Kanal Takip Programı (bio33) Hk.

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Programa 3 gündür Günlük izlenim yansımıyor arkadaşlar .Sizdede durum aynı mı ?

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam program yine çalışmıyor daha doğrusu saymıyor. Bir bakabilirmisn müsait olduğunda..

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam program yine çalışmıyor daha doğrusu saymıyor. Bir bakabilirmisn müsait olduğunda..

Hala saymıyor mu hocam ? Ben gün içerisinde 2-3 tarama yapmıştım sıkıntı yoktu şuanda da tarama yapıyorum sayımda sıkıntı yok.

bu hatayı alan oldumu
net 3.5 indirdim yine aynı hatayı veriyor anlamadım bişey
l38dXB.png

şuan kanal takıpte sıkıntı var gıbı ızlenımler vs guncellenmıyor ? api uçmuş hallettim

hocam gunccelleme sayma sorunu bu programa has bısy degıl bence ara ara dıger bottada bu sorun ile karsılasıyorum.

Arkadaşlar Kanal takip programı kullananlar hangi versiyonu kullanıyo? 2.7.8i ilk çıktığı günden beri kullanıyodum, formattan sonra yeni lisans isteyince yeni versiyonu indirdim, virustotalde tarattım hiç virus yok. Bide bendeki 2.7.8i taratıyım dedim 22 tane virus buldu. Sizdeki durum nasıl?

Arkadaşlar Kanal takip programı kullananlar hangi versiyonu kullanıyo? 2.7.8i ilk çıktığı günden beri kullanıyodum, formattan sonra yeni lisans isteyince yeni versiyonu indirdim, virustotalde tarattım hiç virus yok. Bide bendeki 2.7.8i taratıyım dedim 22 tane virus buldu. Sizdeki durum nasıl?

bu konudaki linkten mi indirdin? Buradaki temizdi.

Hocam önceki sürümlerde kodları bazı programlar ile şifrelediğim için bazı virüs tarayıcıları virüs olarak algılayabiliyordu. Son sürüm ücretsiz olduğu için şifrelemeye gerek duymadım. Muhtemelen o yüzdendir.

be bayagı once ındırmıstım konudan herhangı bır uyarı vermedı kı cogu seye uyarı verır hatta acmadan sıler sormadan.
Bende taa 2015te ilk indirdiğimde taratmıştım bişey yoktu, virustotal deki antivirusler güncellendikçe kanal takip programının şifrelenmesini virus olarak algılamaya başlamışlar. 22 tane virusu görünce ağzım açık kaldı :D

Bende taa 2015te ilk indirdiğimde taratmıştım bişey yoktu, virustotal deki antivirusler güncellendikçe kanal takip programının şifrelenmesini virus olarak algılamaya başlamışlar. 22 tane virusu görünce ağzım açık kaldı :D

dogrudur belkı ama sonucta ben pc dekı vırus programına bırazda olsa guvenırım sonucta guncellıo kendını.
bılmıyorum ama dıkkat etmek lazım dogrudur hocam

kanal takipte sorunmı var arkadaşlar yoksa bendemi bi sorun var güncellemiyor kanalları .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri