Kanal Takip Programı (bio33) Hk.

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
hocam 500 kanal gözüküyor maks 150 farklı kanal vardır tek tek girmek zor, önceden silmiştim tekrar çıkmışlar anlamadım

Hocam şimdilik şunu yapabilirsiniz. Kanallar listelendikten sonra Kanal Adı sütun başlığına tıklayarak kanalların ada göre sıralanmasını sağlayıp aynı isimdeki kanallardan bi tanesini bırakacak şekilde diğerlerini çoklu seçim yaparak sağ tıklayıp silebilirsiniz.

Öncesinde mutlaka yedek almayı unutmayın hocam.

bende eski lisans kullanıcısıyım eski sürümün üzerine güncelleme yaptım hocam fakat çalışmıyor kanalları ekledim güncelle diyorum güncellendi diyor birşey değişmiyor sadece bendemi acaba sorun?

bende eski lisans kullanıcısıyım eski sürümün üzerine güncelleme yaptım hocam fakat çalışmıyor kanalları ekledim güncelle diyorum güncellendi diyor birşey değişmiyor sadece bendemi acaba sorun?

Hocam muhtemelen api keyiniz sorunludur. Yeni api key ile deneyebilir misiniz.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam çoklu işlem özelliğini ne zaman getireceksiniz ?

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam , vdslerden birinde kullandigim programda , gunluk izlenim ve toplam izlenimi ayni gosteriyor nerdeyse , ayrica net gunluk izlenimi gostermiyor , http://prntscr.com/gte287 , bu neden olabilir , diger vds lerde normal calisiyor program , sadece bu vds de sikintili , kolay gelsin. Son surum yuklu.

@bio33 hocam , vdslerden birinde kullandigim programda , gunluk izlenim ve toplam izlenimi ayni gosteriyor nerdeyse , ayrica net gunluk izlenimi gostermiyor , http://prntscr.com/gte287 , bu neden olabilir , diger vds lerde normal calisiyor program , sadece bu vds de sikintili , kolay gelsin. Son surum yuklu.

Merhaba Hocam;
Acaba vds nizde denetim masasından bölge ve dil seçeneklerini tıklayarak oradan tarih formatını gg.aa.yyyy şeklinde yapmanız mümkün mü?
http://prntscr.com/gtot02
Tarih formatından şüpheleniyorum.

Merhaba Hocam;
Acaba vds nizde denetim masasından bölge ve dil seçeneklerini tıklayarak oradan tarih formatını gg.aa.yyyy şeklinde yapmanız mümkün mü?
http://prntscr.com/gtot02
Tarih formatından şüpheleniyorum.

Tarih formati sizin dediginiz sekilde hocam , programi tamamen silip tekrardan kanallarida ekledim , yine ayni sorunla karsilasiyorum , sorun vds de sanirim.

merhaba hocam bazı kanallarda program günlük izlenim yerine toplam izlenim veriyor
ne olabilir sorunu

Son düzenleme:
güzelim program ne hale geldi.program izlenimleri üst üste sayıyoyor. 2 gün birden sayıyor. açılıyor liste geliyor sonra rakamlar kendi kendine değişiyor vs bunlar olmadan önce önce saçmasapan canlı yayın özelliği geldi. görevi kanal takibi olan bir programda canlı yayının ne işi var. son güncellemede eklenen izlenen rakamı virgül ile ayırma programı saçmalatıyor hiç gerek yoktu. eski sürüm yedekleride yok elimizde kaldık ortada @bio33

Son düzenleme:
güzelim program ne hale geldi.program izlenimleri üst üste sayıyoyor. 2 gün birden sayıyor. açılıyor liste geliyor sonra rakamlar kendi kendine değişiyor vs bunlar olmadan önce önce saçmasapan canlı yayın özelliği geldi. görevi kanal takibi olan bir programda canlı yayının ne işi var. son güncellemede eklenen izlenen rakamı virgül ile ayırma programı saçmalatıyor hiç gerek yoktu. eski sürüm yedekleride yok elimizde kaldık ortada @bio33

Bende var, bilgisayara geçince paylaşırım

edit : 3,0,5 sürümü pc de varmış oh be dedim :) sadece pub id göstermiyor. varsın göstermesin roket gibi çalışıyor resimler felan.

Son düzenleme:
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam şu sıralar müsait değilsin belliki. 3.0.5 sürümü oldukça stabil. senden ricamız bu versiyona pub id alma olayını düzelt başka hiçbişeye gerek yok.

Son düzenleme:
Merhabalar;
3.1.0 sürümünde izlenim, abone, video sayılarında binlik basamak ayıracı kullanmıştım. Fakat bu ayıraç bazı pc lerde nokta(.) bazı pclerde virgül(,) olduğundan sorunlar çıkardı ve toplam izlenimle günlük izlenim sayılarının aynı ya da yakın çıkması gibi hatalara sebep oldu. Bu hatayı öngöremedim. Ayıraç olayını kaldırarak 3.1.1 sürümünü konuya ekledim. Lütfen kusuruma bakmayın.

NOT: Güncellemelerden önce yedek almayı unutmayın.

@bio33 hocam , vdslerden birinde kullandigim programda , gunluk izlenim ve toplam izlenimi ayni gosteriyor nerdeyse , ayrica net gunluk izlenimi gostermiyor , http://prntscr.com/gte287 , bu neden olabilir , diger vds lerde normal calisiyor program , sadece bu vds de sikintili , kolay gelsin. Son surum yuklu.

merhaba hocam bazı kanallarda program günlük izlenim yerine toplam izlenim veriyor
ne olabilir sorunu

Son düzenleme:
Merhabalar;
3.1.0 sürümünde izlenim, abone, video sayılarında binlik basamak ayıracı kullanmıştım. Fakat bu ayıraç bazı pc lerde nokta(.) bazı pclerde virgül(,) olduğundan sorunlar çıkardı ve toplam izlenimle günlük izlenim sayılarının aynı ya da yakın çıkması gibi hatalara sebep oldu. Bu hatayı öngöremedim. Ayıraç olayını kaldırarak 3.1.1 sürümünü konuya ekledim. Lütfen kusuruma bakmayın.

NOT: Güncellemelerden önce yedek almayı unutmayın.

Hocam Lisansım var ben 1 seneden fazla oldu programı alalı ama son 2 gündür kanalları güncelleyemiyorum gücelleme seçeneğine tıklanmıyor kapalı yani yardımcı olabilir misinz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri