Kanal Takip Programı (bio33) Hk.

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
partneri artık gösteremez. Bütün partnerlerin pub-id nolarının kayıtlı olduğu bir DB olursa eğer, ancak ozaman göstertebilir. eskisi gibi açıktan görme devri artık bitti hocam 10gün önce.

kısmen iyi olmuş.. ben de diyorum neden göremiyoruz.. tşekkürler

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam merhabalar.

profil resimlerini kaydetme seçeneğini seçmesek bile profil resimlerini getiriyor ya. o sırada kontrol edin. ortalama her kanal için 1.6 mb lık bir veri çekimi oluyor. bunu en aza indirgeyebilirmisiniz. resimleri kaydetme seçtiysek hiç resim getirmesinki çekilen data miktarı azalsın. bazen telefonun interneti bağlıyorum pc ye çalıştırdığımda 1000 kanal için ortalama 1 gb veri kullanıyor. bu konuyu hallederseniz seviniriz.selamlar.

@bio33 hocam merhabalar.

profil resimlerini kaydetme seçeneğini seçmesek bile profil resimlerini getiriyor ya. o sırada kontrol edin. ortalama her kanal için 1.6 mb lık bir veri çekimi oluyor. bunu en aza indirgeyebilirmisiniz. resimleri kaydetme seçtiysek hiç resim getirmesinki çekilen data miktarı azalsın. bazen telefonun interneti bağlıyorum pc ye çalıştırdığımda 1000 kanal için ortalama 1 gb veri kullanıyor. bu konuyu hallederseniz seviniriz.selamlar.

Hocam çektiği kanal resimlerinin boyutu en fazla 10 Kb. Sadece resim için 1.6 Mb çekmemesi lazım. Kodları yine de inceleyeceğim hocam.
http://prntscr.com/gouhqu

---------- Spam Engelliyici 23:49 ---------- Önceki Mesaj 23:22 ----------

@plesk hocam;
Şimdi test ettim, içerisinde hiç video olmayan 52 kanalı tarattırdım ve bunun sonucunda 5,49 MB data harcadı. (DU Meter programı ile). Hocam dediğim gibi profil resimleri 10 KB civarı en fazla. Ama yine de çekmesin derseniz kodlarda düzenleme yapılabilir.

Hocam çektiği kanal resimlerinin boyutu en fazla 10 Kb. Sadece resim için 1.6 Mb çekmemesi lazım. Kodları yine de inceleyeceğim hocam.
http://prntscr.com/gouhqu

---------- Spam Engelliyici 23:49 ---------- Önceki Mesaj 23:22 ----------

@plesk hocam;
Şimdi test ettim, içerisinde hiç video olmayan 52 kanalı tarattırdım ve bunun sonucunda 5,49 MB data harcadı. (DU Meter programı ile). Hocam dediğim gibi profil resimleri 10 KB civarı en fazla. Ama yine de çekmesin derseniz kodlarda düzenleme yapılabilir.
Tamamdir hocam.genede onu duzeltseniz iyi olur.

Ek olarak bir isteğim daha var müsaitseniz.

Kanal detayına tıklayınca hemen videoları listeliyor ya onu isteğe bağlı yapın bazen bir not yazmak istiyoruz.veya pub id kopyalayacagiz. kanaldaki videoların yüklenmesi gereksiz yere işlem yapıyor. Oraya bir buton koyun videoları listele diye.isteyen basar listeler

Tamamdir hocam.genede onu duzeltseniz iyi olur.

Ek olarak bir isteğim daha var müsaitseniz.

Kanal detayına tıklayınca hemen videoları listeliyor ya onu isteğe bağlı yapın bazen bir not yazmak istiyoruz.veya pub id kopyalayacagiz. kanaldaki videoların yüklenmesi gereksiz yere işlem yapıyor. Oraya bir buton koyun videoları listele diye.isteyen basar listeler

Hocam;
profil resimlerini aldırdığımda 52 videosuz kanalda 5,49 MB,
profil resimlerini aldırmadığımda ise 52 videosuz kanalda 5,23 MB veri kullandı. bu durumda 1000 kanala kıyasladığınızda totalde profil resimleri için ekstradan yaklaşık 5 MB veri harcıyor.

Profil resimleri ile ilgili kodlarda değişiklik yapmayacağım hocam.

Kanal detayı ile ilgili kısmı düzenledim dediğiniz şekilde.

Canlı yayın olayında 1-2 düzenleme yapıyorum hocam. Muhtemelen güncel versiyonu yarın yayınlarım.

@plesk hocam 3.0.9 versiyonunu konuya ekledim.

- Kanal detayını açınca kanal videolarını listelemeyi buton ile yaptırdım.

- Kanal detayı ekranında listelenen videoların sağ tık menüsüne eklemeler yapıldı.

- Canlı yayın ekranında yayını tekrarla seçeneği eklendi. Yayın bitince bilgisayarı kapat seçeneği eklendi. Render kısmında videodan sondan süre kesme eklendi. Canlı yayın ayarları kaydedilerek bir dahaki açılışta eski ayarların gelmesi sağlandı.

- Ana ekran sağ tık menüsüne kanalın geçmiş istatistiklerini göster menüsü eklendi.

- Video detay ekranında düzenlemeler yapıldı.

@msitak hocam,
Aynı anda farklı kanallarda canlı yayın yapabilirsiniz. Bunun için canlı yayının birini başlattıktan sonra tekrar bi kanal takip programı açarak ikinci canlı yayını başlatabilirsiniz. Fakat aynı anda aynı kanalda iki canlı yayın olayını yapamadım.
https://www.ytpara.com/member.php?u=12260

Son düzenleme:
Eline emeğine sağlık üstadım.Sağol varol

@plesk hocam 3.0.9 versiyonunu konuya ekledim.

- Kanal detayını açınca kanal videolarını listelemeyi buton ile yaptırdım.

- Kanal detayı ekranında listelenen videoların sağ tık menüsüne eklemeler yapıldı.

- Canlı yayın ekranında yayını tekrarla seçeneği eklendi. Yayın bitince bilgisayarı kapat seçeneği eklendi. Render kısmında videodan sondan süre kesme eklendi. Canlı yayın ayarları kaydedilerek bir dahaki açılışta eski ayarların gelmesi sağlandı.

- Ana ekran sağ tık menüsüne kanalın geçmiş istatistiklerini göster menüsü eklendi.

- Video detay ekranında düzenlemeler yapıldı.

@msitak hocam,
Aynı anda farklı kanallarda canlı yayın yapabilirsiniz. Bunun için canlı yayının birini başlattıktan sonra tekrar bi kanal takip programı açarak ikinci canlı yayını başlatabilirsiniz. Fakat aynı anda aynı kanalda iki canlı yayın olayını yapamadım.
https://www.ytpara.com/member.php?u=12260

elinize sağlık :)

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] elinde sağlık. seninle gurur duyuyoruz.

[MENTION=55912]revios[/MENTION] hocam;
Kanal detayı kısmında kanal videoları ile ilgili filtreleme yapıldı. 3.1.0 versiyonu konuya eklendi.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] ah bide şu partnermi hangi partner o durumu göstermeyi tekrar aklifleştirebilsen harika olacaktı ustam...

hocam bota farklı gruplara eklenmiş aynı kanalları tek tuşla sileceğimiz bir fonksiyon getirme ihtimaliniz nedir ?

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam mac versiyon yapma ihtimaliniz var mı ?
mac kullanıcıları da vardır diye düşünüyorum

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam merhabalar.siz den önemli ve etkili bir güncelleme rica edeceğim.

rakam vermek istemiyorum ama 1000+ kanalı güncelle dediğimizde 3 saat sürüyor raporları almak. çoklu bağlantı gibisinden bişey yapsanız mesela aynı anda 20 kanalı birden kontrol etse. inanın 3-4 saat bekliyorumki bugun neler olmuş göreyim diye.

bunu da ayarlara koyarsanız herkezin bilgisayarı kaldırmayabilir mesela sırayla yap veya aynı anda 20 işlem yap gibisinden.

geliştirmek için öneri istiyordunuz alın size öneri :)

@bio33 hocam merhabalar.siz den önemli ve etkili bir güncelleme rica edeceğim.

rakam vermek istemiyorum ama 1000+ kanalı güncelle dediğimizde 3 saat sürüyor raporları almak. çoklu bağlantı gibisinden bişey yapsanız mesela aynı anda 20 kanalı birden kontrol etse. inanın 3-4 saat bekliyorumki bugun neler olmuş göreyim diye.

bunu da ayarlara koyarsanız herkezin bilgisayarı kaldırmayabilir mesela sırayla yap veya aynı anda 20 işlem yap gibisinden.

Bu Program ücretsiz biraz bağış yaparsanız yapmayacağı bir durum olmaz sanırım :)

Bu Program ücretsiz biraz bağış yaparsanız yapmayacağı bir durum olmaz sanırım :)
Yapmadığımı nerden biliyorsun ? ben en eski lisanslı abonesiyim. Kendim ve çevremdeki en az 15 kişiye sattırdım. kendine post kasacak başka bir konu bul.

Son düzenleme:
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam merhabalar.siz den önemli ve etkili bir güncelleme rica edeceğim.

+ Olarak hocam grup açıp 1000+ kanal eklerken bot çöküyor kaldıramıyor, bunu da düzeltebilse çok iyi olur şahsen bende öyle çok kanal atınca bot kitleniyor 1 seferde kaldıramadığı için bölük bölük 5 iş yapmak zorunda kalıyorum :(

Yapmadığımı nerden biliyorsun ? ben en eski lisanslı abonesiyim. Kendim ve çevremdeki en az 15 kişiye sattırdım. kendine post kasacak başka bir konu bul.
Sakin olurmusun dostum hayırdır ne postu ? dışardan bakınca gözlüklümü sanıyorsun bni ?

@bio33 ah bide şu partnermi hangi partner o durumu göstermeyi tekrar aklifleştirebilsen harika olacaktı ustam...

Hocam hangi partnerin pub id si nedir bilmediğim için bir şey yapamam şimdilik. Ama partnerlerin pub idleri bulunursa eklenebilir.

hocam bota farklı gruplara eklenmiş aynı kanalları tek tuşla sileceğimiz bir fonksiyon getirme ihtimaliniz nedir ?

Hocam aynı kanalı iki defa eklememesi lazım program. Ama eklenmişse kanalın ismini ya da url sini aşağıdaki arama kısmına yazarsanız aynı kanallar ekranda çıkar. Topluca seçip sağ tıklayıp silebilirsiniz. Ama bi tanesini bırakın.

@bio33 hocam mac versiyon yapma ihtimaliniz var mı ?
mac kullanıcıları da vardır diye düşünüyorum

Hocam şimdilik zor gibi. Bilgim yok çünkü.

@bio33 hocam merhabalar.siz den önemli ve etkili bir güncelleme rica edeceğim.

Hocam çok teşekkürler öneri için. Şimdilik şöyle yapın isterseniz. Atıyorum 1000 kanalı 5 gruba bölün. Grup1, Grup2 vs. Sonra kanaltakip programını 5 defa açın. Her bir programda farklı bir grup taratın. Toplam zamanı 5 kat azaltmış olacaksınız. Tabi daha fazla gruba da bölebilirsiniz. Şimdilik.

+ Olarak hocam grup açıp 1000+ kanal eklerken bot çöküyor kaldıramıyor, bunu da düzeltebilse çok iyi olur şahsen bende öyle çok kanal atınca bot kitleniyor 1 seferde kaldıramadığı için bölük bölük 5 iş yapmak zorunda kalıyorum :(

Hocam programı yazarken bu kadar çok kanal ekleneceğini düşünememişim herhalde :) Kodları tekrardan gözden geçireceğim.

Hocam hangi partnerin pub id si nedir bilmediğim için bir şey yapamam şimdilik. Ama partnerlerin pub idleri bulunursa eklenebilir.

Hocam aynı kanalı iki defa eklememesi lazım program. Ama eklenmişse kanalın ismini ya da url sini aşağıdaki arama kısmına yazarsanız aynı kanallar ekranda çıkar. Topluca seçip sağ tıklayıp silebilirsiniz. Ama bi tanesini bırakın.

Hocam şimdilik zor gibi. Bilgim yok çünkü.

Hocam çok teşekkürler öneri için. Şimdilik şöyle yapın isterseniz. Atıyorum 1000 kanalı 5 gruba bölün. Grup1, Grup2 vs. Sonra kanaltakip programını 5 defa açın. Her bir programda farklı bir grup taratın. Toplam zamanı 5 kat azaltmış olacaksınız. Tabi daha fazla gruba da bölebilirsiniz. Şimdilik.

Hocam programı yazarken bu kadar çok kanal ekleneceğini düşünememişim herhalde :) Kodları tekrardan gözden geçireceğim.

hocam 500 kanal gözüküyor maks 150 farklı kanal vardır tek tek girmek zor, önceden silmiştim tekrar çıkmışlar anlamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri