekrar yapma aşırı emek isteyen birşey şuanki onaylı onaysız satışları BENCE 1.5 TL onaylı 0.60 Kurus onaysız olmalı çünkü bu emeğin gerçek karşlığı budur ben bilecikte oturuyorum burda bir Home Ofisim var gelin bir gün o kanalları açan adamları izleyin bakalım hala bu görüşlere sahip olacakmısınız

SAYGILARIMLA PARS YAZILIM

Saticilar olarak ortak bir karar alinmasi daha doğru olur rekabet hepimize zarar verir. Bir emek var ortada sanildigi kadar da basit bir işlem değil vakit olarak demiyorum yarin birgun kanala birşey olduğu zaman ilk olarak satici olarak suclaniyoruz. Sen kendinden emin olsanda alicinin içini rahatlatamiyorsun.

Kapanan kanal 10 krş ta olsa kimse almaz ama kapanmayan veya çok zor kapanan kanalı 2-3 lira dahi olsa alan mutlaka olur. En iyi uygun fiyat 1,5 tl bence -ki ben bu fiyata alıyorum-. Onaysız ile alakam olmadığı içinde birşey diyemiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri