Kanal Ve Adsense Yönetimi

Emr

Kayıtlı Üye
Sa

sizde her kanalınıza ayrı ip adreslerindemi giriyorusunuz? 300-500 kanal yaptığımız varsayarsak bu kanalları tek ip adresindemi yönetiyorsunuz? Yoksa her kanala ayrı ip adresimi kullanıyorsunuz. Birde kanllarınızı adsense bağlamak için nasıl bir yol iziliyorsunuz adsenseye tek ip'den girip o kanallarıda aynı ip adresindemi girip bağlıyorsunuz. Sizlerin kanalları adsenseye bağlama yöntemleriniz ve kanalları yönetme yönteminiz nasıl oluyor. Birde tek ip adresinden yönetiyorsanız ip değiştirme programı öneriniz varmı veya proxy önerisi olan var mı ücretli ücretsiz olarak ve sizce VDS kullanmakmı daha mantıklı yoksa Videoyap kullanmakmı hangisi avantajlı sizce

5 tane adsense var. Hepsine aynı bilgisayardan giriyorum. Şimdiye kadar bir şey olmadı ıp değiştirme bilmem ne hiçbirini yapmıyorum...

şimdi hepsine ayrı pc den giriyorsun ama o adsenseye yaptığın kanlları bağlamak içinde o kanallara aynı ip'den girmiyormusun

Hepsi aynı ayrı pc falan yok 1 tane bilgisayarım var. Ondan giriyorum. Kanalı bağlayıp çıkıyorum bir daha da girmiyorum o adsenselere bi kesinleşme zamanı falan girip çıkıyorum o kadar.

Hepsi aynı ayrı pc falan yok 1 tane bilgisayarım var. Ondan giriyorum. Kanalı bağlayıp çıkıyorum bir daha da girmiyorum o adsenselere bi kesinleşme zamanı falan girip çıkıyorum o kadar.

peki tüm kanalların içinmi aynısını yapıyorsun yani tek pc tek ip mi kullanıyorsun?

Evet aynen hiçbir değişiklik yapmıyorum. Yani şimdilik bir sıkıntı yok ne olur ne olmaz bilemem tabi

ben o şekilde yaparsam toplu kapanma ve adsense için risk teşkil eder diye düşünüyorum. Peki o şekilde ödemeni aldınmı veya aldıysa kaç al oldu bi sorun ile karşılaştınmı hiç

500 kanal gerçekten çok fazla. ortalama 15 kanal için 1 tane ip normaldir. diğer türlü google'ye gel ben spamcıyım beni de gör demek oluyor. tabi google boş durur mu meydan okumaya....

çok fazla kanal ile çalışcaksanız kesinlikle aynı ip kullanmayın 100 tane kanaldandan 10'u spamdan diğer 90 tanesi'de otomatik olarak kapanır

500 kanal gerçekten çok fazla. ortalama 15 kanal için 1 tane ip normaldir. diğer türlü google'ye gel ben spamcıyım beni de gör demek oluyor. tabi google boş durur mu meydan okumaya....

Haklısın, peki videoyap mı kullanmak mantıklı yoksa vds ile kendi renderimizi alıp atmak mı

uzun zamandır her bir IP'den yaklaşık 100 kanal idare ediyorum bi sorun yaşamadım. farklı ip çalışmak titiz çalışmak değildir.

bence bu işin iple falan alakası yok. istisnasız bugüne kadar 100 küsür kanal yapmışımdır (temiz içerik çalışmaya çalışıyorum) adsenseler 2 taneydi mozillada biri açık chromeda biri açık her kanala girer çıkarım istatistiklerine bakarım vs vs bugüne kadar sıkıtnı yaşamadım

hocam aslında bu konular onlarca kez tartışıldı forumda. yapmak istediğiniz çalışmanın planını yapın sonra böyle detaylarla fazla zaman kaybetmeyin. dünya engeli nasıl geçilir, iyi kazandıran kategoriler hangileri bunlarla uğraşın.

bunu neye dayanarak yazdığını açıklarmısın hocam. insanları yanlış yönlendirmenin manası yok..

diyelim ki 20 kanal bir ip'den giriş yapıldı. kanallara videolar en az 4 yada 5 ay önce atılmış. bu durumda 1 tanesi kapansa diğerlerine birşey olacağını sanmıyorum. ama tüm kanallara videolar yeni yüklenmiş ve kanalların 1 tanesi spamdan gitmişse yeni video yüklenen tüm kanallar uçuyor. tecrübelerimi yazıyorum.

o zaman extra bir masrafa gerek yok diyosunuz değil mi? Ben adsense için korkuyorum kanallar patlasın umrumda değil içerik işinide aricaz artık bakalım buluruz illaki 3-5 bişiy bırakan içerikler

diyelim ki 20 kanal bir ip'den giriş yapıldı. kanallara videolar en az 4 yada 5 ay önce atılmış. bu durumda 1 tanesi kapansa diğerlerine birşey olacağını sanmıyorum. ama tüm kanallara videolar yeni yüklenmiş ve kanalların 1 tanesi spamdan gitmişse yeni video yüklenen tüm kanallar uçuyor. tecrübelerimi yazıyorum.

o zaman risk teşkil eder, şöyleki spam dediğimiz olay zaten bir kanalı bitirip diğer kanala geçmektir. Günde 10 kanal yapsak hepsine aynı gün video atmış oluyoruz o zaman biri patlarsa geriye kalan 9 u da patlayacak anlamına mı geliyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri