Ben onaylıları 1.5 dan aşağı satmıyorum onaysız satsaydım 0.50 kuruşa satardım.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben onaylıları 1.5 dan aşağı satmıyorum onaysız satsaydım 0.50 kuruşa satardım.
Aynı şekilde bende 2 Tl den aşağı onaylı kanal satmıyorum çünkü kanalalsata satıyorum hemde alıcının dırdırı sorunu olmuyor sistem eğer benim kanalım sorunluysa bana paramı vermiyor ondansa sıkıntı ona ödeme yapmıyor sonuçta ikimizde sorunsuz hallediyoruz işimizi 2 Tl ye satmak varken neden burada 1 tlye sürüneyim
Hocam ben eskilerdenim zaten tanıyan bilir bu güne kadar piyasanın en altına düşüren olmadım, kanallarım alınmasa bile bu fiyatta durmayı düşünüyorum hatta ederi 2 tl bile normalde çünkü kanallarıma güveniyorum şu ana kadar benden kaynaklı bir sorunda olmadı (telif vs kanalı alan kişinin sorunu haricinde) kapanmıyorda kapanmalar olduğunda satış yapmıyordum ama şuan yapıyorum o yüzden fiyatı düşürenler belki piyasayada isim yapma çabasında olanlar olabilir fakat bu kanalları alan kişiler kapandıktan sonra biraz düşünsünler bazıları neden pahalı bazıları neden ucuz satıyorlar diye.
Aynı şekilde 681 kanal sattım sadece 16 tanesi hiç kullanılmadan kapandı onun dışında adam spam yaparken yanlış işler yaptıysa onun yüzünden kapandı hiç sorunum yok forumda birgün 2 tl üzeri kanal satışı olursa beni anca o zamana görebilirsin
1,5 tl den aşağı satmıyorum demişsin ama banner uymamış hocamBen onaylıları 1.5 dan aşağı satmıyorum onaysız satsaydım 0.50 kuruşa satardım.
1,5 tl den aşağı satmıyorum demişsin ama banner uymamış hocam@YtKoRaY çok eskiden 1,5 tan satıyordu 3cx bitti hala fiyatlar yükselmedi piyasayı dibe çekenler var. Ama o ucuza kanal satanların bazıları hemen kayboluyor piyasadan nedense..
Sen o banneri değiştir yinede piyasayı öldürüyonHocam kusura bakmayın eski olabilir banner ingiltere onaylı 1 tlden satıyordum ama satmıyorum çok uzun süredir sadece usa onaylı ve quiz partnerli satışım var.
Dikkat ettimde hocam gmail işine yeni girenlerin büyük çoğunlugu yeni üyeler yani fazla zaman geçmemiş üye olmalarından bu benim kafamı karıştırıyor.
Sen o banneri değiştir yinede piyasayı öldürüyon![]()
Hocam kusura bakmayın eski olabilir banner ingiltere onaylı 1 tlden satıyordum ama satmıyorum çok uzun süredir sadece usa onaylı ve quiz partnerli satışım var.
Dikkat ettimde hocam gmail işine yeni girenlerin büyük çoğunlugu yeni üyeler yani fazla zaman geçmemiş üye olmalarından bu benim kafamı karıştırıyor.
onaysiz 25 kuruş onayli 75 kuruş idali bu bence bu fiyatlarin altına inmek saticiyi zora sokar üstüne çıkmakta herkezin bu işi yapmasına sebeb olur insanlar günde 10 12 saat çalışıp asgeri ücrete tabi tutuluyor biraz insaf 1 1.5 lira nedir
26
kardeşim iyi hoş demişşin de emeğinde bir karşılığı var halk ağzıyla ölü itici olmaya gerek yokNiye biz alıcılar yüksek fiyat söyleyelim ki?
Onaylı Garantili Fiyat = 10 kuruş
Onaysız Garantili Fiyat = 1 Kuruş
benim görüşüm.
Sadece satıcıların kararını soracaksın ki mantık çerçevesinde açılmış bi konu olsun.
Napıyon ev mi satın alıyon? Hey allahım sen onaysız al 60 kuruşa bana yolla onaylayıp 0.90 Kuruşumu ver? Kanal açmak onaylamaktan daha mı zorda arada 90 kuruş fark var.
Onaysız 50 Kuruş
Onaylı 75 Kuruş Kesinlikle olması gereken ücret. Ne aşağısı ne yukarısı. Bu şekilde ücretlendirilse alıcı çok ödememiş olur satan kişide kar yapmış olur. 50 Kuruş Çok iyi para
---------- Spam Engelliyici 23:37 ---------- Önceki Mesaj 23:36 ----------
bir onaya 50 Kuruş çok fazla Textplus la 10 saniyelik iş.
---------- Spam Engelliyici 23:38 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------
1 TL onaylıya çok fazla. MN partner kanal 1 tlye veriyor adamlar 75 kuruş ideal
düşünceleriniz paylaşırken konuşma üslubunuzu düzgün kullanın lütfen![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.