KAnal takipler durdu mu yine?

kizilaslan

Kayıtlı Üye
beyler kanal takipler durdumu noldu?
sanki gece hiç yaşanmamaış gibi izlenimler duruyor 30k olması gereken 2k da durmuş:S
Sizde durumlar nedir

en çok izlenen videoyu kontrol ettim de kanal takipde sıkıntı yok youtube sayaçları durmuş durumda

kanal takip youtube api kullanıyor ya apinin güncelleme aralığından çekiyor verileri api durmuştur büyük ihtimal düzelir bir kaç saate bence.

Evet bende de aynı şekilde, olması gerekenin çok çok altında bir rakam.
Api kaynaklı muhtemelen

Evet bende de aynı şekilde, olması gerekenin çok çok altında bir rakam.
Api kaynaklı muhtemelen

api ile ilgisi yok hocam X videosu kanal takipde 52455 olarak duruyor tarayicidan baktim rakam doğru youtube sayaçları durdurmuş yine

Adsense de eksik yansıyor olabilir mi?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arada bi düzeliyor sonra arada bir gene donuyor :)

sabah 6 ya kadar ayaktaydım durmuştu, öğleden sonra baktığımda düzelmişti, akşam gene durdu hala beklioz, bu 2 gündür olan bir şey

arkadaşlar dün akşamdan beri eski kanalların izzlenimleri saymıyor sizde de öyle mi? fazla fazla abone geliyor, muhtemelen izleniyor ama yansımıyor niyeyse..

en son kanalı 11 inde yapmışım yansıma falnn yok yansıyorda 10 da 1 i yansıyor
daha yenileri bilmiyorum

ha gerçi evet onlarda yansımıyor, saat 12 den bu yana 33 abone gelmiş ama yansıyan izlenim 888, yani bu abone genelde 100 katı olur yani 3300 izlenim vs olması lazım en kötü

ha gerçi evet onlarda yansımıyor, saat 12 den bu yana 33 abone gelmiş ama yansıyan izlenim 888, yani bu abone genelde 100 katı olur yani 3300 izlenim vs olması lazım en kötü
valla adsenselere baktıgımda toplam 6 7k diyor
takibe bakıyorum 600 küsür
yansımıyor yani tuhaflık var

valla adsenselere baktıgımda toplam 6 7k diyor
takibe bakıyorum 600 küsür
yansımıyor yani tuhaflık var

3 gündür böyle ve ilk defa bu kadar uzun sürdü dün akşamdan bu yana, yani bu kesintilerle ilgili veya bir şeyle alakalı da bakalım hayırlılsı

3 gündür böyle ve ilk defa bu kadar uzun sürdü dün akşamdan bu yana, yani bu kesintilerle ilgili veya bir şeyle alakalı da bakalım hayırlılsı
ya ciddi sıkıntıları var bunların güncelleme falan teknik sorunlarla ugraşıyorlar
yada bilinçli yapıyorlar bilemedik
zamanla görücez dostum artık ben bıraktım kafa yormuyorum herşey olacagna varır salla

Nasıl kazançların %90 ının üstüne kondularsa, fazla izlenen kanalların izlenimlerinin %90ını saymayıp daha kazanç yansımadan üstüne yatmak için çalışma yapıyolardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri